Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *121*
Raspunsuri - Pagina 21
olishka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
si eu tot la Dan Elena. O stiu de mult timp. Pana acum, din ce am vazut eu nu a avut esecuri. Noi suntem mai mult decat ok cu ea. |
Si eu am auzit lucruri bune despre ea si mi-a placut ca om. Insa nu mi-a placut ca a sarit imediat cu antibioticul (pentru raceala), si legat de burtica ne-a zis doar sa tinem regim alimentar. Totusi nu as vrea sa sar asa imediat cu antibiotic. am sunat-o si pe fosta mea pediatra si mi-a zis in nici un caz antibiotic. Voi v-ati confruntat pana acum cu vre-o raceala? Ce tratament v-a dat?
Olga, mamica lui David iepurasul

Bianca2503 spune:
noi ne-am apucat sa mancam. si ca nu mai fiti stresate ca odraslele imprastie mancarea priviti aici. la inceput frumos apoi urat. dureaza 10 min filmul insa nu este toata inregistrarea intrucat dupa 10 minute a intrat camera in standby (eu si tehnica
)
http://www.youtube.com/watch?v=TMXPWIdJZ3I
si apoi a trebuit sa ne spalam
http://www.youtube.com/watch?v=fmB-rTlBw8w
dupa care am iesit putin afara
picasaweb.google.com/theodorvladimir/PrimaZapada#
Bianca2503 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui olishka
Si eu am auzit lucruri bune despre ea si mi-a placut ca om. Insa nu mi-a placut ca a sarit imediat cu antibioticul (pentru raceala), si legat de burtica ne-a zis doar sa tinem regim alimentar. Totusi nu as vrea sa sar asa imediat cu antibiotic. am sunat-o si pe fosta mea pediatra si mi-a zis in nici un caz antibiotic. Voi v-ati confruntat pana acum cu vre-o raceala? Ce tratament v-a dat? Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
pana acum nu am avut deloc probleme cu raceala. o singura daca i-a curs lui vladimir putin nasul si lacrima. stranuta toata ziua si am fost sa ne vada
atunci ne-a dat picaturi ophtamezone si ne-a trecut imediat. stiu ca picaturile astea se pun in nas, ureche si ochi. noi am fost dimineata, pe la 12 i-am pus picaturi conform "tratamentului" (parca cate 2 in fiecare nara si cate 2 in fiecare ochi) si cand s-a trezit dupa-amiza era deja mai bine.
faci cum crezi acum. eu una i-as da tratamentul chiar daca e cu antibiotic. nu e o otrava antibioticul, se da la copii. in plus, avand in vedere ca ati fost plecati, iar david a intrat in contact cu atatia copii cred ca mai sigur e sa urmati tratamentul si nici nu se mai chinuie nici el mult decat daca i-ai da ceaiuri si alte chestii.
sa nu ma intelegeti gresit...nu soun ca r fi fost bolnaviori ceilalti copii, insa vu=irusii si virozele se manifesta diferit de la persoane la persoane.
sa va faceti bine repede
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui millie Buna Noi suntem cu febra ,asta noapte nu am dormit deloc .Asteptam doctora sa vina sa ne vada Monica mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 |
Offf...sanatate multa

dyana27 spune:
of, ghiocei bolnaviori
; pupam motoceii sa se faca bine repede si mamicile sa fie puternice langa puii lor

noi azi nu mai iesim afara la halul in care ninge; plus ca... unde ies eu cu carutul prin nametii dintre blocuri??? si-n marsupiu nu risc sa-l iau sa cad cu copilu'.... ca ma cunosc, nu de alta; cum dau de zapada.... pozitia favorita e in fund pe jos... sau pe burta, de multe ori prin aterizari putin spus artistice; bai si daca as fi o lungana desirata as intelege, da' sunt un dop indesat
; cat am fost gravida iarna am luat taxi din fata scarii pana la poarta institutului; si de la poarta la usa... era fantastic sa vezi mersul de melc pe care-l aveam

![]()
![]()
![]()
voi scoateti mutzuneii?????
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume
olishka spune:
| citat din mesajul lui m_monique azi avem serbare la gradinita! sunt tare emotionata. sper ca ioana sa fie cuminte, sa putem urmari serbarea. parca vad ca o apuca si pe ea exact atunci programul artistic. ------------------------------------------------------------------------- mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009) |
Ce frumos!!! Sa faceti poze.

dyana27 spune:
aha, vad ca vladimir se rasfata in zapada

; cat e de ranjit![]()
![]()
; la filmuletul din baie.... nici macar nu am comentarii.... m-a socat cat de tare-i place apa, chiar si intrata in ochisori, nasuc...

; e clar, iese inotator olimpic din el

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume
m_monique spune:
eu am scos-o pe ioana azi afara cam 30 de minute. am fost pana la gradinita, ca trebuia sa-i duc lui andrei hainele pt serbare, si sa aerisesc casa.
am fost cu caruciorul si a fost ok. am avut de ce sa ma sprijin sa nu alunec.
Gianina34 spune:
dyana - si saniuta? unde-i saniuta?
eu deabia astept sa o cumparam ca sa ne potem distra in wk![]()
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 8 luni
Gianina34 spune:
| citat din mesajul lui dyana27 aha, vad ca vladimir se rasfata in zapada ![]() ![]() ; cat e de ranjit ; la filmuletul din baie.... nici macar nu am comentarii.... m-a socat cat de tare-i place apa, chiar si intrata in ochisori, nasuc...![]() ![]() ![]() ![]() ; e clar, iese inotator olimpic din el![]() ![]() diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel minune la 8 luni ![]() cum am venit pe lume |
da... da

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 8 luni

Timeea Alexandra 25. 02. 2009