Pepenasi de iulie-august 2008 (162)
Raspunsuri - Pagina 7
iriss27 spune:
gini asta da performanta!! Cred ca nu mai vin in Ro alta data. din pacate, suntem de rasul curcilor, nu cred ca mai exista alta capitala europeana care sa fie in aceeasi conditie cu noi.
Eu azi am vrut sa ma duc sa ii iau o sanie lu' Dav, dar m-am razgandit cand am vazut ce e afara si de azi diminieata e tot blocat Lacul Tei. Si acum tot pe 2 bezni e si mai mult stau decat merg.
Si tot cautand saniuta, am suant la cateva situri si mi-au ras in nas, ca ei au fostd epasiti de cerere :)) Cred ca toti isi bagau unghia in gat ca nu si-au facut stoc mai mare
Pica, tu ce sanie ai?
ankalaura spune:
Mda, barbatu-miu a facut 2 ore jumate pana acasa, de la Domenii in Tei. Ca sa fiu mai precisa, din cele 2 ore jumate, 2 ore s-au derulat de la Circ pana acasa, adica vreo un km jumate 
Mda, am platit deci impozitul pana la urma, online.
Am platit si asigurarile de calatorie, si tocmai mi-am dat seama ca am luat teapa 
Ca eu am ales asigurare simpla, de-aia de pana in 50 de mii sau asa ceva, si ei m-au aruncat in asigurarea premium, desi pe pagina initiala, pentru premium era rubrica separata, si m-au fraierit cu 70 de lei, si n-am vazut ca na, netul pica, banca nu raspundea, Erika mieuna, si am dat clic, si pac ei au extras banii dar asigurarile mi le-au trimis bulite, cu zero biti, asa am si observat tarasenia, si maine ii reclam nesimtitii naibii.
Ca asta e inselatorie. Nu ca as rezolva ceva, e ca si rubricuta aia minuscula de la casele de schimb, unde scria comisionul in litere, si cine naiba citeste "zece la suta comision"?? Iti sare in ochi daca e 10%, nu zece la suta....
Talciocul meu
struluta spune:
Moni-
bine ca voi nu ati patit nimik, imi imaginez ce sperietura ai tras
. Lasa masina, se repara, bine ca aveti casco. A venit azi si devizul de reparatii de la service la masina sotului...e bine peste 4000 eur
...acum sa vedem sa nu faca mofturi asigurarea, ca fac astia orice numai sa nu de-a banul...stiu, 7 ani am lucrat in asigurari
ankalaura spune:
Strulu, am uitat sa iti zic, exact alea erau tzutzuricile, de la linkul pus de tine. Ca si gramaj, sunt la fel ca Pompotte-le de la noi, adica 90 g, numa' ca pompotte-le de la noi costa 4,3-4,5 lei tzutzurica, deci Tigris-urile de la voi sunt mai jos de juma' de pret.
Talciocul meu
SunSmile spune:
Buna seara fete dragi,
Imi cer scuze pt absenta trecuta si...viitoare dar "jaba" s-o fi terminat campania ca munca mea e tot muuuuuuuulta. Dar asta e. Sper ca toata lumea e bine, sanatoasa...si devreme acasa:)
Monica e bine, acasa! Ca s-o citez "suntem foarte obositi dar fericiti"! Asa le doresc zeci de ani de acum inainte...adica sa fie fericiti!
In alta ordine de idei...si cea mai importanta pt sufletul meu...duminica mi-am cunoscut finutul. Pe Flaviusica. Nu prea as sti sa-l descriu pt ca m-am indragostit de el iremediabil. E un dulce, un scump, un frumos, un alintat, un minunat...cracracraaaaaaaa!![]()

Ne-am cunoscut si cuscrii si sunt niste mega super dulci si abia astept sa ne revedem la botez. La fel cum abia astept sa-mi revad si...cum s-or numi Cami si Cristi?
...sa-mi revad finii, nah, ca nush cum se numesc! Si l-am vazut si pe Dariusica....nu asa cum ar fi fost normal sa-l vad:(, ci intr-un loc cu multa liniste, zapada, lumanari si o cruce micuta...prea micuta si prea apasatoare! Mi-am reconfirmat ca Darius e cel mai special pepenas si Flavius e cel mai tare pepenas!
Am pus cateva poze pe picasa, scuze pt calitate si monotonie dar zau ca eu am mers acolo ca sa stau cu finutu in brate, sa-l strang si sa-l adulmec, pt ca miroase divin!
Si...Doamne, sunt asa fericita. Fericita ca am descoperit forumul asta, acum 5 ani. Cea mai buna prietena a mea, sora sufletului meu - Mada, e cunoscuta aici; finutul meu miraculos e cunoscut aici...heheheheheheeee! I'm a lucky one!
