Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *27*
Raspunsuri - Pagina 6
carinablanca spune:
Luto, te invidiez ca adoarme asa usor cu suzeta. Eu tot bag pe ea si ea scuipa si baga mana si tot asa. Si nici nu adoarme usor. poate in brate si leganata.
Iulika, e super ca ii place morcovelul. Eu am incercat cu suc de mar, portocala si mandarina si chiar i-am bagat in gurita felia de mandarina sa o suga dar nu-i place deloc. Noi deja avem probleme cu papa laptelui si vad ca nu ii place nici altceva.
Uka, foarte frumoasa si cocheta printesa ta.
de scumpete de Maria (31.08.2009)
POZE
Iulika29 spune:
Manga aici ai Nr de la motorul lu' Brucu
uka ce imi place de voi cå ati avut petrecere de petrecere acolo..Pupåm micutza sårbatorita care e tare haioasa cum doarme ea cu fundicul in sus si rochita e supeerbå
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
Sårbåtori Fericite
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MangaGirl lucice frumos visezi tu acolo. sunt foarte curioasa ce vor face baietii nostri knd se vor intalni. |
mie-mi spui ?
Eu deja am in cap scenarii cu copilasi dinaceia super draguti care stau in fundulet care-si smulg jucarelele de la unul la altul sau si le trag in cap si repet in minte replici de genul: "nu mami ca nu-i frumos" sau "lasa-l si pe Gigel sa se joace" etc ....cred ca am luat-o pe aratura.
(sa fie de la faptul ca de 4 zile nu fac caca si sunt in pragul disperarii ? )
Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul
Fragutza spune:
Bun gasit!
Uka, cat de fain e tablouasul cu manutele si talpitele Carinei! Ce fain ca o sarbatoriti asa frumos!
Raluca, bine ati venit acasa si refacere usoara lui Stefanut!
Noi am fost azi la ortoped cu Natalia. Se pare ca masajul adat roade, talpitele sunt ok. Am trecut si pe la pediatrul ei s-o vada, a zis si el ca e bine.
de Natalia (03.09.09)
lutoniana spune:
citat din mesajul lui ralucapaun Noi am fost azi la ortoped cu Natalia. Se pare ca masajul adat roade, talpitele sunt ok. Am trecut si pe la pediatrul ei s-o vada, a zis si el ca e bine. |
cu alte cuvinte ai o papusica perfecta
Vezi sa bagi si un masajel cu streching ca e trendy e pe mailul comun
Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul
Iulika29 spune:
Ralucapaun ma bucur tare ca Natalia e bine ..asta vrea orice mamå så auda de la medic..cå odorasul ei e sånåtos si bine
Bruce, minunea noastrå
Sårbåtori Fericite
Iulika29 spune:
Noapte buna fetelor! Eu ma umflu de plans aici la filmul Eight Below..nu stiu daca l-ati vazut dar e super..
Bruce, minunea noastrå
Sårbåtori Fericite
monica_dicut spune:
Luci nu mai rade de soacra techilei (apropos, mi-e tare dor de ea, de techila, nu de soacra). Sa sti ca i-am zis si eu lu Atomix Tatal Nostru dupa ce a papat. Incepuse sa urle desi era imbaiat, schimbat, mancat. L-am luat in brate si i-am spus. Imediat am inceput sa casc. Apoi l-am mangaiat, l-am pus in patut si a adormit imediat, nu a durat niciun minut
ralu, ce face Nati? CUm e cu programelul? MA bucur ca sunteti ok
Uka, te invidiez ce frumos sarbatoriti voi fata luna de luna . Se vede ca sunteti o familie tare unita si fericita (Nu mai spun ca noi nu avem nici macar o poza impreuna, noi doi si bebe )
carina, sa sti ca nu se vad pozele cu MAria. Zice treaba aia urata cu "ups, sorry..."
Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
MangaGirl spune:
Iuliko nu stiu ce sa admir intai,copilul, numarul de la masina, mami frumoasa si zambareata, zapada? mi-au plactu tare pozele.
luci scenariile tale sunt foarte aproape de adevar, ca devin foarte teritoriali la un moment dat. imi povestesc prietenele cand merg in vizita cu copii (eu pana acum nu am facut decat sa le ascult. de acum voi si participa)ca plozii lor isi smulg jucariile, mai ales daca invitatul ar vrea si el/ea sa se joace macar o secunda cu jucariile lor. si chestia cu teritorialiatea nu le trece nici macar cand ajung pe la 4-5 ani. . cat despre cealalata problema, nu stiu ce sa=ti zic. am ramas si eu cu ceva sechele dupa, dar nu asa grave. eu ii dau cu miere la capuccino dimineata. si muesli la breakfast.
raluca felicitari pentru roadele masajului. sa vezi ce ti-o multumi Natalix cand o veni vremea tocurilor.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
Asteptandu-l pe Mos Craciun...
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui Iulika29 Noapte buna fetelor! Eu ma umflu de plans aici la filmul Eight Below..nu stiu daca l-ati vazut dar e super.. www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) Bruce, minunea noastrå Sårbåtori Fericite |
l-am vazut. dragutel filmul. am plans si io putin
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
Asteptandu-l pe Mos Craciun...
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume