Puiuti de Randunici 2008!(343)*Sanatate-Muff!!*
Raspunsuri - Pagina 9
clauclau spune:
Aoleoooo, ce-am citit de Muffy scump 
, bine ca in final este bine ca era sa mor de inima, noroc ca am putut citi pana la sfarsit! Becca doarme de la 14, baietii au plecat in parc la un fotbal, eu mi-am facut o cafea si am reusit sa citesc intamplarile de ieri. Vazut fete frumoase foc, Ilincuta balerina si Theea frumos motata si cu brad.
Tuchi, mi-era dor de postarile tale.
Olgutza, ce mai face Sophie?
S-a trezit Rebe, striga :mamiiii, mamiiiiii!
luny spune:

..ca a mancat si Mateiul meu un castronel cu supa de vacuta
..bine, nu va spun cum/in ce conditii/pozitii
dar important e ca a mancat!!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ramo_cata spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui luny![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ..ca a mancat si Mateiul meu un castronel cu supa de vacuta ..bine, nu va spun cum/in ce conditii/pozitii![]() dar important e ca a mancat!!![]() Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)![]() Life is to precious to worry about stupid Shit! |

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
luny spune:
cred ca incepe iar febra...37,9

Iubirea mea,
Nicoleta spune:
Salutare.
Am dormit, si ce bine a fost! Numai ca Stefan s-a tot jucat pe aici, se straduia el sa nu faca zgomote, dar ce, reusea? Inca A a fost si mai traumatizat, ca la el nu prea se cenzura... si se trezea in trosc-pleosc! Asta e, daca doarme ziua adoarme greeeeu seara. Preferam la 8 sa fie in pat. Matei a dormit insa ca un ingeras! Cu mami alaturi... ma controla daca nu am plecat
...
Mimo, apropo de ce ziceai, ca noi nu eram pe acolo-aici, pe strazi... Stam in casa, ca e friiig! Si asteptam sa vina sor-mea saptamana viitoare, sa fim gashca mai mare!
Ramo, de ce mancare la tine! 
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
numeioana spune:
Luny, o sa ma gandesc la voi la noapte...ca si noi suntem in aceeasi oala...adica si eu si David, amandoi cu febra si tot tacamul... sa dea Domnul sa trecem noaptea cu bine!
Pupici tuturor!
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Nicoleta spune:
Luny, sanatate. Maine dimi o sa fie ca nou, sa vezi!
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
luny spune:
ioana si voi mah?..
sanatate si febra mica va urez..
pana acum e bine vad, nu urca...
Iubirea mea,