Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *121*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Salutare!!!

Multumesc pentru ceai

Am terminat de recuperat tot.

Dyana intr-adevar ai slabit f mult si arati foarte foarte bine. BRAVO!!!! Sa stii ca si eu mi-am dat seama ca in acele poze nu erai tu

Am vazut poze cu Vladimir inotatorul . Super Bianca zi-mi te rog daca ai nevoie de analize pentru piscina din Brasov.

Ilinca felicitari pentru progresele mancacioasei Sophiphi (progrese la ridicat in fund ) Si sa stii ca am si o scuza tare buna pentru faptul ca nu am aparut mai repede cu pozele: David este bolnavior A racit la munte. Are niste muci de abia mai repspira. Partea cea mai urata este ca iesi a si vomitat de 2 ori, iar noaptea asta 1 data (eu cred ca din cauza mucisorilor) si mai face si caca des. Ieri am fost la o noua pediatra caci ne-am facut abonament la euroclinic, dar nu mi-a placut deloc de ea. I-a prescris lui David antibiotic Asa ca am sunat-o pe vechea pediatra si m-am lamurit. Apropos, stiti un pediatru bun care lucreaza la Euroclinic sau care colaboreaza cu ei?

La munte a fost SUPER. Abia astept urmatoarea iesire.

Olga, mamica lui David iepurasul

Olga draga, nu trebuie nicio analiza pentru accesul la piscina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Da, e tatal lui Darius si sotul Joannei Ianis seamana cu maica-sa care tot blonduta era

Anca, te iubesc! Ieri am dansat toata ziua cu Ianis in brate , s-a amuzat teribil la melodia cu ratusca, mie mi-au dat lacrimile la "Oblaka, goniat belie losadki" (Oletshika sigur o cunoaste din copilarie ), iar Dan - mare amator de muzica romaneasca veche - a zis: sa-i dea D-zeu sanatate Ancai!

Multumim pentru surpriza care a necesitat o munca imeeensa Si multumim pentru naratiunea frumoasa ! Asa cum Novus e sefa , Olishka e gheisa noastra frumoasa , asa e Anca sufletul fiecarei intruniri a ghioceilor

Multumim sotilor Gazii pentru ospitalitatea de gazda, pentru turul asistat prin Sibiu, pentru vinul si tuica fiarta, pentru surpriza de Craciun si pentru pozele frumoase!

Multumim Olishkai pentru cadoul de craciun si pentru pozele frumoase!

Multumim lui Novus pentru superba organizare - hotelul a fost super, camere mari si calduroase si mancare buna - si domnului Nelu care impreuna cu Marius alis Gazu au pregatit vinul Abia asteptam sa ne revedem la mare! Pana atunci trebuie sa dau jos kilogramele

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Salutare!!!

Multumesc pentru ceai

Am terminat de recuperat tot.

Dyana intr-adevar ai slabit f mult si arati foarte foarte bine. BRAVO!!!! Sa stii ca si eu mi-am dat seama ca in acele poze nu erai tu

Am vazut poze cu Vladimir inotatorul . Super Bianca zi-mi te rog daca ai nevoie de analize pentru piscina din Brasov.

Ilinca felicitari pentru progresele mancacioasei Sophiphi (progrese la ridicat in fund ) Si sa stii ca am si o scuza tare buna pentru faptul ca nu am aparut mai repede cu pozele: David este bolnavior A racit la munte. Are niste muci de abia mai repspira. Partea cea mai urata este ca iesi a si vomitat de 2 ori, iar noaptea asta 1 data (eu cred ca din cauza mucisorilor) si mai face si caca des. Ieri am fost la o noua pediatra caci ne-am facut abonament la euroclinic, dar nu mi-a placut deloc de ea. I-a prescris lui David antibiotic Asa ca am sunat-o pe vechea pediatra si m-am lamurit. Apropos, stiti un pediatru bun care lucreaza la Euroclinic sau care colaboreaza cu ei?

La munte a fost SUPER. Abia astept urmatoarea iesire.

eu am pediatru de la elias (clinica Bambino) si stiu ca sunt parteneri eureko. nu stiu daca te ajuta. daca vrei vorbim la tel mai multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

andrei de petrean
sa cresti mare, sanatos, intelept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Olga, sanatate lui David ! M-am gindit la voi de cind am plecat si l-am vazut cu mucisori...:(

Gianina, noi ne-am luat saniuta din lemn cu spatar ok de la baumax. Am avut-o cu noi si la munte...Am vazut pe un site (nu mai tin minte cine l-a dat, regret...) alte doua modele, unul de plastic care nu mi-a inspirat f multa incredere pt ca nu m-am prins daca se leaga sau nu copilul cu centuri sau nu) si una absolut bestiala, care avea si miner la spate, si husa pt picioare, si talpici smechere, si ce mai vrei, dar la 600 lei mi s-a parut mult prea scumpa pt cit sint de mici bebelusii, cit de mult o vor folosi si cita zapada e pe la Iasi in ultimii ani. Pe asta de lemn cu spatar am dat 120 lei, si i-o voi "amenaja" cu paturi, asa cum mi-o aranja si mie mama cind eram mica. Oricum anul asta nu stiu cit se vor distra bebelusii cu sania.... Dar eu, fire mai...practica? ... nu ma stresez tare nici cu chestii cu mos Craciun etc; Pisilinca sigur s-ar speria de cine stie ce malac rosu cu barba . Iar cadouri sub brad in ajun oricum punem an de an, si ne stringem cu totii, asa ca...anul asta nu facem nimic "mai special" decit de obicei. Prezenta Pisilincai dind directive cu aratatorul ridicat, pe ton imperativ, va fi de ajuns .

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Ilinca sa stii ca si a mea feblete tot Tudor este

Gianina am terminat tratamentul la ochisor insa tot inflamat este. mai asteptam sa ne creasca nasucul Ce mai face Andreea? Am vazut-o in poza, este o mandrete de fetita

Bianca multumesc La Elias am fost ieri, la dr Dan Elena. Foarte draguta si amabila, insa cu tratamentul nu prea m-a nimerit. Tu la ce dr mergi?

Mergi la inceput

Pisigri sa stii ca exact atunci i-au curs primii mucisori Acum este plin nasucul si nici nu se lasa aspirat. Face un scandal...

Noi anul acestade craciun o sa fim tare multi. Vin rudele mele, soacra, prieteni. Toti o sa ne costumam si sper ca David sa nu sperie de noi Eu cand aveam vreo 2 anisori l-a chemat mama pe Mos Gerila. asa de tare m-am speriat de el, ca am facut pipi pe mine Am poza cu mine la mos in brate unde nu eram prea fericita ci foarte speriata, asa ca am decis ca o sa chem mosul cand David o sa inteleaga mai multe si o sa inceapa sa-l indrageasca, pana atunci n-as vrea sa sperii copilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Pupici muuuulti pentru David-bulanele sa se faca bine repedemami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

Pupici muuuulti pentru David-bulanele sa se faca bine repede

mami de Silvia Ioana

Multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

olishka aspira-i mucii, nu-l lasa cu ei.

si ioana mea are muci, unii sunt si de la programul artistic . deja uraste aspiratorul.

Mergi la inceput