Altfel imi suna telefonul ca in gara, muncesc pe rupte si dorm cam 3 ore din 24, fiica'mea este un Goe autentic dar motorizat cu cei mai multi CP ever, cumpar in nestire pt cei 4 copii ai mei (Ari, Ami, Flavius si Tet). Si sper sa treaca vantul asta ca sa putem iesi la plimbari lungi, cu sania, pe inserat! Nu am timp cam de nimic, cel putin momentan...cam asta e concluzia!
Va pup pe toate si va doresc tot ce-i mai bun! Sper ca in curand sa am vreme...macar sa va citesc!
Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá
moni_or spune:
Am vazut pozele cu megaintalneala dintre nasici, fini, cuscre si ce alte grade de rudenie or mai fi :) Sunteti niste minunati cu totii, dar nu va suparati daca spun ca Flaviusica e cel mai frumos, nu??
Mi-au dat lacrimile cand am citit de vizita la mormantul lui Darius...
MADA, ufff, imi pare rau ca s-a adeverit diagnosticul. Parca citeam pe aici (nu stiu daca nu Anka spunea ca ea asa a facut cu Eliza) ca ar fi sanse mari de tot ca Ami sa nu ia de la Ari in caz ca ii faci acum imediat vaccinul antivaricela. Multa sanatate si o forma cat mai usoara sa fie!
GINI, prietenii sunt italieni sau romani plecati? Daca sunt romani, acum au ocazia sa-si aminteasca de unde au plecat
, daca sunt italieni atunci isi fac o parere minunata (si intru totul adevarata) despre frumoasa noastra tarisoara.
SIMONA, sa stii ca mi-e un pic groaza si mie pe cand vine devizul, sper sa acopere asigurarea pt. ca masina mea e asigurata pe o suma mica, e si cam veche, din 2002.
SUN, ai grija de tine, incearca sa o lasi mai incet cu munca, nu e normal sa dormi doar 3 ore din 24... Sanatatea ta e cea mai importanta, daca nu pentru tine, atunci pentru minunea T. 
Cat despre nasi, noi chiar avem probleme in sensul asta, chiar nu stiu pe cine sa punem la al doilea bebe, noi suntem lupi singuratici si nu prea avem prieteni, iar la o cunostinta indepartata mi-e jena sa merg sa ma milogesc... Oricum, inca e departe perspectiva, intai sa-l vad nascut si sanatos.
Monica, mami de
Luca Andrei si
16+ cu
Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
Didi81 spune:
Am pus poze de azi cu zapada, in albumul de la pepenasi, doar cateva in graba, am bestiuta care trage de mine ![]()
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
moni_or spune:
DIDI, hehehe, ce scumpa e Aiduta si ce bine ii sta in rosu! Pare cam nedumerita, ce e chestia aia alba si uda de peste tot, nu?![]()
Monica, mami de
Luca Andrei si
16+ cu
Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
truli-luli spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Didi81 truli-luli, cum ii cheama pe nasii vostrii (daca poti sa imi spui, daca nu, nu-i bai)? ca poate ii cunoaste Cristi Am cumparat is noi brad ieri si l-am impodobit. Inca nu l-a demolat Aidel, dar mai are timp Didi de Aida Maria (03.07.2008) |
Nasii nostri sunt fam Seicean
poze Ana si Victor
varsta Anei
truli-luli spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mada_mxm Buna fetele! Ce fain ca ninge puneti niste poze sa vedem si noi.Noi suntem tare suparate, creca Ari are varsat de vant,chicken pox, au trimis-o inapoi de la scoala mergem la 11 jumate la medic. ![]() Mi-e asa de ciuda camaine e petrecerea de craciun si abia astepta saraca vroia sa vada si ea moshul si au si un entertainer care cica vine ufff. Acu sa vedem ce zice medicul. Si na daca face ea inseamna ca o sa faca si Amira. ![]() Mama lui de varsat de vant, ca cica umbla prin scoala pai nu nea zis nik pana acuma. Grrrrr.... ![]() Na merg sa citesc din urma. Uff e asa dezamagita saraca. ![]() "Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... " Louis-Hector Berlioz |
Mada daca se confirma varicela la Ari nu poti sa ii faci Varilixul la Ami? Nu e obligatoriu dar sunt mari sanse sa scapati mai usor in cazul ei. daca nu sper sa treaca usor pt amandoua
si sper sa nu fie varicela, sa poata merge fata la petrecere. merita la cat defrumos a cantat la serbare.poze Ana si Victor
varsta Anei

Acu sa vedem ce zice medicul.