Pepenasi de iulie-august 2008 (162)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Cu saniuta - noi avem una de plastic, cu spatar, dar nu e de-aia cum sunt boburile, ci e una pentru copii mici. O avem de pe cand era Eliza mica. Talpicile sunt late si striate, calca foarte bine pe zapada si nu o ia la vale.
Aia cu talpici metalici este pentru dat la vale. Merge si pentru tras, dar pentru un copil mic e mai complicat. Musai sa aiba spatar, anyway.

Cu manusile.... eu am dificultati in a i le scoate din maini, in casa! Ne intelegem cu greu... Ea vrea afara, se duce sa ia ghetele, isi ia caciula, se chinie sa puna manusile si sa se incalte... Asa ca cizmele ei le tin in cada sau in sertar la pantofar, manusile si caciula cat mai sus pe cuier...

Talciocul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Pica, Aida e bucuroasa cand ii pun manusile in mana. Am inceput sa le folosim de sambata asta, si de atunci cum iesim afara cum imi arata mainile ca sa ii pun manusi, daca nu i-am pus deja. Eu ii pun geaca, manusile, caciula si fularul in scara blocului, fix inainte sa iesim afara, ca sa nu se topeasca de cald din casa pana ajungem jos , in casa oricum nu accepta sa o imbrac cu aceste articole

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

MONI uite www.strollers.ro/q=sani/Page-1.aspx" target="_blank">aici daca vrei pentru Luca sanie de lemn cu spatar si mai e o www.larix-ro.com/index.php?id=1248" target="_blank">firma care are reprezentanta si in Oradea, chiar 2 una i P-ta Independentei si alta pe Str. Miron Pompiliu. Succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Strulu ms.
Moni pai cica da, cica inainte de a aparea bubitele fac febra le curge nasu zici ca e raceala, si tusa seaca si gat rosu se poate, si apoi dupa febra care cica e destul de mare si dureaza vreo doua trei zile apar bubitele si incepe alt cosmar cu mancarimea. Ari deja zici ca e baloo se tot freaca de canapele ca tot o rog sa nu se scarpine, am gasit finally un gel care cica e bun apai incercam ca dupa cate se pare e pe incercatelea la unii merge la unii nu, bai cu bicarbonat cica is iarasi bune sau cu saruri de alea de baie speciale ca cica mai usuca bubele si noaptea piriton de alergie cu, calpol pt mancarime si febra.
Si eu si fan tot cizme klumea de iarna calduroase si cu talpa bine rizata sa nu-mi rup gatul.
Mie imi place si iarna si vara, iarna ador zapada as sta toata ziua afara si vara as sta toata ziua in mare sa fac surfing sa innot etc. Dar nu suport mega caldurile maibine ma imbrac cand e rece ca pot da si jos daca e prea cald decat vara cand te lipesti de asfalt si te sufoci.
Estrella nasol tare ca a facut si ea, e super aiurea cand esti adult din cate am citit. mai nu creca is la aceeasi scoala ca noi stam in afara Londrei, nu f departe da e in afara e unul dintre home counties.
Da e epidemie iar a mai fost asa prin martie atunci am scapat de el.
Manusile Ari ii plac de numa fara nu iesim, Ami asa si asa ea prefera sa aiba mainile libere dar adora caciulile si gluga.
Anka uff greu cu transporturile pe vremea asta care e la voi.
Vrea cineva copil mega plangacios si copil mega mofturos? Am doua exemplare.

"Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... "

Louis-Hector Berlioz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Ralu are o sanie gen bob,cred ca e la fel ca a ankalaurei dupa descriere,a fost a mea cand eram mica.
Nu are nici o problema cu manusile,problema mea e ca le murdareste imediat pt ca pune mana pe tot ce ii iese in cale....
mada ce rau imi pare ca nu a mai ajuns Ari la serbare.Multa sanatate lui Ami si tie multa putere sa ai grija de ele.
Ce de poze ati mai facut pepenasilor la zapada,o sa-i fac si eu rasfatatei mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

buna fetele!
mada nu gasesti la farmacie ceva gen mixtura mentolata? e foarte buna, eu cu de-aia i-am dat lui david cand a avut varicela. mai sunt copii la gradi cu varicela? si perioada de incubatie este de 2-3 saptamani, deci e posibil sa o fi luat-o mai demult.

david a primit de la mosu la gradi printre aletele si un microfon care are 2 functii: una de microfon si una cu muzica si ioana il tine la gura pe functia de muzica si danseaza taica-su cica seamana cu ma-sa care zbantuia pe la petreceri cand era bortzolina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Tecky ms.
Katalyna ba i-am luat is mai multe minunatii aici ce am luat noi e gel ca cica e bun ca nu usuca ca aia mentolata e si asta mentolat racoritor da si hidrateaza pielea si e transparent si e bun cand dai pe fatza si pe gat nu arata urat.
Da stiu ca dureaza 2o de zile incubatia si dupa ce apar primele bubite dureaza vreo 5-7 zile si apoi incep a se usuce, well asa zice in leafletul ala ce mi lau dat ei. Au mai fost cica la ei la gradi cazuri da nu neau anuntat si o profesoara e bolnava cica de o sapt sta acasa, na acuma macar daca tot a luat a faca si ea si Ami si sa scapam.
Vazut pepenasii in zapada cele mai noi, super pozele faceti un album separat careva la care le merge picasa mie de pe laptopu asta numi merge, a meu e la reparat, nu pot creaalbum nou unde sa ounem pozele cu bucuria sarbatorilor pt filmuletzu de anu asta de craciun.
Estrella ce happy e Maya in zapada.

"Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... "

Louis-Hector Berlioz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Sania noastra e cam www.strollers.ro/Saniute/Sanie-Copii-Alpen-Rosu_codeALP-996802.aspx" target="_blank">ca asta pusa de Pica, tot rosie, numai ca nu are gaurile alea in lateral. Am vazut-o si intr-un catalog Carrefour nu cu mult timp din urma. E diferita de bob-uri, e mai inalt scaunul, spatarul la fel, e inalt, si saniuta e scurta, numa' buna de un copil de un an si ceva...

Mada - nu te gandi ca vremea e cine stie ce... Sunt cateva grade cu minus... Minus 1, minus 4... Dar na, la noi moare totul, orasul e blocat, isi rup toti picioare... Trenurile de la cta au cate 10 ore intariziere, deci fac 15 ore pe un traseu de 250 km Autocarele se descurca, dar mi-e cam frica, e polei. Si indivizii cica baga lame de deszapezire. Ca asa se combate poleiul, cu lama!
Asta ca sa se observe unde e interesul national de care vorbesc astia la teveu... Ca cica ei se ingrijesc de interesul national

Talciocul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

moni husbandu i-a luat saniuta din metro cu spatar atasabil si cica a dat vreo 700 de mii pe ea. in carfu la noi nu mai era nic azi

estrella uite www.widdlytinks.com/phototinks/" target="_blank">de-aci dupa ce o incarc o copii in paint si o salvez si dupa o cropuiesc le-am scos in carfu si au iesit f fain - patrate asa cum ies dupa cropuit.

revin daca mai pot

-------

mamica fericita de Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

Am citit si eu in graba ce ati mai scris si am apucat sa vad minunatiile de poze si filmulete cu pepenasii si zapada, serbari, lucrari, etc, plus pe Flavius cel scump si intalneala fetelor de la Brasov . Sunt extraordinari copiii !
Pentru ca sunt multe poze de iarna, va reinoiesc invitatia sa participati la concursul de fotografii de iarna de www.activitaticopii.ro/concurs_fotografii_craciun" target="_blank">aici. Nu e greu sa participati, si o sa vi se para un site interesant, mai ales ca multora vad ca va si place sa faceti artcrafts .

Ana, superba lucrare ati facut !

Mada, imi pare tare rau ca nu a putut merge Ari la serbare . Sanatate multa! Am vazut filmuletele .

Sun
, multumim de vestile despre Monica si pentru pozele minunate cu finutul si gasca .

Camy, ai o splendoare de baiet !

Monica, sa va dea Dumnezeu numai fericire si sanatate! Te asteptam curand sa revi printre noi .

Anka, sper sa ajunga fata cu bine la Bucuresti maine.

Multumesc fetelor care au intrat pe blog sa vada noile fotografii si mi-au spus parerile lor .

Eu nu am timp deloc, asa ca abia ajung sa citesc in fuga si nu reusesc sa si raspund . Ma iertati ca nu nominalizez pe toata lumea, va rog... Va imbratisez cu drag pe toate.

pup you all,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta

Mergi la inceput