Pepenasi de iulie-august 2008 (162)
Raspunsuri - Pagina 8
ankalaura spune:
Am pus si eu poze cu zapada, in timp ce ningea. fara copil, ca sunt facute de la geam
Talciocul meu
Tecky spune:
Ce intalneala pe cinste ati avut fetelor:Bujo,Sun si Camy.
mada of ce rau imi pare ca s-a confirmat varicela.Poate ajungeti totusi maine la serbare.
flo am adaugat un iaurt de 100g si un ou si au iesit super si praful e de la dr.Q.... sa nu fac reclama.A costat si putin 1,7 ron dar au iesit super bune,nici nu le-am mai pus dulceata.
Azi s-a circulat infernal.....
V-am pupat,o noapte linistita va doresc
katalyna spune:
sunce frumos ai pove
de emotii
mada, poate nu e varicela sa se petreaca si fata cucuiata. cumnata-mea e tot in anglia si intr-o zi avea nepotu petrecere in pijama la gradi, insa n-a ajuns ca afacut febra, alea alea si acum trebuiau sa mearga la medic asa ca s-a imbracat in bluza de pijama ca altfel nu se mai putea![]()
anka daca ai vesti about indemizatie sa scrii mare cat o schioapa sa vaza si ochiu meu. daca nu intra inainte de Craciun o sa avem pe masa in loc de mancare un tembelizor. ne-am comandat un tv pe un site desi n-avem dupa ce bea apa
violeta29 spune:
S-a oprit in sfarsit si la noi viscolul,e asa frumooos afara.Cum va spuneam am iesit si noi dimineata la o tavaleala si-o sedinta foto in zapada.foarte incantata a fost, a examinat zapada, a pipait-o, a gustat-o , alerga sa prinda fulgii, au fost niste momente de neuitat, mi-au dat lacrimile de emotie.
Maine ne aduce tati si sanie ca a facut el la serviciu, abia astept
Fetele, nu va suparati pe mine dar n-am vlaga sa nominalizez pe fiecare in parte,promit ca recuperez eu zilele astea.Cate un pupic maaare pentru fiecare.
O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete
Violeta ,mamica de nazdravana mica
-Alexandra Valentina(2.09.2008)
ankalaura spune:
Kat, eu sper ca nu vor fi probleme totusi cu indemnizatia. Vad ca pana acum, intarzierea este de o zi, din ce au spus fetele. Si cum FMI cica ar da totusi banii in ianuarie, statul se poate imprumuta linistit de la banci de miliardul ala jumate de euroi, iar la teveu, primul ministru a dat asigurari ca nu vor fi pb cu banii de pensii si alte plati de buget... (acuma na, daca tot o sa ai teveu nou, poti sa vezi in toata splendoarea pe primul ministru...)
Ca si exercitiu de conectare, verific contul de doua ori pe zi, cu emotia de a descoperi altceva decat marele zero afisat in acest moment ![]()
Talciocul meu
ladymina77 spune:
Salutare,salutare
Am intrat putin dupa ceva vreme sa va dam 2-3 vesti de la noi. Crestem,suntem maimutici cataratoare,urlam ne iubim etc.
Va citesc mai mereu dar de scris dupa cum se vede mai rar.
Vreau sa felicit si eu mamicile cu burtici si sa le doresc sarcini usoare si bebei sanatosi.
Si tot acum vreau sa va spun "Craciun fericit!" si un An nou plin de sanatate si bucurii!
Pepenasii sunt o minune,am vazut pozele,comori la casa omului si nimic mai mult.Iar Flavius este "bucuria vietii!"
O zi frumoasa si sper sa mai scriu cate putin din cand in cand.
dr_anca spune:
Neata!
Noua nu prea ne-a placut zapada ca e rece si uda si mai si aluneci pe ea
Am sa fac si eu poze ca am uitat sa iau aparatul foto. A fost o experienta interesanta dar sper sa avem mai mult succes azi ca vom cumpara si noi saniuta.
Dia cortul e la ai mei dar era marisor din cate imi aduc aminte si era o poza cu 2 copilasi in el.
Noi am primit cadoul de la tati de la spital ca au 2 cazuri de gripa porcina comfirmate asa ca adio intalnire cu Mos Craciun. A primit iar un bebelus
deja am oroare de ei dar ce sa-i faci daca e fetita hop si un bebelus(as fi preferat o masinuta
), bine ca mai are si un telefon cu lumini si sunete din ala gen vechi si papucei de casa. Voi distribui niste bebelusi si pe la bunici ca eu nu mai incap in casa de jucarii.
Am vazut pepenasi minunati pe picasa si la intalnirea cu zapada si pe cel mai tare pepenas Flavius mititel si frumusel cu cuscrele adunate la taclale.
Bine ca Moni si Struluta au trecut cu bine peste incercarile cu accidentele de masina brrrr.
Si Iasul nostru arata ca un satuc fara utilaje de dezapezire, ieri as fi preferat sa merg pe jos mai ales ca stam in zona mall ului si aseara era film de groaza, a plecat sotul fara masina pe unde a avut treburi si a rezolvat rapid.
Ma aduc sa-mi dau jos perdeaua de la sufragerie 
Mada
sa va treaca boala repede!
Va
pe toate!
Nasterea unui zambet
Mamica de
cuminte
iulie 2008
ana_a spune:
salutare!
Noi inca nu am prins in poze prima zapada din cauza de ursulet cu niscai mucisori...si consemnat sa priveasca zapada de la geam....
Dar azi noapte a dormit fff bine, nu a mai fornait, inseamna ca suntem pe drumul cel bun, probabil azi daca nu va sufla vantul prea tare vom iesi si noi in curte, macar cat sa dam zapada la o parte de pe carari ![]()
Si pentru ca tot e frig si sufla vantul....si avem activitati "de interior" am lucrat impreuna cu Stefan la "Lacasul Sfant" am pus poze pe picassa, si aseara am facut o coronita din palmutele lui Stefan sa o lipim pe usa. O sa pun poze si cu ea, inca nu este chiar gata.
Stefan este foarte incantat, insa putin necajit ca nu poate sa faca la fel de bine ca si mine
. La casuta el a invelit-o cu hartia albastra, a desenat/decupat/lipit stelutele si a pus sclipiciul.
In rest suntem bine, multumesc lui Dumnezeu, asteptam sarbatorile. In Ajun vom merge la colindat la buni M (mama mea) iar in 25 la buni I (soacra) asa ca eu m-am cam scos cu gatitul...
De revelion copii vor sta cu buni Ica si noi vom merge la un restaurant cu prietenii.
Avem poze de la Serbarea Craciunului pentru cine doreste sa le vada, le-am lasat publice astazi.
Toate cele bune! Si sa auzim numai de bine!
proud mummy
anaalina spune:
TEKI....vreau sa vad si eu poze cu nepotica mea!!! O tii ascunsa?? Noi suntem bine si m-am gandit ca te gasesc pe aici.
Te pupa Catalina , Alina si Mau
Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)
AnnaBaby spune:
Eu am primit indemizatia mai devreme luna atsa, pe 11,cand eu primescde obicei pe 15. Ieri am verificat contul ,mai pe seara ca nu aveam sperante, si am ramas tare surprinsa cand am vazut ca intrasera de sapt trecuta...mare minune...
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii