Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *27*
Raspunsuri - Pagina 9
Dana15 spune:
Neatza dragelor!
Cristina mi-ai facut o pofta teribila cu chiflele acelea!! stiu ca ati mai povestit, dar eu nu am bagat la cap..imi mai spui si mie cum sa le fac? (ce faina? de la cora, parca.., cum sa le framant, cat sa le tin la cuptor..tot, tot)
vai, si cat mi-a stat si mie mintea la vopsitul cu henna! sunt tare curioasa sa-mi spui cum iti iese..acum, ca la nestiutori: cu henna asta..parul iti iese roscat, sau nu-i musai?!
Carina eu nu stiu de ce nu pot sa vad pozutele
..in schimb l-am vazut pe Irinel cel frumos si mamica lui draga
..ce fain ca v-ati intalnit cu moshu!!! o sa merg si eu prin mall..sa-l alerg pe acolo! sigur trebuie sa fie!
trimit si sper sa mai revin
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God it's Christmas!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Dana15 spune:
Carina am reusit!! este superba Craciunita voastra!
(de unde ai luat costumasul?) buna ideea cu felicitarea!
carinablanca spune:
Dana multumim. Costumasul e de la un magazin micut si sunt facute de Pierino. Vad ca au site dar nu am vazut sa se poata comanda de la ei. Si cica e pentru 1 an. Bine ca e putin mare, dar nici chiar asa.
de scumpete de
Maria (31.08.2009)
POZE PROAPETE 

cristina_ana spune:
Dana, faina am luat-o din Cora si se numeste Pain multicereales. Am impresia ca e marca Cora. Dar sa stii ca este si cu faina integrala si seminte, deci nu ies chifle din alea albe. Dar mie asa imi plac. La 500 grame de faina se pune 325 grame apa si se framanata cu mana. Eu le-am framantat putin, pana s-a inchegat coca aia, apoi am lasat la dospit 30 minute, am facut chifle, le-am pus in tava si la cuptor cu ele! Eu am facut din cantitati mai mici, ca imi place sa fie proaspete nu de pe o zi pe alta.
Henna exista mai multe nunate. Eu mi-am luat mahon. Dar e o intreaga strategie de vopsire. Se amesteca cu diverse, de genul cafea, lamaie, ceai negru, etc. Si trebuie tinuta 6-8 ore pe par ca sa iasa cum trebuie, cu o caciula pe cap. O sa iti zic cum a iesit la mine. Acuma nu stiu daca o sa prinda pe parul meu, ca cica nu ar prinde pe par vopsit chimic. Eu nu m-am mai vopsit de 3 luni, deci sper sa am ceva sanse. SI chiar daca nu iese culoarea pe care o vreau, macar sa imi lase parul frumos si sanatos. (sper eu)
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL
cristina_ana spune:
Carina, sa stii ca e o idee excelenta cu facutul felicitarilor cu poza fetitei si trimis la rude/prieteni. Pe mine m-ar interesa unde se pot face in Bucuresti canite, pixuri, farfurii, etc cu poza copilului. Mi se par excelente pentru facut cadou. Mai demult era in Cora asa ceva, dar acum nu mai e si nu stiu unde sa ma duc. Ia sa dau eu o cautare pe net, ca tot nu stiam ce sa fac cadou la rude!
)
POZE
Dana15 spune:
merci, Cristina...deci faina asta are deja semintele in ea? cand mai mergem la cora, luam si noi un pachet..sa vad daca imi iese; desi nu pare deloc greu;
asa cu henna? trebuie sa nu fi vopsita chimic..ufff...bravo tie ca nu te-ai vopsit 3 luni; poate reusesc si eu acum ca l-am adus mai spre nuanta lui naturala...cu siguranta henna asta face mult mai bine parului decat vopseaua chimica..ai reusit sa ajungi la dermatolog?
Dana15 spune:
a nins si la cluj..nu mult, dar este frumos! este frigut..sub 0 grade; as vrea sa o scot pe ana afara (echipata corespunzator), dar ma lovesc de atotstiutorul grig
( este in concediu) care imi tot canta pe aia cu "raceste copilul, ...trage aer rece pe nasuc"..ufff!
la naiba! ca doar nu o sa stam de acum incolo numai in casa!
las' ca ii arat imediat pozele cu Brucu in nameti
cristina_ana spune:
Dana, da, faina are tot ce trebuie in ea, inclusiv drojdie, sare, seminte, etc. Nu mai trebuie sa pui decat apa. E super simplu, nu are ce sa nu iasa bine.
Am fost la dermatolog si mi-a zis ca am deramtita seboreica si de-aia imi cade parul. Mi-a dat o solutie si un sampon cu care sa ma dau si deja se vad rezultatele. Aseara nu mi-au mai cazut decat maxim 10 fire la spalat!
Si henna asta cica ar face numai minuni pentru scalp, nu mai apar cojite si matreata never!
Eu dupa ce am nascut m-am vopsit cu o vopsea foarte asemanatoare cu culoarea mea naturala si de-asta am rezistat 3 luni nevopsita. Eu eram dependenta de vopsit, ma faceam lunar si tot timpul cu alta nuanta. Dar acum sa nu mai vad vopsele chimice. Sper din tot sufletul sa nu dau rateu cu henna asta si sa raman la ea.
)
POZE
santorini spune:
'Neata!
In Constanta ploua
si eu o vreme naspa rau! Iar eu trebuie sa ma duc sa imi depun dosarul pt CIC!
Ellenuta sa-ti traiasca micuta crestina! Ai niste fete tare frumoase, iar tortul
. Si mie imi plecea sa fac dulciuri inainte, dar acum nu mai fac nimic. Cum de ai tu timp, si cu doi copilasi?
Anamaria ce beietel dragalas ai tu acolo! Sunteti o familie tare frumoasa!
Manga si Anamaria si andrei isi suge degetele, pumniceii, jucariile etc. cam tot ce ajunge la gurita. Eu ii dau suzeta (asta pentru ca se si linisteste foarte bine cu ea). Oricum am citit in Capraru ca la varsta asta gura este organ de cunoastere si de aia duc totul la gura!
Delia ce frumoase sunt pozele cu cei trei bebelusi. Ce dragut ca ai doua prietene care au copii de aceeasi varsta!
Iulika ce poze super, iar caruciorul lui Bruce cu numar e tare!
Ralucapaun sa stii ca nici eu nu i-am facut masaj lui Andrei pana acum. Am incercat cand era ff mic si urla ca din gura de sarpe asa ca ma renuntat. Crde ca o sa incerc iar, ca acum ii place sa fie mangaiat, dar mie imi era cam frica sa nu il fac gresit si cine stie ce sa pateasca!
Uka ai o printesa frumoasa foc
! Si tablourile cu manutele si piciorusele sunt super. Iar torul si rochita nu mai vorbesc!
Trimit ca am impresia ca s-a trezit!
de
Andrei-Alexandru
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN
anamaria1979 spune:
Cristina Ana te rog spune-mi si mie ce sampon si solutie ti-a fost recomandata ca mie imi pica parul la greu si se ingrasa foarte repede. Azi vred ca ma vopsesc si eu ca nu mai suport deloc.
Eu mi-am luat tot una chimica care este apropiata de nuanta mea naturala.
Happy uka draguta poza cu amprentele carinei. Eram curioasa ce ai folosit ptr a le obtine.
Iulika super numarul lui Bruce. Oricum imi plac toate pozele la nebunie.
Manga sanatate multa sa scapi de raceala. 
Madalina mi-a placut costumatia vestitorului mosului. De unde ati achizitionat-o?
Am vazut poze dragute cu Ama si Carina
http://community.webshots.com/album/575086402IpuwTB?start=48