Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *27*
Raspunsuri - Pagina 8
carinablanca spune:
Neata la toata gasca,
SI La multi ani
Isabela Maria
Paul-Daniel
Sonia Theodora
Miruna
AM pus pozici proaspete si foarte frumoase la semnatura.
de scumpete de Maria (31.08.2009)
POZE
cristina_ana spune:
Raluca_u, ma bucur ca ati ajuns in sfarsit acasa si ca Stefanut este mai bine!
Ralucapaun eu mereu rad cand citesc cum mananci tu pufuleti, eugenii si ciocolatele dimineata, la pranz si seara! Esti tare!!! Mie acum mi s-a pus pata pe miere, o mananc cu lingurita direct din borcan! Incredibil ce pofta de dulce imi face alaptatul asta!
Monica, chiar vroiam sa te intreb cum ti-au mai iesit analizele dupa nastere. Cum mai e colesteorolul? Si-a revenit?
Mai fetelor, eu sper sa nu vina zapada inca, pentru ca eu trebuie sa conduc zilnic pana la cresa si inapoi, si eu de-abia conduc pe uscat, nici nu vreau sa ma gandesc cum o fi pe gheata si zapada!
Ieri mi-am luat vopsea henna. M-am hotarat sa renunt la vopsitul clasic pentru ca mi-am distrus parul foarte rau. Cica henna asta hraneste parul, il intareste, nu mai cade, ii da stralucire, etc! Doar ca daca incep sa ma fac cu henna nu ma mai pot vopsi cu vopsea clasica, ca nu mai prinde. Sper sa nu regret. Acuma sa vad cand ma fac, ca trebuie sa stau cu un maglavais in cap cateva ore si nu stiu cand am timp.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL
carinablanca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut Luci nu mai rade de soacra techilei (apropos, mi-e tare dor de ea, de techila, nu de soacra). Sa sti ca i-am zis si eu lu Atomix Tatal Nostru dupa ce a papat. Incepuse sa urle desi era imbaiat, schimbat, mancat. L-am luat in brate si i-am spus. Imediat am inceput sa casc. Apoi l-am mangaiat, l-am pus in patut si a adormit imediat, nu a durat niciun minut ralu, ce face Nati? CUm e cu programelul? MA bucur ca sunteti ok Uka, te invidiez ce frumos sarbatoriti voi fata luna de luna . Se vede ca sunteti o familie tare unita si fericita (Nu mai spun ca noi nu avem nici macar o poza impreuna, noi doi si bebe ) carina, sa sti ca nu se vad pozele cu MAria. Zice treaba aia urata cu "ups, sorry..." Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
Acum se vad si sunt si proaspete!
POZE
cristina_ana spune:
Carina, superbe pozele si craciunita ta!!!
POZE
cristina_ana spune:
Mie nu imi este dat sa ma duc la nici o petrecere! Va ziceam eu saptamana trecuta ca sambata asta era petrecere la sotul la servici. Ei bine, m-a anunat ieri ca se anuleaza, ca era cu bani, 65 RON de persoana si nu a vrut aproape nimeni sa dea banii astia!!! Offf, si asa mult vroiam si eu sa mai ies in lume!!!
Da' lasa, ca si in casa e bine! La cratita si la smotru, ce viata de vis!!!
POZE
dobreclaudia spune:
buna
am cateva lucruri noi si SH in stare perfecta de vanzare la preturi mici...
in tara platesc transportul la comenzi peste 100 ron
http://www.flickr.com/photos/38104510@N05/sets/72157622967366434/
http://www.flickr.com/photos/38104510@N05/sets/72157622912203670/
cristina_ana spune:
Fetelor, treziti-va si tineti-mi si mie companie, ca azi nu am chef sa ma dau jos din pat decat doar pentru mancare!
Hai, ca pana va treziti voi, ma duc sa fac aluatul pentru chiflute!
POZE
carinablanca spune:
Monica, poze in 3 si la noi mai rarut ca cine sa le faca? Mai fixam si noi aparatul pe un dulap si mai facem asa din cand incand cate una. Sanatosi sa fim !
Madalina am vazut pozici foarte frumoase cu tine si printisorul tau.
POZE
carinablanca spune:
Cristina_ana, las ca tot va petreceti voi acum cu sarbatorile. SI eu am cateodata asa o stare ciudata ca tare as vrea sa ies undeva, dar parca nu pt sa-mi las fata cu nimeni. Nu stiu ce am dar nu ma pot desparti de ea.
Azi dimineata am fost de m-am tusn (de aceea sunt acum pe forum) si de abia am lasat-o cu sotul. Si ce bine e de ei acum ca inca dorm amandoi.
Vreau si eu in pat!!!!!!!!!!!!!!!! Nu pot sa merg ca sa nu o trezesc.
Nu-i corect. Cand ramanem noi 2 doarme max pana la 9 si deja e 10 si un sfert.
POZE PROAPETE
carinablanca spune:
Cristina_ana, multumim de aprecieri.
Vreau sa fac in picasa asa un fel de felicitare de craciun cu poza de Craciunita. Sper sa mearga. SI evident sa o trimit la toata lumea.
POZE PROAPETE