Pepenasi de iulie-august 2008 (162)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Bai, ce reclame, ce desene animate! Stiti la ce se mai uita fiica-mea la tv? La Mircea Badea . Azi numai cand a vazut genericul a inceput sa strige Badea! Badea!
Ca sa nu va mai povestesc ca era el la un mom dat racit si Aida se ducea la tv cu o batista sa ii sufle nasul

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

DIDI, iesiti afara azi? Noi am vrea sa iesim pe la 11:30-12:00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Prea tare Aida!

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Cuscri Cami si Cristi sunt cumetri vostri. Pare cam pompos dar noi cu nashii lui Filip ne luam tot timpu la misto: Shi fashi cumatra? Ghini cumatra

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Si tocmai ma pregateam sa ma plang ca la noi a intarziat idemnizatia cu vreo 5 zile, ceea ce nu s-a intamplat pana acum si eram deprimata ca si Kata, ca ziceam ca pun rumegus pe masa. Dar uite ca acum au intrat

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Ce grijulie Aiduta sa nu se sufoce Badea....

am vazut pozicile de prima zapada. ce bucurie pe capul copilasilor. am pus si eu cateva sa fim in rand cu lumea

---------------------------------------

www.razvan-zainescu.eu/home/" target="_blank">SMS pentru o viata!

---------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

eu sunt tare suparata ca aparatul nostru photo nu mai merge si culmea tocmai mi-am dat seama ca nu am cu ce sa ma incalt ptr vremea asta toate cizmele mele sunt cu toc ...nu-mi ramane decat sa ma incalt in adidasi

Am vazut si eu pozele cu prima zapada

_

buburuza mea

strengaritzei Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Am pus si noi poze de la zapada!

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Gally, acum am citit ce ai scris; noi fix acum am revenit de afara . Daca vezi niste urme micute prin zapada de la locul de joaca, sunt ale Aidei

Nu stiu cum sa ii explica Aidei ca ninsoarea e altceva decat ploaia. Eu ii tot zic ca ninge si ea o tot tine cu "ploua, ploua"

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Deci ma enervez de nu mai pot. De la 8 dimineata stau calare pe net si pe telefon, mai ceva decat stateam cand eram la serviciu
Am reusit intr-un final sa anulez asigurarile de ieri, sa fac altele. Dupa juma' de ceas de erori, sa il ia naiba de server al lor, reusesc. Si stau apoi sa primesc politele noi, in fine, dupa alta juma' de ora le primesc...
Apoi, am comandat un Vitamax la Altex si cica mi-l aduce acasa in 24-48 de ore, dar nu mi-au dat inca o confirmare, si iar da telefoane si agita-te, mi-au dat alt numar, bineinteles ca intra un fax
Sun iar, cica pun ei pe mail, dar ca au un delay in procesare de 12 ore. Pai stai nene ca aia nu scrie, scrie ca delay este daca plasezi comanda in weekend. Anyway, daca mai sun de multe ori si intra faxul, le trimit factura de la telefon prin posta. Ca daca nu imi aduc masinaria pana vineri, adica max 48 de ore alea ale lor, nu mai am nevoie nene...

Daca nu era vremea asta naspa, ma duceam frumusel la Obor si-l luam eu.

Bineinteles ca banii s-au extras... In cazul asigurarii, nu imi returneaza diferenta de bani, ci a trebuit sa platesc inca o data, iar banii de ieri, 2 milioane, mi-i returneaza in doua saptamani Desi banii nu erau la ei in cont inca, dar am vorbit la banca si cica n-au ce face, ca altfel opream eu tranzactia.
Iar daca astia de la Altex nu imi confirma la timp, ma duc cu proforma si cu extrasul nene, nu sa ma ia si astia cu vrajeli, sa mai platesc eu inca 4 milioane si sa mi-i dea ei inapoi peste alte 2 saptamani...
Ce metode idioate!

Si bineinteles ca mai avem numai 3 pampersi si totusi treuie sa ies sa mai cumpar. Sa ii comand online n-am tupeu, ca ma lasa astia si fara pampersi si fara bani [acool]

Talciocul meu

Mergi la inceput