Pepenasi de iulie-august 2008 (162)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns struluta spune:

A venit iarna si la noi-mie personal nu-mi place deloc, dar Bogdanutz e fff incantat. Am fost si noi la plimbare, am pus poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Neatza fetele!

Uff nu poate merge la petrecere am vb acuma dim cu profesoara ea tot ca nui corectfatza de ceilalti copii si parinti si angajati da nui corect nici fatza de Ari ca si ea a luat de la altii si exact cu o zi inainte de petrecere, ca nu puteau sai apara maine bubitzele, mama ei de varicela , da na asta este.
Pica da a [icat super nasol. Da na ce sai facem e pacatca era prima ei experienta de genul si chiar era f incantata de chestia asta.
Gini ma bucur sa aud ca sunteti mai bine cu plecarea dim. Cu avioanele si etc si noi am patit-o cand am venit in ro iarna si dupa ce ca se misca in reluare maisunt si nesimtiti pe fatza si iti vine sai strangi de gat da na asta este, acuma si astia de la noi sau pus pe greva exact de sarbatori si vreun milion de persoane care isi luasera bilete au ramas in aer, la unii leau oferit alte curse la unii nu dar nu se garanmteaza bagajele si etc. Is nebuni serios.
Moni, Truli, Tecky, Katalyna, Dr_Anca ms. Mai da este vaccinul si aici da nu e bagat inca in rutina de vaccinuri ca in USA sau Canada, si de facut il fac numai la cei cu risc adik care au deja o alta boala gen HIv/Sida sau fac chemoterapie sau din astea mai grave si care risca sa faca mari complicatii din cauza varicelei.
Katalyna da si aici fac din astea a fost o zi asa si la tesco toti angajatii era imbracati in pijamale, halate si etc.
Didi ce tare Aida si grijulie.
Kamelya uff nasolcu papucii, mai ales ca stiu ca in ro e greu sa gasesti ceva de calitate si la pret mai pamantesc. Mama mereu are pb asta cu papucii, ea e si mai lata in picior si e si mai greu de gasit.
Vazut si pozele noi, super pepenasii la zapada , Mina ma bucur ca ati mai pus poze , Marina f frumoase arts and craftsurile, Marina si Mai3 multumim de felicitari.
Apropo de arts and crafts am vazut si eu la tv un homemade christmas e o tipa la noi si a facut de toate hand made, lumanari si tot felul a fost f interesant. Uite www.channel4.com/4homes/crafts/" target="_blank">aici ghid despre cum sa de la editia asta de craciun si alte editii, a fost f f faina am invatat o multimea, numa timp sa le aplici trebuie.

Uff pana am scris mesajul asta Ami a vomat de doua ori e tare rau febra frisoane nasul, plange e drowsy. Someone shoot me pleaseeee....
Sun la astia la nhs sa ma sfatuiasca ce si cum in caz de ceva.

"Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... "

Louis-Hector Berlioz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns struluta spune:

Mada: sanatate multa printesei tale Draga de ea, tare naspa a picat faza asta. Acum important e sa scape cat de usor si cat de repede.

Didi: super tare Aidutza

Anka: relax, mai ai putin si ai scapat Cand plecati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Si noi, si noi, si noi am pus poze de la zapada!!!

Monica, mami de Luca Andrei si 16+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Am fost cu saniuta afara si Er nu mai vroia sa mergem in casa. In mod normal, deja ar fi trebuit sa doarma de un ceas!
Eu iubesc iarna si zapada si detest caldura! Iarna ma imbrac subtire, iar vara mor de cald.
La Constanta aveam niste ierni complet idioate, extrem de reci, uscate, cu un vant de te lua pe sus la modul cel mai exact, noi tanjeam dupa un petecel de zapada, dar nu aveam parte decat foarte rar. Pana seara, ne dadeam cu fundurile pe noroi...

