Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *121*

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

of, ghiocei bolnaviori; pupam motoceii sa se faca bine repede si mamicile sa fie puternice langa puii lor
noi azi nu mai iesim afara la halul in care ninge; plus ca... unde ies eu cu carutul prin nametii dintre blocuri??? si-n marsupiu nu risc sa-l iau sa cad cu copilu'.... ca ma cunosc, nu de alta; cum dau de zapada.... pozitia favorita e in fund pe jos... sau pe burta, de multe ori prin aterizari putin spus artistice; bai si daca as fi o lungana desirata as intelege, da' sunt un dop indesat; cat am fost gravida iarna am luat taxi din fata scarii pana la poarta institutului; si de la poarta la usa... era fantastic sa vezi mersul de melc pe care-l aveam
voi scoateti mutzuneii?????

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume

noi am iesit 10 min cat sa-l ametesc sa doarma dupa-amiaza si sa ii fac niste poze

http://picasaweb.google.com/theodorvladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

aha, vad ca vladimir se rasfata in zapada; cat e de ranjit; la filmuletul din baie.... nici macar nu am comentarii.... m-a socat cat de tare-i place apa, chiar si intrata in ochisori, nasuc...; e clar, iese inotator olimpic din el

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume

da... da

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 8 luni

as vrea eu, dar nu cred sa invete sa inoate prea curand. el e curios de ce sa intampla in apa. daca vede ceva acolo (picioarele lui de exemplu) baga capu' sa le prinda. si cand am fost cu el la strand duminica se ducea la fund ca bolovanu daca il lasam dar nu zicea nimic. si baga moaca in apa.
oricum ma bucur ca nu ii e frica de apa si ca ii place sa se balaceasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

Citat:
citat din mesajul lui millie

Buna
Noi suntem cu febra ,asta noapte nu am dormit deloc .Asteptam doctora sa vina sa ne vada

Monica mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009

pentru febra urgent nurofen sau paracetamol (panadol, eferalgan). daca febra e mare, spre 39 se pune supozitor de novocalmin. deasemenea sosete stropite cu otet.

ioana mea 2 nopti la rand, la ora 3 avea febra 39. i-am pus supozitor de novocalmin. si i-a scazut repede febra. dupa acest episod, nu a mai avut febra. se pare ca a fost de la dinti.

-------------------------------------------------------------------------
mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)

Multumesc. Are 38,8 ,ai pun sosetute cu otet si novocalmin sper sa-i scada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

oli - la ultima noastra raceala (acum 3-4 saptamani) ii curgea nasucul ff tare iar cand aveam norocul sa stranute (mai ales in timpul mesei) nu se stia ce-i pe fetisoara ei
am tratat-o cu picaturi de ophtamezone(simplu nu cu N) la fiecare aspirat iar seara la culcare cu vibrocil (cica usca mai bine) iar dupa 2 zile cand am vazut ca nu mai scapam de mucusori ne-a prescris dr colargol (puneam de 5 ori /zi) care am vazut ca usca intr-adevar nasucul (dupa ce -i puneam picaturile , stranuta odata , aspiram din nou si cel putin 2 ore nu mai aveam nici o problema)
si bine-nteles aerosoli cu ser fiziologic+adrenalina(descongestionant si intiinflamator)

avem 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Ninge asa frumos la noooiii abia astept sa scot maimutzica sa guste vreo doi fulguleti asa, din zbor. Prima ninsoare adevarata din viata ei...
Si mi-am descarcat colinde de pe torente (straineze, ca pe astea ale noastre nu prea le inghit decit chiar de Craciun, in engleza sint asa multe cintece de iarna frumoase, ale noastre parca-s nu stiu cum prea tinguite, si numa cu nasterea, ieslea, Maria si magii...)

Partea mai nasoala e ca aveam programat un carre4 azi si cred ca renunt, ca se circula ca naiba si twingo nu are cauciucuri de iarna puse, iar masina cu care am mers la munte nu are casco inca...si vroiam spre sfirsitul saptaminii sa fac o vizita si la job; om vedea daca mai merg.

Olga, plinge, asta e... Noi nu am folosit decit ser fiziologic si de 2 ori colargol, care prima data si-a facut treaba, a doua oara nu, si am renuntat. Inca o data multa sanatate, eu cred ca e raceala (probabil de la variatii de temperatura, calc in camera, frig afara, cald in restaurant, iar afara etc) nu viroza, dar va lamuriti voi.

Millie, multa sanatate si voua !

Fiica-mea azi s-a ridicat singura in picioare tinindu-se de patut. Si a inceput sa plinga ca nu stia cum sa ajunga inapoi jos . Si din fund se pune in 4 labe, se uita in jur, fixeaza tinta si pleaca...tiris, stilu nas-coate-genunchi.

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Bianca cat de tare este Vladimir Filmuletul cu baita m-a dat si pe mine pe spate. Si ce frumos mananca. David pana acum mai manca cate ceva, acum insa nu mai mananca nimic nimic.

Sa stii ca de picaturile ophtamezon ne-a spus si noua si o sa le incerc, caci prea mucos este. Acum l trimit pe Cristi la farmacie. Oricum daca tu zici ca esti multumita de pediatra, poate ii mai fac o vizita, dar antibiotic tot nu-i dau. Nici la cealalta pediatra nu faceam tot ce-mi spunea ea. Fac si eu ce consider ca este mai ok. Ma ghidez dupa instinct.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

Citat:

Buna
Noi suntem cu febra ,asta noapte nu am dormit deloc .Asteptam doctora sa vina sa ne vada

pentru febra urgent nurofen sau paracetamol (panadol, eferalgan). daca febra e mare, spre 39 se pune supozitor de novocalmin. deasemenea sosete stropite cu otet.

ioana mea 2 nopti la rand, la ora 3 avea febra 39. i-am pus supozitor de novocalmin. si i-a scazut repede febra. dupa acest episod, nu a mai avut febra. se pare ca a fost de la dinti.

Multumesc. Are 38,8 ,ai pun sosetute cu otet si novocalmin sper sa-i scada

dupa novocalmin ii scade repede.
hidratarea inca e foarte importanta: apa, ceai tzitzi, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

pisigri felicitari pt ridicare! de acum sa vezi aventuri! mai ales la aterizare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

BRAVO Pisilinca

Sa stii ca si eu ca a racit din aceasta cauza. In camera era insuportabil de cald, iar afara prea frig. Mai ales am observat ca este mai sensibil la frig. A avut fata rosie vreo 2 zile. Asa ca neaparat trebuie sa-l creia o pauzasc inainte sa-l scot din casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka
.... Fac si eu ce consider ca este mai ok. Ma ghidez dupa instinct.

bravo olishka

la mine , din pacate, nu functioneaza, sau nu ma bazez pe ce-mi spune instinctul
ca m-am convins ca in situatii de criza nu "functionez" normal

avem 8 luni

Mergi la inceput