Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *27*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Bey, cu masajul eu am tacut ca in afara de cel la picioruse nu-i fac. Mama mereu imi zice "s-o trag un pic pe spate", cred ca la masaj se refera.

Cu programul merge ok, ea e maleabila, nu ca ma-sa. Noaptea insa suge tot la 2-3 ore dar ff putin si presupun eu ca se incalzeste prea tare si i se face sete.

Monica, nu te mai necaji cu pozele in 3! Nici noi n-avem in afara de cele de la botez.

Am uitat sa zic ca am luat un leganus pt puradea. Imi era teama ca nu va sta dar il indrageste, azi a dormit oleaca in el cat sa mananc in liniste si sa-mi spal parul.

Azi am reusit sa-i tai si unghiutele..era saracuta numai zgarieturi pe fata

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucapaun

...... azi a dormit oleaca in el cat sa mananc in liniste si sa-mi spal parul.

pai esti avansata draga mea..eu inca baita si spalat de par nu am facut...cand sunt numai eu cu fiul ...
Si trage si tu putin fata ca exista sansa sa-i placa....David rade si se bucura la masaj.

monica nici eu nu am poza in 3 dar acum ce sa fac ? si asa lu' adi nu-i place sa se pozeze....ce-i mai fac eu cu forta dar in baza lui....Visez si eu sa ma surprinda in diferite momente....cand sunt cu davidelu sau sa i se para lui faina o ipostaza...dar nehhhh.
La mine e cam asa, ma imbrac eu, imbrac copilul, cand plecam afara de obicei ii pun aparatul in mana si-l rog sa bage niste poze...acelea in care apar si eu Restul sunt facute numai de mine.

Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

noapte buna pe maine

Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Liliac de noapte ca de obicei
Doamne ce de frumuseti am vazut azi...colaje speciale,pe BRUCU la plimbare cu mami a lui frumoasa,m-ai omorat cu nr lui la carut...am vazut doua mandre de ELLE,care mai de care mai frumoasa,iar tu mami nu ti-a mila de noi un pic asa?!,tortuletul ala are ce-mi place mai mult,nuca si bezea...off ca nu mi-a inspirat si mie mama placerea de a face prajituri...si te-am ochit in poze
Sa-ti traiasca crestinul ANAMARIA,e un frumos.Am vazut si cei 3 muschetari(nu stiu cate fete cati baieti),dar toti sunt niste frumosi,iar tati e tare mandru de SONIA
HAPPY_UKA cred ca nu mai e nevoie sa-ti spun ca esti fenomenala cata imaginatie ai,ce poze faci si ce frumos sarbatoriti iar CARINA e o scumpa
CROCODANA chiar ca mandra ta s-a facut o adevarata domnisoara
MONI,MONI...vin cu ,cum iti faci tu inima rea mereu,lasa iubita ca aveti timp sa tot faceti la poze,poate inca nu s-a obisnuit cu viata in 3 sau nu isi da seama,dar o sa vezi tu ce-o sa vi sa ne spui ca sunteti cei mai fericiti
MANGA vad ca si pe tine te-a luat raceala,sper sa treaca repede repede la amandoua
RALUCA_U ma bucur nespus ca ati ajuns acasica
RALUCA,tot inainte cu programul iar te tras cred ca pe spate sus la ceafa le place cel mai mult,sa incerci,ma bucur ca ati venit cu vesti bune de la ortoped
LUTO acelasi lucru il astept si eu de la familia asta a mea,sa ma surprinda si pe mine in ispostaze frumoase cu baiatu,dar vorba ta...am de asteptat
Noi azi am fost la plimbarica in mall,prima data,a dormit mandru non stop,binenteles dupa ce si-a facut norma de urlat in masina,ca de n-a vrut omu sa manance in casa si a vrut in mers.Azi am mers tot prima oara sg in masina cu el,caci prietena mea nu a mai venit acs,si i-am legat frumos centura de scaun si am ajuns cu bine.Si acum sa vedeti si Vestitorul mosului si mai spre sfarsit cu cine ne-am intalnit.
Va pupic si ne auzim maine...somn usor la toti puiuti si mamicile

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mama_si_pisa spune:

Salutare!
Am citit ultimul capitol, mai am destul de recuperat, dar mi-era dor de voi si am sarit direct la prezent. Va pup!
Dupa cum observati, eu alaptez noaptea, uneori mai mult, alteori mai putin, dar mi se pare normal, caci am un copil de nici trei luni si ma astept sa mai alaptez noaptea īnca mult, mult timp de acum īncolo. Cred ca atāta timp cāt voi alapta, ma voi trezi din somn noapte de noapte. Īmi e uneori greu si īl iau cu mine īn pat, ca sa fie aproape la urmatoarea tura, dar e frumos si bine asa, e copilul meu mult iubit si mi se pare normal, firesc, natural. Nici nu sper, nici nu ma rog sa nu mai vrea sa manānce noaptea, caci daca eu ma trezesc sa beau apa, mi se pare logic sa o faca si el.
Am vrut de fapt, la ora asta, sa va amintesc ca pe DC sunt o gramada de articole despre diversificare - cānd se īncepe, cu ce, pe luni, cu meniuri etc. Acolo scrie ca se īncepe de la 6 luni.
Apropo de prima pagina, Monica, te-am revazut īn noaptea asta. Tare esti frumoasa!
Somn usor si ne mai auzim!

