Pepenasi de iulie-august 2008 (162)
Raspunsuri - Pagina 4
dr_anca spune:
Am vazut filmuletele cu blonduta Ari care e tare simaptica si cu Aidel care s-a distrat la petrecerea de pom de la firma. Mi-a placut si mie ferma animalelor si tot cercetez piata.
Ma duc sa ma delectez si pe picasa ca nu am intrat de un secol.
Acum chiar ca ies 
Nasterea unui zambet
Mamica de
cuminte
iulie 2008
ankalaura spune:
Mai fetelor, ia ziceti, ce sa ii luam noi lu' frate-miu de Craciun??
N-am nici o idee!!!
Nu mai fumeaza, nu se imbraca la cravata, nici pantaloni de stofa nu poarta, deci pica variantele de curea sau tabachera imbracata in piele sau ceva similar, zic de astea pentru ca am vazut pe multe site-uri de cadouri astfel de propuneri. El e un tip practic, cumva pretentios, nu ii voi lua cosmetice ca are o tona, foloseste numai parfumuri si aftershave-uri de top, deci nici nu m-ar tine pe mine buzunarul sa ii iau, plus ca are niste gusturi asa de clar definite, incat nu m-as risca... Nu e ca barbatu-miu caruia ii plac mai toate parfumurile... Cu el e simplu. Nuuu, frate-miu e de-ala cu preferinte... 
Deci ce sa ii iau???
Talciocul meu
Didi81 spune:
truli-luli, cum ii cheama pe nasii vostrii (daca poti sa imi spui, daca nu, nu-i bai)? ca poate ii cunoaste Cristi ![]()
Am cumparat is noi brad ieri si l-am impodobit. Inca nu l-a demolat Aidel, dar mai are timp ![]()
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
dia_filipas spune:
Si la noi ninge!!!!! Azi vedem zapada, iupiiii!!!
Dr_anca imi zici te rog cam cat e de mare cortul cu bile de la real? Ca si eu asta vreau sa-i iau de Craciun, si sa stiu daca si unde am loc de el...
Dia, mami de Miruna stapana toboganelor (15.07.2008) 
Tecky spune:
Ce frumos ninge!
Foarte frumoase filmuletele si pozele noi!!
Ralu e innebunita dupa reclame:preferata ei este cea cu pinguinii de la Orange.![]()
Am o fata foarte vorbareata:vorbeste non-stop si invata cate 3-4 cuvinte noi in fiecare zi.Abia astept sa mai creasca sa am cu cine sta la palavre![]()
Fug sa fac cateva clatite ca mi-e pofta si am cumparat un plic cu praf pt clatite ci ciocolata.
Va pup
cami_antonia spune:
fetele
am revenit
cine vrea sa afle povestea alinei de doar 28 ani
cu cancer cranian
poate citi aici
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
ajutati-o sa traiasca
donati prin sms gol
la 879 2 euro
pana la sf lui decembrie
mii de multumiri celor care deja au donat
au facut o mare minune
viata alinei s-a prelungit
poate merge deja
ceea ce e superb
a redevenit ea
pt cata vreme nu se stie
caci va recidiva
dar ne rugam
si poate o tine dumnezeu
sanatate multa
si sarbatori fericite
doamne ajuta!
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
violeta29 spune:
Salutare fetele!Ningeeeee si la Galati!Acum simt cu adevarat ca vin sarbatorile.
Am iesit de dimineata si ne-am tavalit in zapada,vroiam neaparat poze cu ninsoarea si mi-era teama ca ratez momentul.Ne-am facut din cap pana-n picioare numai zapada,dar a fost asa bineee!
Abia astept sa iesim iarasi!
N-am citit nimic din capitolul asta,sa vad daca reusesc acum.
O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete
Violeta ,mamica de nazdravana mica
-Alexandra Valentina(2.09.2008)

Ioana 11.07.2008