Eliza e la Constanta, la Constanta e ud pe jos. Cand i-am zis ca noi suntem cu saniuta afara, s-a intristat. Maine trebuie musai sa vina acasa, musai musai. Nu stiu cum vor reusi, o bucata de autostrada e inchisa. Si asta pentru o palma de zapada. Daca aveam zapezi de 4 m ce pateam fratilor??
Sper sa ajunga bine maine acasa si sa mai apuce si ea o tura cu saniuta.

Am fost si am cumparat si pampersi de la farmacie, ca la Mega n-aveau numarul nostru.

Talciocul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dobreclaudia spune:

buna
sunt mamica de bebe 10 luni...si avem probleme cu iritatiile de scutec, face niste puncte rosii, am folosit cutaden si sudocrem. Ce ma sfatuiti sa incerc?
imi puteti lasa un mesaj, sau pe mail dobre_claudia@yahoo.com

multumesc mult anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

DOBRECLAUDIA, la noi dintre creme cel mai bine a functionat Cutadenul. Daca zici ca nu merge, atunci mai sfant decat orice crema e bicarbonatul de sodiu, o lingurita dizolvata intr-o cana de apa si spalat la fundulet cu asta pana trece iritatia. Multa sanatate!

SANIE - si noi vrem neaparat sa luam, am zis sa nu luam pana acum ca daca o luam inainte sa vina zapada sigur nu mai pupam niciun fulg, ca asa se intampla. voi aveti sanie cu spatar?si e mai buna aia de lemn decat din plastic, nu? Eu am tot cautat dar n-am vazut cu spatar, iar fara spatar nu stiu cum isi va tine Luca echilibrul, ca el e prea mic ca sa-l pun sa stea calare, probabil va sta in fund si cu picioarele intinse pe sanie. Sau oare mai exista spatar separat, care se poate atasa? Stiu ca pe vremea mea exista.

DIDI, totala Aida cu Mircea Badea! Uite cine are grija de el si el nici nu stie... Da la talk-showuri politice nu se uita Aiduta? :))) Ca vad ca ii plac emisiunile cu subiecte serioase... Adevarul e ca si la mine programul cu Luca se face aproape in fiecare zi inainte si dupa ora cu Mircea Badea (ca seara nu apuc sa ma uit, nu rezist pana la ora aia), imi place tare mult, insa lui Luca nu-i place decat genericul, cu mutzunache ala, in rest nu-l intereseaza.

MADA tare rau imi pare ca pierde Ari petrecerea... Simptomele lui Ami oare tot varicela indica? Multa sanatate la puiuti si tie putere sa le ingrijesti!

Eu vreau sa-mi caut niste cizme de alea butucanoase cu o tona de blana si cu talpa dintr-o bucata, ca ma enerveaza cizmele mele, imi ingheata picioarele si mai si alunec... Abia astept sa mergem sambata la cumparaturi!

Cat despre iarna, in general o urasc, atunci cand trebuie sa merg la servici, mai ales cand eram in Buc., dar acum ca sunt acasa si e si Luca abia am asteptat sa ninga. Ce ma enerveaza insa e frigul, eu sunt tare friguroasa si ma simt ca in camasa de forta cu 1000 de haine. Si mai e si chinul cu imbracatul lui Luca, trebuie sa alerg prin toata casa sa-i dau pantalonii grosi, fasul, manusile, ghetutele, sunt leoarca toata dupa o tura de asta...

Monica, mami de Luca Andrei si 16+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Am vazut pozele pe picassa.. cate mai sunt!!De o ora ma tot uit. Am pus comentariile acolo..legate de pepnasi nostrii frumosi foc domne!!

Marina ce manutze talentate ai!!Are cu cine semana Sofi!!!De-aia ii place sa se joace cu acuarele...

Mai3 de unde ai rama aia foto..de fapt felicitarea, care o folosesti ca poza de pagina de album?

Mada, tocmai ce am vorbit cu o prietena a mea din Londra si ce crezi ca imi spune: fetita ei a avut varicela, acum e pe trecute insa, a facut si ma-sa!!!!Care se simte super nasol!!!Poate or fi la aceeasi gradinita fetele voastre!!

Ana_a am vazut si pozele de la serbare. Sunt superbe!!!si cadrul minunat!!

Si noi am fost afara..am facut un om de zapada!!Ne-am trantit pe spate in zapada!!Am facut poze..incerc sa le descarc si pe le pun si pe picassa!!

Pica ce tip de saniuta e cea din pozele voastre?

Anka relaxx!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Saniuta lui Seb este www.bestreclama ilegala - avertizare/p-1027-saniuta-baby-dream.aspx" target="_blank">asta. Insa vad ca pe site-ul asta ajunge la pretul pe care l-am platit eu pentru saniuta cu tot cu sac. Oricum este una scumpa si sunt sigura ca se gaseste si mai ieftina si mai mare cu spatar.

Dupa cum ati vazut l-am scos si eu pe Seb afara in zapada, dar se pare ca el este comoditatea intruchipata. Nu prea i-a placut, dar nu reusesc sa imi dau seama de motiv. Cind a intrat in casa a vrut musai la el in pat si s-a culcat...

Miine o sa mergem la petrecere de craciun pentru copii la sot la serviciu. Am inteles ca au angajat nu stiu ce Mos Craciun si mai vine si cu nu stiu cine mosu' ala. Sunt curioasa sa vad ce o sa iasa. Cica trebuia sa spuna fiecare parinte cite ceva despre copil, ca sa lege mosu' o conversatie cu cupilu' cind inmaneaza codoul...Cred ca ala o sa se ia cu miinile de cap pina o sa dea coadourile la toti copii si pe mine ma va cuprinde o plictiseala maxima...Urati-mi succes si rabdare...

Voi cum va convingeti copii sa stea cu manusile in maiini? Ca al meu copil nu vrea in nici un fel sa stea cu manusile in miini, nici macar nu ma lasa sa i le pun in maini, si i-am luat toate felurile de manusi pe care le-am gasit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Deci uite, daca dai cateva suturi in fund la cine trebuie, se misca domne!

Ma suna astia de la banca, sa ma intebe daca sunt ok platile alea multe de le-am facut, si le explic situatia, le zic ca aia mi-au spus ca imi returneaza banii in 2 saptamani. Cica nu e adevarat, si sa ii sun inapoi sa imi dea un termen precis si scurt, pentru ca altfel pot sa fac eu refuz la plata. Am sunat si imi intra banii maine inapoi.

In al doilea rand, toata admiratia despre astia de la altex, de unde injuram faxu' ala nenorocit, ma suna ei pe la 2 juma' sa imi spuna ca pana maine la ora 2 se prezinta la usa cu masinaria. Acuma nu stiu daca asta e fluxul normal - pe site zice ca de sarbatori proceseaza in 48 de ore si livreaza in alte 48 de ore - sau daca e rezultatul faptului ca am sunat la sediul central sa ma plang de treaba cu faxu'...

Asigurarile le-am refacut, sunt ok acuma. N-au comentat, asa ca nu i-am mai reclamat. Ma intreb insa cati or lua teapa asta totusi, ca nici eu nu as fi observat daca primele fisiere nu soseau bulite...

Mai am emotii despre treaba cu drumurile, nu pot sa inteleg de ce naiba stau oamenii blocati de 18 ore in strada la Urziceni? Cica au alunecat 2 camioane si erau de-a curmezisul drumului. Ok, si in 18 ore nu s-a prezentat nimeni sa ia masuri acolo...

Acum 2-3-4 zile era emisiune la teveu, cum toti stau in pozitie de start si asteapta nametii, erau utilajele cu becurile aprinse, se invartea portocaliu asa, ni-no ni-no... Si ia uite ce au mai dezapezit... din parti!

Intrebarea e cum naiba ajunge fi-mea maine de la Cta la Bucuresti

Talciocul meu

Mergi la inceput