Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *121*
Raspunsuri - Pagina 23
Gianina34 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisigri Fiica-mea azi s-a ridicat singura in picioare tinindu-se de patut. Si a inceput sa plinga ca nu stia cum sa ajunga inapoi jos |
bravoooo

pupacim ilincuta fosnitoare

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 8 luni
pisigri spune:
Gianina, eu consider chestia cu instinctul o arma cu 2 taisuri. In cazul Olgai (mai exact al lui David...) nici eu nu as da antibiotic, pt ca stiu de la ce i s-a tras raceala. Daca ar fi debutat dupa 3 zile de stat in casa, ferit de frig etc, probabil ca nu as fi putut fi prea categorica in decizia de a nu-i da antibiotice... Oricum, Asociatia Americana de Pediatrie (si nu numai) recomanda ca 3 zile de febra sa fie tratate simptomatic (fara antibiotic) in cazul in care medicul nu constata nici o complicatie. Iar mucisorii, oricit de neplacuti, nu sint tocmai...complicati
.
Dar ce ziceam cu instinctul: mie nu mi se pare ceva prea de laudat...adica sa nu ma intelegeti gresit, daca instinctul imi spune ca inca sa ii dau Ilincai sa suga si de 10 ori pe noapte daca imi cere, e treaba mea ce fac; dar instinctul nu trebuie supraestimat si supraevaluat, ca poate duce la belele.
Multumim pt felicitari ! De cazaturi mie mi-e cam teama, nu de cazutul in sine, ci de ce si cu ce agata in drumul spre podea. De exemplu mi-e teama sa nu cada in pat, din pozitia in picioare, si sa dea cu gura sau nasul de marginea patului, care e de lemn. Dar... nu e ca si cum as putea sa nu o scap din ochi 24/24. Noaptea de ex stateam linistita, cum se trezea incepea sa plinga si ma duceam la ea; azi-noapte am gasit-o o data desfatzind patul (adunase cearsaful in mijlocul patului si era f mindra de ea), a doua oara se intindea si zgreptana interfonul pus pe jos linga pat... Ne asteapta vremuri grele. Dar incep sa trag speranta ca se apropie momentul in care o sa se tina ea dupa mine prin casa cind fac treaba 

If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
anamariame spune:
Wow, fetelor, am ramas muta la povestile voastre, la fotografii nu mai spun. Cred ca a fost bestial la Marea Intalnire.Pisigri, am fost in weekend la Iasi cu Eva. A fost ft frumos! Si chiar imi pare rau ca am nimerit tocmai weekendul in care ati fost voi plecati.Novus, a ajuns caciulita si e superba!!!! Multumesc tare mult!
Imi cer scuze ca abia astazi am reusit sa platesc
Olga, multa sanatate puiutului!Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
Floric spune:
| citat din mesajul lui pisigri Floric, eu i-am dat sotului sa puna la posta plicul cu coduri de bare; il intreb cind vine daca s-a executat sau daca il plimba in buzunar de o saptamina.... ![]() If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Bun asa. Ce tare ar fi sa il aiba , inca, in buzunar...Multumesc. Te anunt cand il primesc.
Poze Raru
Poze noi
INTALNIRE ESTICA GALATI
Un vot la somn de ingeras, va rog
Rares Rarisel cel mai frumusel

Nu uitati sa imi trimiteti codul de bare de la produsele HAPPY. Multumesc.
olishka spune:
Anamariamemultumesc
Sa speram ca la urmatoare intalnire o sa ne cunoastem 
Abia astept si intalnirea de dupa Craciun cu Chatonel
Cate o sa fim pana la urma?
Olga, mamica lui David iepurasul 

Gianina34 spune:
de-abia astept
atata doar ca sper ca chatonel sa nu nimereasca o vreme ca cea de azi
se circula GROAZNIIIIC
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 8 luni
anamariame spune:
| citat din mesajul lui olishka Anamariamemultumesc Sa speram ca la urmatoare intalnire o sa ne cunoastem Abia astept si intalnirea de dupa Craciun cu Chatonel Cate o sa fim pana la urma?Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Eva Maria (23 aprilie 2009)
olishka spune:
Eu abia acum m-am apucat de despachetat bagaje
Miros hainele a cabana 
Eu propun sa stabilim de pe-acum un loc in care sa ne intalnim. Ma refer la un loc acoperit. In Cismigiu sigur nu rezistam prea mult, mai ales daca prindem o astfel de vreme. Pana atunci il fac bine pe David 
Olga, mamica lui David iepurasul 

Floric spune:
Am mai vazut poze de la munte. Sa zic si eu vb bufnitei: "Pui nostri sunt cei mai frumosi", desi sunt convinsa ca orice bebelac este minunat in felul lui. Dar...mamele sunt bestiale. Am vazut poze cu Oli
, gheisa e mic copil pe langa ea. Bravo voua (celor care ati invins kilogramele dupa nastere). Eu renunt inainte de a intra in joc, caci stiu ca NICIODATA nu voi ajunge la un nr de kg acceptabil. O grasa am fost iar acum sunt si mai grasa (nu pot spune ca perioada de sarcina m-a ingrasat, deci nu caut ispasitor). Mai am o sansa ...cand voi incepe munca sa scada sunca, caci am munca de teren si cand bagi km pe zi...se simte.
In alta ordine de idei (sa nu ma apuce depresia)...am iesit cu Raresu afara sa respire fulgi. Atat de incantat a fost ... si eu de asemenea. La cat de imbracat era doar ochii in cap ii mai putea misca. A fost frumos afara. Bine-nteles ca de indata ce am intrat in casa a adormit instant.
Mai am o problema...de vreo saptamana il apuca un dor de deget...si isi suge degetul mare cu o dexteritate de iti lasa gura apa. Nu stiu de unde i-a venit dar ma intereseaza cand ii trece.
Poze Raru
Poze noi
INTALNIRE ESTICA GALATI
Un vot la somn de ingeras, va rog
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Nu uitati sa imi trimiteti codul de bare de la produsele HAPPY. Multumesc.
Ela78 spune:
Floric, felicitari pentru plimbarea printre fulgi
La noi e un viscol, pe langa ninsoare bate un vant atat de puternic, incat abia am scapat fara un numar de patinaj artistic ![]()
Pisigri, felicitari pentru performante
Ilincuta e o dulceata de fata
, e mai frumoasa decat in poze
Ianis se aseaza din patru labe in fund. Si imi pare rau ca nu s-a pupat programul Ilincai cu programul celorlalti ca sa poti sta mai mult cu noi, dar data viitoare recuperezi.
Olishka, imi pare rau penrtu muciceii lui Davidusu
Era prea subtire imbracat in living, doar in pijamaluta
Si de atata diferenta de temperatura - in camera foarte cald, afara foarte frig -si pe mine ma apuca cate o sinuzita, d'apoi pe un bebelus
Totusi nu cred ca e cazul de antibiotic, mai degraba eferalgan, paracetamol si imbracat bine.
pe David sa treaca mucisorii si ochisorul 
Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)