Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *121*
Raspunsuri - Pagina 20
olishka spune:
Monica eu ii aspir, dar urlaaaaa de mi-e tare mila de el
Sanatate multa si voua 
Olga, mamica lui David iepurasul 

Gianina34 spune:
olishka - nu cred ca-i bine ca este ochisorul inflamat de atata timp. Inteleg sa nu se rezolve canalul dar infectia trebuia sa treaca de mult. Nu vrei sa incerci si la dr la care am fost noi? Este super ok.
unde ai vazut poza cu noi? ca inca nu am terminat de facut contul pe picasa![]()
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 8 luni
Gianina34 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Monica eu ii aspir, dar urlaaaaa de mi-e tare mila de el Sanatate multa si voua ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
nu-l lasa.... nu-l lasa
mucusorii trebuie aspirati ca sa nu se infecteze si sa faceti apoi si vre-un rosu-n gat

ce picaturi folosesti dupa aspirat?
avem 8 luni
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui olishka Ilinca sa stii ca si a mea feblete tot Tudor este Gianina am terminat tratamentul la ochisor insa tot inflamat este. mai asteptam sa ne creasca nasucul ![]() Bianca multumesc La Elias am fost ieri, la dr Dan Elena. Foarte draguta si amabila, insa cu tratamentul nu prea m-a nimerit. Tu la ce dr mergi?Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
si eu tot la Dan Elena. O stiu de mult timp. Pana acum, din ce am vazut eu nu a avut esecuri.
Noi suntem mai mult decat ok cu ea.
millie spune:
Buna
Noi suntem cu febra
,asta noapte nu am dormit deloc .Asteptam doctora sa vina sa ne vada
,asta noapte nu am dormit deloc .Asteptam doctora sa vina sa ne vada Monica mami de
Timeea Alexandra 25. 02. 2009
olishka spune:
| citat din mesajul lui Gianina34 olishka - nu cred ca-i bine ca este ochisorul inflamat de atata timp. Inteleg sa nu se rezolve canalul dar infectia trebuia sa treaca de mult. Nu vrei sa incerci si la dr la care am fost noi? Este super ok. unde ai vazut poza cu noi? ca inca nu am terminat de facut contul pe picasa Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009 avem 8 luni |
Poza am vazut-o la munte, sunteti in surpriza facuta de Anca
Cred ca o sa mai merg la un dr. Sa vad ce dr gasesc si la Euroclinic, daca tot ne-am facut abonament.

olishka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Gianina34
nu-l lasa.... nu-l lasa mucusorii trebuie aspirati ca sa nu se infecteze si sa faceti apoi si vre-un rosu-n gat ![]() ce picaturi folosesti dupa aspirat? Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009 avem 8 luni |
Nu folosesc decat ser fiziologic.

Gianina34 spune:
| citat din mesajul lui millie Buna Noi suntem cu febra ,asta noapte nu am dormit deloc .Asteptam doctora sa vina sa ne vada Monica mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 |
of, of, of ce rau imi pare
tinem pumnisorii stransi sa treaca repede
avem 8 luni
m_monique spune:
| citat din mesajul lui millie Buna Noi suntem cu febra ,asta noapte nu am dormit deloc .Asteptam doctora sa vina sa ne vada Monica mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 |
pentru febra urgent nurofen sau paracetamol (panadol, eferalgan). daca febra e mare, spre 39 se pune supozitor de novocalmin. deasemenea sosete stropite cu otet.
ioana mea 2 nopti la rand, la ora 3 avea febra 39. i-am pus supozitor de novocalmin. si i-a scazut repede febra. dupa acest episod, nu a mai avut febra. se pare ca a fost de la dinti.
m_monique spune:
azi avem serbare la gradinita! sunt tare emotionata.
sper ca ioana sa fie cuminte, sa putem urmari serbarea. parca vad ca o apuca si pe ea exact atunci programul artistic.

La Elias am fost ieri, la dr Dan Elena. Foarte draguta si amabila, insa cu tratamentul nu prea m-a nimerit. Tu la ce dr mergi?