Mamica lui Simon (19.09.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Zneata!!
Raportez copil dormicios de la 9 la 7!!! Mm ce ne place asa... Vad ca pastreaza aversiunea pentru sanul stang. Asta e.
Am vazut in dimineata asta cum s-a plimbat Madalina la mall cu dulceata de Irinel si pozele cu Moshu, super sunt. Si un bunic fericit la maxim ( cunosc specia). Tare frumoasa mamica esti, asa tanara si cu un pui superb. Felicitarile mele.
Si pozele Iulikai m-au dat pe spate, cea cu nr la carut e dementiala ( cu Carina n-are ?! Frumos rau la voi acolo.
Si fetele Ellei sunt 2 minuni! Si ce frumos le imbraci mami pe printese!
Rad singura iubita mea trage cate un stranut dinala cu balute de imi stropeste ecranul telefonului da mami nu se supara

Uka, cea mai fericita mamica deCarina - 14.09.09
Printesa noastra Carina & Colaje de DOVLECEI dulci !!
Cea mai haioasa craciunita

Sarbatori fericite!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

fetele cucuietele , la noi a nins continuu si inca nu s-a oprit si drept urmare avem zapada , o sa fac niste poze sa vedeti zapada asta in caz ca nu aveti

va cu drag si dor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Si noi, si la noi a nins
Si inca mai ninge

Si io tre sa ma duc la Fundeni pt analize si n-am mai condus de un car de ani si injineru a plecat la Slatina..

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

MONICUTO entuziasmata de zapada,ai uitat sa ne dai ...
Si la noi ninge si eu trebuie sa ies dupa acte
MAMI_SI_PISA depinde de copil daca e alaptat sau nu,la cei cu lapte praf se incepe de la 4 luni si daca imi aduc aminte asa a zis si pediatru,de fapt sunt niste semne care ti le da copilul,am citit aici pe DC..acum fiecare face cum vrea si cum stie
Nu mai stiu cine intreba de sucul de morcov din ce stiu eu de la prietenele mele se incepe cu cateva lingurite,apoi 10 ml si tot urci cu cate 5...Eu cand i-am dat de morcov nu mi-a luat,apoi i-am dat amestecat cu mar,imi place si mie d-apoi lui...nu i-am dat zilnic nici nu ii dau doar l-am "incercat" si nu am avut nici o problema cu el
HAPPY_UKA si multumim d complimente

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Neatza!!!!!!!!!!!
Ce vreme naspa e afara!!!!! Eu nu va inteleg cum va poate placea frigul asta infiorator, nici zapada nu e ca lumea, e o mocirla extrem de deprimanta! (ati remarcat sper ce stare de spirit am ).
In primul si in primul rand, Ellenuto, eu mor mami daca mai vad poze cu asemenea bunaciuni!!!! Pare cel mai demential tort pe care l-am vazut eu vreodata!!! Cum zicea si Mada, cu bezea si nuci, e de vis!!!! Trebuie neaparat sa-l fac si eu, nu stiu cand si cum, dar numai la el ma gandesc. Poate saptamana viitoare, de ziua mea! Dar vorba Monicai, numai sa cumpar ingredientele mi se pare complicat!
Am vazut si pozele de la botez, ai doua printese adorabile!!!! Asteptam si pozele de la botezul lui Monikus si Claudiei!
Acuma cu procesul sotului, am vazut ca si Lullabay e in aceeasi situatie.
Mai, el zice ca se poate face recurs. Dar trebuie sa astepte nu stiu ce decizie. El scrie pe forumul amenda.ro, se sfatuieste acolo cu baietii. Eu va tin pumnii sa nu patiti ca el si sa castige sotii procesele. El a mai avut un proces anul trecut pe care l-a castigat, deci se poate, dar acolo m-am dus eu martor si cred ca am avut mai multa credibilitate, ca eram si cu copilul dupa mine si cred ca i s-a facut mila judecatoarei!
Madalina, am vazut si pozetele tale de la mall, ce frumosi sunteti amandoi!!!! Tu esti tare slaba si frumoasa, chiar iti sta nemaipomenit de bine cu noua culoare de par.
Iulika, vreau si eu numar la motor!!!! O exista si cu Emma?????!!
Delia, ce poza faina cu cei trei copilasi!! Ce frumos ca toate prietenele tale au copii de aceeasi varsta, mi-ar place si mie asa ceva!
Uka, foarte frumoase si pozele tale!!! Chiar ca se citeste fericirea in pozele voastre!
Iar nu am mai scris de trei zile si nu ai stiu ce vroiam sa va zic!!!
Aaaa, am facut ieri chifle din alea dupa reteta Crocodanei!!! Au iesit o nebunie!!!! Le-am mancat asa calde, abia scoase din cuptor, cu unt si miere!!! M-am batut cu Andrei pe ele!!! Erau cu tot felul de seminte prin ele, o nebunie, si nici nu sunt grei de facut, ca are faina respectiva in ea tot ce trebuie, doar am amestecat faina cu apa si gaata chiflutele! Ma duc sa mai bag o tava la cuptor!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL

Mergi la inceput