Puiuti de Randunici 2008!(343)*Sanatate-Muff!!*
Raspunsuri - Pagina 10
nicol_conte spune:
Muffy, Ioana , David o noapte usoara va doresc si fara febra! 
Raportez si eu muci la Antonia de azi de dimineata, vad ca si pe Alexia o apuca crizele de tuse, incepem cu niste aerosoli diseara si nurofen.Sper sa ramana la stadiul asta 
Am vazut Ilincoasa lebada , scumpa rau de tot si ea si colegele , mi-o si imaginam , ca si Mimo, ratacita de stol inainte sa vad filmuletul si am ras de una sigura 
Am vazul si dansul sportiv al Theei de fiecare seara 
Am fost si noi cu Alexutza la "ho, ho, ho" , nu prea a inteles ea mare lucru, se amuza cand vedea cate o faza haioasa, dar mai spre sfarsit se plictisese si ma tot intreba cand se termina odada, ca ea vrea sa se dea in caluti (vazuse o mini comedie la intrare in mall). Cand am plecat am mers la caluti si acolo s-a inalnit cu Mos Craciun , au cantat impreuna si a fost tare fericita, la sfarsit l-a intrebat :"tu esti Mos Craciun?"
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
VALENTINA C spune:
si ca sa intram in atmosfera, de ieri Matei tuseste mai zdravan decat pana acum...si azi a tusit saracul de ma durea pe mine. Tuse seaca, dar deasa...

Si ii dau Ambroxol de 2 saptamani, la gradi nu stiu pe nimeni bolnav, in parc n-am iesit, vizitatori virusati , nu...

Si alta chestie care ma enerveaza e ca de o saptamana se trezeste din nou noaptea la 2.jumate trecute fix, face prezenta si daca ii raspundem vrea "patu maie" ( adica al nostru), "putuica" si "epticu". Isi bea epticu si apoi are chef de vorba...Si azi-noapte la fel, asa ca sunt rupta de oboseala..
Azi m-am bagat langa el sa dorm, dar a tusit atat de tare, incat m-a luat o durere de cap care nu mi-a trecut nici acum...
Am fost in Carrefour sa vedem cu ce vine mosu". Nimic interesant ..Noi vrem ceva cu Mickey mouse, ca e superfan. Sa vedem pe unde om gasi asa ceva...
In schimba le-am gasit educatoarelor lui un set cu 2 oje si un gloss de la Bourjois, asa ca am scapat de o grija la capitolul cadouri de craciun.![]()
Valentina cu
Matei si
31+ cu Luca
VALENTINA C spune:
Anca, Doamne ajuta sa treaca si perioada asta si sa va faceti bine!!!
Valentina cu
Matei si
31+ cu Luca
VALENTINA C spune:
adormise si s-a trezit tusind si plangand. acum vrea sa se joace..prevad o noapte...

Valentina cu
Matei si
31+ cu Luca
Olgutzika spune:
Valentina, imi pare rau....Multa sanatate piciului si putere tie! De ce ii dai Ambroxol de doua saptamani? Pediatra mea a insistat- si zise Bubu ca si Stanciu, ca tratamentul antitusiv sa nu dureze mai mult de cinci zile...
Va tin pumni, Luny, Valentina, Ioana, sa treceti cu bine de noaptea asta!
Clau
. Suntem bine, slava Domnului!
Ma culc, va pup 
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism
mimonix spune:
Vad ca se inmultesc virozele
tocmai acum , in prag de sarbatori
Am fost si noi la finutul Matei care tusea zor nevoie in stil Bambi se pare
Sper sa nu ne fi procopsit cu ceva 
Ioana, Valen, Luny sa va faceti repede bine 
Eu va las aici cateva imagini : cum dansez la inaltime,exercitii la fotoliu, marturisiri despre paternitate
, cum il cert pe Mos Craciun si cum rade Elmo. O sa vedeti ca si noi avem outfituri bengoase, nu numai Sashonul
Gecko, din pacate n-am lacuit inca parchetul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9f8e464f478b975341ec52" target="_blank">ENJOY
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
lyvy spune:
hi
si noi suntem de asta noapte cu febra, am inceput cu 38.6 am ajuns pe la 39.5, nu cedeaza de tot cu supozitoare, i-am dat paracetamol si novocalmin, scadea 1-2 ore, apoi iar, are frisoane,pe la pranz am aplicat cearsaful ud, nu a mers, i-am facut o baie, a scazut cam pana acuma, si o vad cum creste iara

, se contracta, se suceste, mi se rupe sufletul
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
mstela spune:

Am vazut pozici frumoase 

Imi pare rau in continuare de puiutii bolnavi.Sanatate multa:Mateilor,Davidutului si celor care mai sunt bolnaviori.
Am avut o zi obositaaa..Tea are niste fitze,nu ma mai inteleg cu ea..
Olga,poti sa mai arati filmuletul in care e Sof pe calutz??Vreau sa ma uit mai atent cum se comporta pe cal.![]()
Vreau sa-i iau Teei un calutz sa se cocoatze pe el,poate asa se mai potoleste putin...dar nu stiu de care:
- www.copiiyumi.com/index.php/Jucarii-mari/Calut-balansoar/flypage.tpl.html" target="_blank">asta (de la 3 ani recomandat nu stiu daca sta bine pe el.Asa aveti voi,Olga?
-sau www.toyz.ro/balansoare-si-tobogane/little-tikes/balansoar-calut-albastru/" target="_blank">asta (randunoiul e incantat ca cica il putem folosi si pe post de sanie in parc![]()

),dar nu stiu daca nu e prea mic pentru ea si cat o sa-l foloseasca.Ce ziceti?
mami de TEA (1.04.08)
lyvy spune:
o sa incerc cu Nurofen sup, de obicei la noi nu a mers nurofenul, poate acuma merge...
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii