Pepenasi de iulie-august 2008 (162)
Raspunsuri - Pagina 12
moni_or spune:
PICA
esti o scumpa, multumesc mult de pont, o sa caut magazinul respectiv. Am vazut in poze sania lui Sebi si m-am uitat ca la masini straine
, la inceput habar n-aveam ce e, e foarte interesanta, n-am mai vazut asa.
MAYTREYI, hm, daca zici ca este in Metro poate gasesc si in Selgros sau Carrefour, ca noi legitimatie de Metro nu mai avem.
MANUSI - noi avem si cu 5 degete, si cu un deget, chinul cel mare e pana le punem pe mana, ca nu sta Luca deloc si isi tine mainile pumn, dar dupa ce slabim 2 kg si reusim sa i le varam nu si le mai scoate, cel mult le suge.
ESTRELLA, n-am mai vazut-o demult pe Maya ta, e o scumpete cu niste ochisori superbi
Am vazut si eu pozele cu pepenasii la zapada, sunt atat de frumosi cu totii!!!
Am facut eu un album separat unde sa punem pozele cu pepenasii care se bucura de iarna, dar apare abia pe al 3-lea rand, nu pe primul, nu stiu de ce.
Monica, mami de
Luca Andrei si
16+ cu
Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
dia_filipas spune:
Seara buna fetele!!
La noi e zapada mare si inca ninge, dar poze nu am, ca am uitat aparatul.
Saniuta noi o avem pe a noastra de cand eram mici, reconditionata de taica-meu. Buba e ca la Miruna nu-i place. Cand nu pplange sta foarte crispata. Deci, zicem pass deocamdata la saniuta. E cu spatar, e lunga, incap si eu bine pe langa ea, da' nu-i place.
Manusi Miruna sta numai cu o pereche, desi are doua. Pe cealalta nu o suporta...o sa-i mai iau una la fel cu cea preferata sa mai avem de schimb.
Chiar vroiam sa va intreb: voi le dati salopeta-cosmonaut pe ei afara? Cica o sa fie -15 grade sapt. viitoare...cum o sa-i imbracati atunci?
Noi deocamdata suntem cu strampi, pantaloni mai grosuti, da' nu foarte si sosete groase in picioare, ghete imblanite, 2 bluze, fas, fular, manusi si caciula. Cand o fi mai frig, cred ca-i iau pantaloni matlasati.
Mada
printesele, sa se faca bine repede si sa scapati usor. Multa putere si rabdare! Au facut amandoua, sau deocamdata doar Ari?
Cam atat am retinut, ca am citit in graba, am avut multa treaba si in seara asta au venit si fratele meu si sotia lui la noi, chiar inainte de culcarea Mirunicii. Mama ce-o mai urlat! Abia am reusit s-o adorm. Nu stiu de ce plange asa cand vin ei la noi...
Poate apuc si eu sa ma uit la poze.
Noapte buna si linistita va doresc!
Dia, mami de Miruna stapana toboganelor (15.07.2008) 
Biribu spune:
buna fetele!
sa va fie de bine zapada... am scanat si eu ce s-a mai petrecut pe aici, ma bucur mult de Monica si bb mic.
Mada hang in there, biata Ari
stiu cum e, asa am fost noi cu porcina de Halloween si plingeam eu in casa, si ce costume faine aveau amindoi.... Tare nasol ca nu aveti vaccinul.
Anka ai luat cadou? ca vroiam sa-ti dau asa o idee, mie ai mei imi mai aduc din tara obiecte de arta, nu cine stie ce valoare, dar se gasesc lucruri f frumoase pe la galerii si din partea mea e cel mai apreciat cadou. de ex picturi, icoane pictate, de astea.
Strulu si Moni mi s-a strins inima cu accidentele voastre. bine ca n-ati patit nimic 
fug ca nu ma lasa sefu' la comp 
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
MissJJ spune:
Anka aha mai eu aveam senzatia cas viscole de alea furtuni de zapada, de ninge si se depune mult. De inghetat ingheata si aici totu nu se mai misca un deget de la 1 cm de zapada da ei saracii nu au utilaje nare rost sa cumpere ca la cat de des ninge aici ar sta si ar rugini acolo milioane de lire.
Da acuma cica s-ar putea sa avem sanse de un white christmas.
Ari ar fi mega happy, azi a nins putin vreo juma de ora a fulguit asa Ari nu stia unde sas fuga si pe unde sa iasa mai repede, si perlutza de a ei azi legat de ninsoare, ea credea ca iesim in curte in spate si am zis hai in fatza ca venea si Flo acasa si na ne imbracam ea se uita la usa din spate cum ningea si ma intreaba mami da si pe partea astalalta ninge tot asa? 
Caprioara ms.
Moni ms mult ca ai facut album.
Dia ms.
Mai numai Ari are bubitze da ma astept sa faca si Amira mai ales ca nus vaccinate si ca stua in bot zi de zi si in hartiile care mi lea dat de la medic despre virusu asta, scrie ca is de ajuns 15 min in contact cu o persoana bolnava si sa ca se transmite prin aer virusu adik alabolnav stranuta si gata pac s-a lipit virusu de tine,, plus ca ei zic ca debuteaza cu febra mare si zici ca e raceala nas infundat muci din belsug tusa si apoi pac doua zile de febra urata si bubitzele. Na ceo fi o fi. 
Biri da mai ti se rupe sufletu' serios eu am bocit si ieri si azi, de nervi mai mult, nu zic cum se uita la mine cand am luato de la gradi marti si eu ii explicam frumos ce si cum si hai ca are mama o surpriza pt tine acasa si etc si ea but why mummy? why? asa incet si mai ca dadea in plans. Imi venea sa ma inghita pamantu' serios.
Frumos sa fii parinte da greu mai frate si cand is bolnavioare cum is acuma si tipa si plang si vomita si etc le pun la somn si dupa aia trag niste boceli.
Uff greu cu astia micii cateodata. ![]()
Na ma duc sa ma mai dau cu capu' de niste pereti in liniste sa nu scol fetele si sa ma pregatesc deo noapte fun.
"Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... "
Louis-Hector Berlioz
katalyna spune:
off mada pupe mama fetele dulci si dragalase si frumoase si mishtoace

te cred ca asteptai si tu mai mult ca ea evenimentul
nu stiu daca v-am zis ca i-am facut lui david niste teste de alergii. ei bine panel 2 contine teste pentru 20 de alergeni respiratori si panel 3 pt 20 alergeni alimentari. pe langa astea 2 paneluri am facut si ige total care indica daca este omu alergic sau nu. rezultatul la ige a iesit 49.4 si normal e sa fie sub 90, blonda din mine intelege ca omul nu e alergic daca au iesit asa. ce rost mai au celelalte teste?
mai ales ca nu sunt ieftine deloc si rezultatele cred ca ies la anu
ankalaura spune:
Dia - pe Er o scot in cosmonaut de cand s-a facut mai frig, mentiunea este insa ca avem vreo 3 cosmonaute de-astea, de la mai subtire pana la "cu blana". In plus, noi ieseam oricum, ca sa o luam pe Eliza, deci putea sa fie si vant sau ploaie rece, sau etc... Asa, cand nu esti nevoie sa iesi, astepti macar sa se opreasca ploaia 
Mi se par o mare inventie cosmonautii. A mea e nitel burtoasa si detest sa tot stau sa ii ridic izmenele, deci cosmonautii sunt za best!
I-am cautat niste pantaloni matlasati, sau ma rog, ceva cu ceva pe dedesubt, nu scoarta. Am gasit? Ash! Nik! Asa ca am scos de la lada pantalonii Elizei care ii sunt buni la fundulet si la burta insa ii sunt lungi. Aia e, ii intorc.
Mai are o geaca cu puf de gasca, e super geaca, umflata si super calduroasa, am cumparat-o dintr-o pura intamplare!
Avem insa probleme cu o caciula dublata care ar fi numai buna, insa Erika nu o vrea, prefera o caterinca de caciulita pe care eu o detest, dar ea nu si nu, o vrea numai pe aia si tipa si imi arata caciula ailalta si fuge, nu ma lasa sa ii pun caciula dublata,... Prin aia de o vrea ea, cam bate vantul, dar na, ii pun si gluga si basta... Ce sa ii fac?
I-am luat in weekend cizme cu blanita, spre surprinderea mea, nr 22
Eliza purta inca 20 pe vremea asta...
Iar Eliza sper sa se descurce cu ce incaltari are, ca tocmai s-a stricat fermoarul la o pereche de cizme, deci mai ramane doar in 2 perechi, unele cu blanita si unele captusite. La Eliza e ceva mai complicat ca daca e zapada se baga cu totul, deci se uda incaltarile, si clar ne trebuie doua perechi...
Mada - mai, a nins, de ex pe drumul spre Buzau e un metru si ceva de zapada. Dar pe autostrada spre Cta e alta problema, si anume ca e facuta fara cap, traverseaza campul si bate vantul in draci, nu are nici un parapet de protectie, si normal ca se face polei, puteam sa le zic si eu asta si oricine a trait in partea aia a tarii, deci au fost pur si simplu idioti
Mai nasol e ca si ei stiu chestia asta de cel putin doi ani si nu au plantat nici macar un pom, nu au pus nici macar un panou lateral. Ba mai mult, pe lateral, sunt santuri, adica stii,... daca iesi in camp mai ai o sansa, dar nu, la noi trebuie sa cazi in sant, si cand zic sant, zic asa, o scobitura adanca de un metru juma si lat de inca pe atata, adica nu o gropsoara sa cazi cu roata inauntru, ci ditamai santul, sa te duci gramada unii peste altii
N-am vazut asa ceva niciunde pana acum 
In Bucuresti, e alta problema, si anume ca nu s-a vrut. Ca vrajesc ei ca sunt masini parcate, pai sunt, ca doar ce sa faca lumea cu masinile? Sa si le urce in balcon? Dar nu, sa nu te gandesti ca eu am vazut vreun utilaj zilele astea, ori de regula mai vedeam, in alti ani... Anul asta nu.
Dar ma rog, eu stau mai la periferie ![]()
Alta problema e ca soferii sunt dusi cu capul! Desi e vremea care este, ei tot depasesc in curbe si pe contrasens
Doi colegi ai mei au plecat in Japonia dupa facultate, ei au fost la japoneza, ma rog. Si ne-au trimis poze cu zapezile din nordul Japoniei, adica asa, niste chestii de 5-6 m pe alocuri, de 2-3 m in medie... Si pe acolo, sosea. N-am vazut in viata mea asa ceva, zapada era taiata ca o felie de tort, in stanga si in dreapta perete de zapada, si soseaua, neagra si uscata, serpuia printre peretii astia decupati in zapada....
Trenurile au intarzieri, de la Cta vin cu 3 ore intarziere inca, desi tot drumul ar trebui sa dureze 3 ore, iar oamenilor nu le da nimeni nici o explicatie, nu se anunta, stau toti ca prostii si asteapta... Cand am mers cu TGV-ul de la Poitiers la Paris si a intarziat 20 de minute, pe toate ecranele scria ca isi cer scuze si dadeau nu stiu ce procent din bilet restituire sau asa ceva...
La noi, toti dau din umeri. Si o sa mai dea din umeri mult timp de acum incolo.
Zau daca nu cred ca e blestemat poporul asta frate!
Talciocul meu
ankalaura spune:
Si stai ca nepotu-miu aterizeaza la Otopeni la 11 noaptea, sper sa nu aiba probleme...
Biri - am uitat sa zic. Nu, n-am luat inca nimic, nu m-am putut decide. Nici macar cumnata-mea nu m-a orientat.... Sper sa imi vina sambata inspiratia, e zi rezervata pentru asta...
Frate-miu are un deosebit spirit artistic, si-a facut o lampa de exemplu, inalta, paralelipipedica, imbracata in fashii de bambus si un fel de sfoara groasa, cu colturi de lemn, iar in partea de sus un fel de matase sau asa ceva, sa vezi ce lumina faina raspandeste...
Si a mai facut o masuta pentru televizor, cu un mic bar ascuns dedesubt, care gliseaza cand deschizi usa, si sticlele sunt pe suport de-ala special, montat inclinat, ca sa nu se batzaie...
Deci cu frate-miu e complicat tare nene.... Nu stiu cu cine naiba seamana. Daca te duci cu el la cumparaturi, mori frate pana isi ia o camasa. Daca nu ii studiaza nasturii si butonierele si cusaturile de te plictisesti!
Aaaa, MADA - AM CUMAPARAT SI NOI ELEFUN!!! Abia astept sa vad cum se joaca fetele cu el! E bestial!!! Multam de pont!! 
Talciocul meu
ana_a spune:
Salutare!
La noi a nins toata noaptea....este zapada mareeee nu gluma...acu ar fi trebuit sa fiu afara pe trotuar la curatat
Insa...nu am nici o tragere. Aseara m-am zbenguit cu flacaii pe ulita...in pantaloni cam subtiri (nu era deloc frig) si cand am intrat in casa ma lovit o durere de burta de zici ca mi-a taiat cineva mijlocul....Am luat o pastila de durere si m-am pus in varful patului cu 2 perechi de izmene pe mine si infasurata intr-o patura....
Acu sunt mai bine da nu ma incanta ideea de a scoate nasu afara la curatat zapada.....poate ma ajuta primaria in acest sens ![]()
Copii au fost incantati de saniuta, daca dimineatza Matei na fost deloc curios de zapada, mai degraba speriat....aseara cu sania ia placut fff mult, l-am dat pe trotuar in fuga impreuna cu Stefan care il tinea in brate. Sania este a lu vecina Mariuta
tre sa-i "inventam" un spatar. Anul trecut am avut sania lu tati de cand era mic, insa sa cam rablagit....si trebuie reconditionata, aia avea spatar.
Am pus si eu poze cu zapada, apar undeva mai jos,
Dia, eu ieri i-am dat pentru prima data la Matei haina "cosmonaut". De acum insa o sa-i dau mai des cand iesim afara. E mult mai practica pentru ca ii raman salele acoperite, in pantaloni i se mai ridica haina cand cade prin zapada....
Cosmonautul nostru nu e gros, am avut si gros ramas de la Stefan insa l-am dat....pe motiv ca era prea gros si transpira copilul in el...
pica, cu manusile, Stefan a fost genul de copil care nu a acceptat manusi in manute...i le puneam prin somn daca cumva adormea in carucior. Ma enerva la culme ca nici hainele nu-mi place sa i le iau lungi la maneci sa-i acopere varful degetelor....mereu trageam de maneci si i le "lungeam" cat puteam peste degete....A avut tot felul de manusi, de la subtiri pana la captusite.
Matei in schimb, le cere singur manusile
ii plac sa le poarte, isi alege din dulapior care le vrea. Prefere o pereche mai subtiri, cele groase de fish captusite nu prea ii plac insa daca i le pun cat sta in carucior nu comenteaza deloc, insa nu le alege el niciodata.
mada oh ce nasol cu varicela asta! Imi pot imagina cat de necajita este micuta! Insa nah....o sa treaca
si sunt convinsa ca de Craciun cand va fi totul ok o sa aveti parte de o mini petrecere a braduletului acasa in familie!
Toate cele bune! sa auzim de bine!
proud mummy
kamelya spune:
mada imi pare rau ca a ratat Ari serbarea ,insanatosire grabnica printeselor 
eu nu am facut varicela in copilarie in schimb au facut sora si fratele meu iar eu nu am luat de la ei desi dormeam toti 3 in aceeasi camera, cred ca o sa fac cand o face Daria ![]()
eu am scos-o pe Daria in costum de cosmonaut de cand a dat zapada
aseara la 19.30 mi-a facut febra 38.3 si la 01.30 un 38.4 acum vad ca nu mai are ,dar dupa-amiaza dam o fuga pana la medic
_
buburuza mea
strengaritzei Daria Ecaterina 14.07.2008