Pepenasi de iulie-august 2008 (162)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Kamelya nu i-am taiat parul, am reusit s-o obisnuiesc cu un mot in varful capului, o fantana arteziana Clamele le scoate dar omiduta vad ca o lasa acolo.

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Didi eu ma gandeam sa le luam la fete niste chestii din astea de la little people dupa ce mai facem curatenie intre jucarii, sa iau tot asa ferma, magazin cas mai multe scene si etc. de aia intrebam daca e asta de la little people, ca seamana.
Ari de mica era pasionata de chestii de astea mici de casutze si etc cu Ami nu am incercat inca sa vad daca iar place.
Anna si noi tot cu antena personala, prinde toate canalele , bentitza nu suporta, clamele le smulge.
Eu acu ma apuc de facut lista cu exact ce imi trebuie de sarbatori, noroc ca au astia home delivery.

"Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... "

Louis-Hector Berlioz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Saluti gagici, io cam prost cu timpu.
Sa va zic ca am cunoscut-o si io FINALLY pe Cuscri. Ne-am gasit doua cu limbarita. Nu mai avea nimeni loc de noi. Evident ca n-am apucat sa epuizam subiectele.

Felipe al meu numa prostiute face, se catara peste tot. Nu vorbeste decat limba lui si cateva cuvinte, da are logoree frate. II place reclama cu aia care tusesc in sedinta, se pune si el pe tusit. Si ii place reclama aia la bere cand vine sefu nervos si zice "cine-a scris mizeria asta? raportu asta e o rusine" Ridica aratatoru si face "ce ce ce" Adik cearta. Si apoi isi ia ciocanu gonflabil si da cu el.
Altele nu prea mai stiu ce sa mai povestesc, oricum nici timp nu prea am. Va pup

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kamelya

Irina Dariei ii plac doar desenele cu Mickey Mouse

Mai-3 multa sanate finutei

Anna ia-i mai facut Ioanei breton?

Vichy merci, nu stiu ce sa zic ca nu am apucat sa vb cu cumnata am vb mai mult cu soacra-mea care este la ea acasa si am zis ca o sun un pic mai incolo sa cer detalii

_

buburuza mea

strengaritzei Daria Ecaterina 14.07.2008

Si eu recomand sa mai mearga URGENT la alt doctor, daca i s-au fisurat membranele. Eu am intrat in cezariana de urgenta (cu Yvo) din cauza asta. Copilul nu mai sta in mediu steril si se poate infecta in orice moment, in plus, daca pierde mult lichid poate avea probleme mai grave copilul (nu stiu prea multe detalii). Daca e din Bucuresti, i-l recomand eu pe Peteu la municipal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Seara buna fetele!!

Eu am lipsit motivat in weekend, ca am fost cu sotul la cluj, la un mic desmatz cu prietenii, sa ne mai clatim creierele. Cat de obosita am venit, parca altul e cheful de viata dupa 2 zile pauza...

Reclamele si la Miruna ii plac, preferatele ei is cea de la wiskas, cu pisica in zapada, cea de la coca cola cu "vine craciunul" si cele de la orange. Ea se mai uita si la teleshoping, in top fiind cea de la kosmodisk si tigaia hotpan... In materie de desene, ii plac tom si jerry, asa chiuie cand le vede...da nu se uita mult ca nu are rabdare.

Simona bine ca ati scapat cu bine...urata patanie!

Capri mie mi-au placut pozele.
Brad de craciun noi facem in 24, da' Miruna a vazut deja la banca, am fost azi sa platesc rata (apropo, mi-au intrat banii vineri dupa masa) si a tars de globuri pana le-a scos din tortita aia de care se agata...trage si de beteala, asa ca tre' sa-l ancoram bine pa al nostru.

Fug ca plange! Nu stiu ce are, ca ar fi trebuit sa doarma de mult, da' tot plange si nu doarme... O noapte buna va doresc!

Dia, mami de Miruna stapana toboganelor (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui bujo

Saluti gagici, io cam prost cu timpu.
Sa va zic ca am cunoscut-o si io FINALLY pe Cuscri. Ne-am gasit doua cu limbarita. Nu mai avea nimeni loc de noi. Evident ca n-am apucat sa epuizam subiectele.

Rusine sa va fie la obraz!!!!! Da se poate asa ceva frate? Ntz ntz...

Las' ca vin eu si o sa fie trei limbarnitze. Anyway Ari ne intrece pe noi trei la un loc deci e clar.

Pupici la seful cel mic.

Iriss mai zi de 'stanbul ca ziceai ca mai povestesti.

"Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... "

Louis-Hector Berlioz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Didi ce fetita vorbareata si frumoasa ai tu acolo! Am admirat-o in pozele de la petrecerea de Craciun. Ca sa vezi ce mic e Bucurestiul i-am admirat si pe copiii nasilor nostri in pozele tale.

Moni_or ce baiat frumos ai tu! Eu am o slabiciune pt baietii cu parul ondulat, asa ca trimit un pt frumusel. Felicitari si pt carucirul albastru!

Reclame Victor serveste de orice fel, la orice ora. Ii mai plac filmuletele Bay Einstein si Ice Age3. Nu stiu ce pricepe din ele dar le traieste intens, sare, se bataie, zambeste, se incrunta, aplauda.... participa cu trup si suflet la ce vede.

poze Ana si Victor
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Estrella, eu folosesc retzeta de la checul sarat, pe care in loc sa-l pun in tava de cozonac il pun in formele de briose :).

200 g sunca presata
250 g faina
1 pachet praf de copt
4 oua
160 g masline verzi
150 g de cascaval ras
10 cl ulei de masline
10 cl de vin alb
10 cl de vermut
sare si piper

Spalati maslinele cu apa rece, si dati-le un clocot. Apoi, spalati-le din nou cu apa rece. Amestecati faina cu praful de copt, adaugati ouale, uleiul de masline, vinul, vermutul, sarea si piperul. Amestecul este destul de lichid. Adaugati cascavalul, maslinele si sunca.
Punetzi coca intr-o tava de cozonac si dati la cuptor 1h10 la 200 de grade.

Mada, sa vezi ce veselie pe Maya cand ne-am uitat la filmuletze. Striga in gura mare enco, enco :) (inca o data).

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

mada a inceput galushca sa faca pasi singurica? ioana face, dar nu multi sa nu ne-o luam in cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Neata fete cucuiete!

Noi prin zona citim tot dar nu am avut starea necesara sa scriu.
A venit mama mea la mine asa ca e relax am timp de sala de acum ca m-am tinut de treaba si sunt felicitata de instructoare asa ca ma umflu si mai tare in pene si ma motiveaza sa merg mai departe. M-am intors din oct la vechiul cabinet si seful meu e super ce sa zic dar trebuie sa ma mai si desprind de cuib asa ca asteptam sa vedem ianuarie ce ne ofera.
Din tara putem pleca abia in oct. la anul cand da profa liber la rezidenti sa se specializeze si in alte tari ale UE.
Saruca vorbeste dar nu mai mult decat alti copii de varsta ei in schimb face prapad prin casa ca are o bancuta si o duce unde are ea chef si imi scoate cartile si mi le arunca, super. Si iubeste fetitele mai mari de 3-4 ani le ia si le imbratiseaza apoi le ia de manuta sa se joace

I-am luat si eu covoras din ala cu apa de la Miniblu, cort cu bile de la Real si sa vad socrii la ce s-au gandit dar sper sa ne intrebe ca nu prea nimeresc jucarii pt. varsta ei. Si mai asteptam si cadou din America si pe cumnati i-am sfatuit sa se uite la varsta recomandata pt jucarii ca sa nu mai am surprize cu jucarii pt copii prea mari care nu o atrag.

Mie mi s-au fisurat membranele pe la 2 a.m , la 5.30 m-am internat si la 9 deja intram pe antibiotic la spital in perfuzie preventiv pt ca bebe sa fie bine.
Va pup!

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput