Puiuti de Randunici 2008!(343)*Sanatate-Muff!!*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

lunyma bucur pentru mufarin ca n-a mai facut febra..doamne ajuta sa fie bine

mihule m-am prapadit de ras

zoze iote colea o tuiculita de valeni de munte...la noi duminica e traditie:nu lipseste mamaliguta de pe masa..azi am facut mamaligutza cu somon tavalit prin pesmet si prajit,smantana,branza si mujdei de usturoi...o bunatate..in rest ce sa zic in frigider am sarmale de post,fasole iahnie si ciorba de curcan cu multeee legume(ceapa,fasole teci,cartof,pastarnac,morcov ,spanac tocat marunt marunt si telina verde),zilele trecute am facut orez cu ciuperci si legume(morcov,ardei rosu,ceapa rosie)... pentru informatiile despre bradutz,vrem si noi sa achizitionam unul saptamana asta si asa ma duc direct la tinta... lui mihaitza pentru numarat

mimo fff tari copii tai,defapt sunteti o familie super ,de la mic la mare

catalinati-am vazut balerina

alice mai mai ce sportiva mica si motata...

pentru romania...

pfiu al meu randunoi nu stie de handbal,acum s-a apucat sa impodobeasca curtea pentru craciun

eu ziceam ca fac curatenie dar am amanat-o pentru maine...e duminica,e sarbatoare ,afara e frig si ninsoare asa ca ce-ovrea DD ,termin eu curatenia pana la craciun..daca nu vine ea si primavara...

andru imi zice pe nume"amuna" e un scump,l-am filmat sper sa am timp sa le descarc...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

m-am targuit( in parc la Crangasi), m-am cojocit, de bani m-am chelit!

Mimo, am ramas fara combustibil!

Spor la matematici!

Si pentru ca nu e musai sa fac azi ce as putea sa fac maine....nu mai fac nik si zac in durerea mea!

ma intreb pe unde o cauta Ariel mesajul ala de nu mai da nici un semn!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salutare!

Mama ce spor aveti! O fi de la frigul de afara? Sau de la caldura din case... o tuiculita, niste vinut... niste aburi de alcool din vechime (Mimo, serios ma? )

Ma bucur ca Mufarinul este ok, am vazut-o pe Ilinca balerina , pe Thea cu mot si care numara corect! ... am auzit ca Sof nu vrea ghetutele (asa pateam si noi cu Stefan, pana il convingeam sa se imbrace sau incalte cu ceva nou... nu mai zic de haine cu nasturi... fobie mostenita de la tac-su!). Am mai citit ca Zoze are di tati de baut, asa ca mai da si altora (si eu as vrea un vinisooooorrr, fiert!)... Tuchi, ce poze misto si cu voi 2! Ce ziceai de foc? Nu mai arde? Hm, gasesti tu solutia!

Aici 0 grade. Si frig! Si a si fulguit putin (toata noaptea am visat ca ninge, ne-or cotropi banii?)... Am mers cu copiii la biserica, Stefan a stat iarasi in altar (am ajuns devreme, el a vrut sa stea acolo de la 9 ), de data asta a deschis alaiul care trece prin biserica atunci cand cadelniteaza parintele, era tare emotionat, imbracat in vesminte si el... Uf, ce drag imi mai e de el! S-a impartasit in altar, cu parintele si ceilalti copii de acolo. Si Matei s-a impartasit, a fost o zi buna azi. Va pup, ma duc sa fac un nani scurt.

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Aoleu ce de tuica primiiMi-a mers bine,n-am amestecat-o!! Facu Dan si-o mamaliga,aveam niste resturi de branza de oaie sarata bine,o smantana-un deliciu!Sa nu va mai spun ca am si dormit 2 ore,cat a dormit Mihai! Nici nu-mi mai aduc aminte cand am facut asta ultima data

Ce tare e Thea cu orele de sport!! O apuca numai seara,ca Mihai atunci are apogeul Fain bradutul si e si mai mare ca al meu!!

Simo!

Vad ca vorbiti de foc si m-as cam baga in discutie..dar..despre foc este vorba de fapt?!..Sau de altceva?!
Nu astept raspuns-doar daca as ajuta cu ceva

Cata,sa stapanesti sanatoasa,cojoaca!

Teodora tratamentizata! Ce-as mai chefui si eu ca altadata.. Revine ea si vremea mea!!

Hai Romania!Haideti fetelor!!

Hai BB Nicholas!! Hai Mosule,trimite-ne cadouasul!!

asta e de incurajare,ca nu vrea deloc sa vie..

Vine Craciunul!

Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Bai mor aci!!Sunt mortali astia 2!!
Dan:"Ba,tu esti sanatos la cap?!"
Mihai:"mmm..NIU!!"

Esti deshtept si cuminte,nu?!
..MMDA!!

Dan:Te dau jos(din pat)..
Mihai:daca mai sali(sari)

Mama,Ramo si la voi fu ospat azi!!Sa va fie de bine!
Neaparat poze cu deco!!

Nicoleta-ce frumos ai povestit!!

Ariel,unde disparusi ma?!

Olga?!
Aaa...Olga a beat!!...Zice ea ca apa..

Vine Craciunul!

Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

tare de tot Mihai si Dan

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

fetelor, auziti rugaminte de la randunoiul meu sportist: joaca Ro-Spania la handbal, sa le tinem pumnii ca e musai sa castige

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Luny , pai tin pumnii ce sa fac, ca si al meu e mare fan handbal feminin si se uita acum. Mai sunt 30 sec si e egalitate.

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

ce final!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

naspa ,ce ghinion ...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput