Pepenasi de iulie-august 2008 (162)
Raspunsuri - Pagina 5
struluta spune:
Salut,
Am ajuns si noi cu bine acasa pe la 4 dimineata, eu am colindat ieri prin Budapesta toata ziua(de la 7 dim la 9 seara
), de mi-a ajuns cu magazinele pentru o bucata buna de timp
. E bestial orasul, doar ca la fel ca si la noi, practic e imposibil sa gasesti un loc de parcare, de circulatie sa nici nu mai vorbim.
Am gasit niste hainute superrrr faine pt Bogdanutz, la preturi ok (au inceput reducerile
) la H&M, C&A, Charles Vogele, Next (ex. gecuta groasa iarna Vogele-30 ron, trening C&A 30 ron, compleu blugi+pulovar C&A 45 ron, 2 helancute cu gat inalt H&M 30 ron, etc)
Am fost si la unul dintre magazinele cu jucarii din lemn, au chestii superrr, asta era un magazin micut(al 2-lea, ca la primul nu am am reusit sa parchez
), plin de lume de nu puteai intra, gen tutungerie la noi pe vremuri
. Culmea e ca aceleasi jucarii le-am vazut in foarte multe magazine pt copii la preturi cel putin duble. Am luat si eu cadourile, am gasit tot ce mi-am ales de pe site
.
Merg sa-mi recuperez copilasul de la mama, ca mi-e dor de el de nu mai pot
O zi buna
ankalaura spune:
Am fost si noi in zapada, super misto ![]()
Am fost si la posta sa platesc impozitul la casa. Mereu raman cu ceva in urma, niciodata nu le merge sistemul, sau sunt cozi imposibile 
Sambata nu mergea. Ieri nu m-am putut duce.. Azi m-am dus, iar nu merge. E un mare afis pus in geamul de la ghiseu...
In vara am reusit sa platesc impozitul la masina si jumate din impozitul la casa, dar se pare ca nu m-au gasit cumt rebuie, ca apoi am fost sa mai intreb, si cica mai am de plata
Numai ca nu mai reusesc sa platesc.
Ma uit la primarie, sa platesc in alt fel, preferabil online.
Eeee.... ca sa platesti online trebuie sa te duci cu cererea originala la sediul de la gara de Est
Nu merge prin fax sau sa trimiti ocmpletat pe site-ul lor...
Ca si cum ti-ar DA bani, nu ti-ar lua...
Pai pana ma duc eu sa depun hartia la Gara de Est, pana imi da parola, ma manananca sfintii frate!
Contul lor e de trezorerie, ok, ce e mare branza? Tot IBAN este! Iete ca nu pot sa platesc fara sa imi dea ei nu stiu ce cod de acces! 
Bai mi-e asa sila de sistemul asta greoi si idiot si inaccesibil, cum nu va inchipuiti. De 3 ani patesc chestia asta cu impozitul, si nu in decembrie, nu va ganditi ca in decembrie, ci pe tot parcursul anului! Ce e drept, nu m-am dus nene zilnic, ca am si altceva de facut decat sa pazesc posta, sa vad daca le merge lor sistemul....
Evident, la telefon ori suna si nu raspunde nimeni, ori suna in continuu ocupat... Stiti voi, ca si la alocatii....
Talciocul meu
MissJJ spune:
Buna fetele!
Ce fain ca ninge
puneti niste poze sa vedem si noi.
Noi suntem tare suparate, creca Ari are varsat de vant,chicken pox, au trimis-o inapoi de la scoala mergem la 11 jumate la medic. 
Mi-e asa de ciuda camaine e petrecerea de craciun si abia astepta saraca vroia sa vada si ea moshul si au si un entertainer care cica vine ufff.
Acu sa vedem ce zice medicul. ![]()
Si na daca face ea inseamna ca o sa faca si Amira. 
Mama lui de varsat de vant, ca cica umbla prin scoala pai nu nea zis nik pana acuma. Grrrrr....
Na merg sa citesc din urma. Uff e asa dezamagita saraca. 
"Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... "
Louis-Hector Berlioz
MissJJ spune:
Dia sa va fie de bine dezmatzu. 
Truli si la noi au succes astea cu einstein si tot ce e de la playhouse disney. Ari acuma a mai evoluat la dora si angelina balerina, ii mai plac waybaloo si in the night garden, Ami adora ultimele doua.
Vicky ma bucur ca au distrat-o si Ami ii place sa se uite la filmuletze dacas cu, copii, acuma ale mele is innebunite dupa Il Cocodrilo come fa? e din seria I Cartoni dello Zechino D'oro si is super mai este 44 Gatti si La Tagliatelle di nonna Pina, acu caut sa reusesc sa cumpar seria completa is 6 dvduri, ca ne uitam la ele pe youtube momentan.
Katalyna inca nu. Felicitari pt pasi, nu conteazacati is bine ca a prins curaj. Noi mergem in genunchi, asta e specialitateaei acuma, mersu in genunchi, demana merge da prefera de amandoua mainile da numai cand are ea chef.
Dr_Anca
.
Anka ia ceva gadget de asta de barbati care sa fie mai fun, sper ca se gasesc si la voi aici sunt tot felul de mescherii de astea jucarii da pt astia mai mari.
Tecky felicitari
pt vorbit. Si Ami repeta si zice f fain sister.
Violeta ce super, sa pui poze.
Strulu sa va fie de bine shoppingul.
Mergem la doctor, ufff sa vedem ce zice.
"Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... "
Louis-Hector Berlioz
moni_or spune:
TRULI
multumesc de aprecieri!
Ce va invidiez pe cele care aveti zapada... La noi a nins un pic duminica, dar nu cat sa se depuna. Azi in schimb e un frig si un vant de sa nu lasi nici cainii afara...
MADA, ufff, multa sanatate lui Ari, da de totusi nu are asta...
Eu am avut ieri o isprava de toata pomina, am facut primul accident de masina din viata mea (ma rog, primul in care conduc eu, ca asa am mai avut unul cand am facut fractura de bazin, dar atunci nu eu eram la volan) si mai eram si cu Luca in masina. L-am busit pe unul din spate, ca a franat brusc pe trecerea de pietoni. Din fericire nici eu nici Luca n-am patit nimic, insa soferul in care am intrat avea in spate carlig de remorca si fix carligul ala mi-a spart radiatorul si a inceput sa curga tot lichidul de racire pe jos. Sa ma vedeti pe mine (care sunt 0 la tehnica si mecanica) cand am vazut lichid pe jos numai povestea Simonei cu benzina imprastiata imi venea in minte. Am sarit si l-am insfacat pe Luca din scaunul de masina si am fugit pe marginea drumului. Soferul pe care l-am lovit m-a linistit ca e numai lichid de racire. Si in tot raul si un bine, el e preot,un om atat de blajin si de treaba, m-a ajutat sa imping masina pe marginea drumului (ca nu mai mergea din cauza radiatorului spart), m-a linistit ca nu e nicio problema, mi-era groaza sa nu nimeresc vreun nebun care sa ma si ia la bataie ca l-am busit. Din fericire am si RCA si Casco, deci cu fiarele nu e problema, asa ca azi ne=am distrat cu o tona de hartogaraie si cu tractat masina, pe care vreo luna nu cred ca o mai pup. Noroc ca avem 2, desi pe a sotului nu o conduc ca e prea mare pentru mine, dar macar ne putem deplasa de aici de la capatul lumii. Oricum, bine ca n-a fost mai rau si ca n-a patit nimeni nimic, in special Luca.
Monica, mami de
Luca Andrei si
16+ cu
Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
kamelya spune:
Anna ma bucur ca sta Ioana cu clemita in par ,Daria nu sta cu nimic ![]()
bujo
ceva poze?
Teck 
Vio asteptam poze
,mie nu-mi mai merge aparatul 
Simona sa foloseasca sanatos Bogdanel hainutele
Mada sa speram ca nu este varsat de vant
printesele
moni bine ca sunteti ok si nu ati patit nimic
va multumesc inca o data ptr gandurile bune si incurajari
am vb cu cumnata si se pare ca nu sunt membranele fisurate i-au zis ca posibil sa fi fost o mica fisura de a pierdut lichid,la echo bb era ok si i-au zis ca lichidul se reface ,i-au facut si o analiza la care a iesit ca nu sunt membranele fisurate ca daca era trebuia sa-l scoata pe bb,in fine i-a recomandat repaus total la pat
ma duc sa dau papa lui Dari si poate iesim si noi la zapada
_
buburuza mea
strengaritzei Daria Ecaterina 14.07.2008 
ankalaura spune:
Mada - chiar ca super I cartoni dello zecchino!
Acuma, daca e varicela, aia e. Sper ca voi ati avut...
Moni - eu n-am avut niciodata accidente, din fericire. Adica zic accidente de-astea, sa patesc ceva sau sa pateasca altul, ca asa am intrat o data intr-un un teu de parcare, l-am mai rashchetat o data pe altul, caer parcase pe un colt, cu fundul in drum, el n-a patit nimic, eu am avut juma' de masina zgariata,...
In fine de-astea de-ale Bucurestiului aglomerat.
Insa partea nasoala a fost ca de cate ori a fost una din masini in service, pfff, a fost un cosmar, noi nu ne descurcam cu o singura masina cand lucram si eu si trebuia sa o duc si pe Eliza la gradinita...
Barbatu-miu o lua de la gradi, eu nu puteam sa o iau la ora 6, deci musai ii trebuia lui masina seara, dar el nu o putea duce ca incepea foarte devreme... 
Un pas inainte pe ziua de azi, am reusit sa vorbesc la primarie si mi-au dat info ca sa pot plati si direct online, sper ca am facut bine, ca trebuia sa bag o multime de info si nu imi accepta spatiul atatea caractere..
Mama lui de impozit!
Talciocul meu
maitreyi spune:
neata 
multumesc mult pt raspunsurile legate de fata finutei 
si la noi ningeeee
am terminat curatenia, asteptam bradul si mosu in straie de sarbatoare
astept sa se trezeasca marmota sa mergem si noi afara la zapada 
-------
mamica fericita de
Alexandra
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Tecky spune:
A coborat sotul sa dezapezeasca masinile si a luat-o si pe Ralu cu el si i-a placut foarte mult zapada.
A luat o tranta si a strigat:''tati,tati''-vroia sa o ridice
.Ea se ridica singura cand cade dar acum cred ca i-a fost teama de zapada.![]()
moni bine ca nu a fost decat o sperietura.
mada tin pumnii sa veniti cu vesti bune de la dr.
Ankalaura nu stiu ce idee sa-ti dau pt cadou...poate o sticla de bautura fina.
Fug la masa....
vias spune:
Buna fetelor
uite am gasit vreo 2 minute libere si m-am gandit la voi
, sper ca sunteti toate bine impreuna cu toti pepenasii...
Noi suntem bine, Flavius creste
multumesc lui Dumnezeu, este un copil minunat, frumos si scump (asta suna cam in zicala aia cu cioara
)
In we au venit la noi nasicii lui Flavius, Sun si Dragos, au venit si Bujo cu Vlad...frate, nu mai apucam sa mai vorbim....toti aveam limbarita ![]()
pacat ca a trecut asa repede...dar ne revedem noi la botez pe 17 ianuarie si aunci o sa o cunosc si pe Thea, asbia astept!
acum plec la Flavius...ca urlaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Cami,
de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Poveste
POZE