Puiuti de Randunici 2008!(343)*Sanatate-Muff!!*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Ma duc sa fac un orez cu legume. Hai noroc, Tuchi!

Edit:

Simo, lasa, mai, ca n-ai fost rau intentionata! Se mai intampla!

Cata, fiecare are in suflet un adolesct, fie ca-i place sa-l vada/sa-l recunoasca, fie ca nu! Eu zic ca e ceva de apreciat asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

am pierdut mesajullllllllllllll!!!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Am vazut dansatoarea Thea!
recunosc ca m-am uitat atenta si la covor, sa vad daca se mai vad urmele de sos!

Simo,

Ilinca a mancat doar orez, Seb doar peste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Ariel, nu-l mai plange, declara-l nul!
Am culcat trupa, ma imbrac si ma duc pana in parc, ca e targ de diverse, poate imi iau un cojoc, ca-mi cam ingheata popoul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Ce scumpa e Thea motata..
mai, vad ca toti picii sunt cuminti in ceea ce priveste bradul..oare doar eu sunt singura care prevad un dezastru?ca noi deja am experimentat o tzara..la spital facusera un brad de plastic in hol, si cine tragea de fiecare glob, aud???

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Tuchi, unde-i targ?..e si aici la mine vis-a-vis de fostul Connex, m-as fi dus si eu mai tarziu, nu stiu programul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Ho-ho-hoooo
Noi am fost afara o ora, a inghetat nasul, s-au inrosit obrajii, a mers unsa ciorba calda de perisoare si acum doarme puiul!
Despre De veghe...., a fost pe listele de lectura suplimentara intr-a opta Astia-s evoluati rau . M-am gandit ca a citit-o pentru ca e un copil cuminte, cu note f mari, f constiincios. Pentru ca stiam ca e pasionat de avioane ,eu ma uitam dupa carti despre aviatie, cu avioane, ceva cu al doilea razboi mondial...era una de exemplu cu memoriile pilotului care a lansat bomba atomica la Hiroshima...erau multe de tot din categoria asta, dar neuronul meu singuratic a sters numele autorului fara sa ma intrebe "are you sure?" Sau Asimov ceva...Ma rog , am luat o prostie pana la urma...o carte acolo, vorba Teodorei (sa iasa cadoul la forma si cantitate )
Si ca sa continui,Dit moi pourquoi j'existerai ...sunt uimita de povestea ta cu manelistii care ascultau fascinati Joe Dassin Doamne ajuta!

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aliceionescu

Si daca tot am facut o constatare amara, sa nu ma dezic...

Dansul sportiv de fiecare seara si unele figuri...

Ma duc...

Ce brad frumos si ce copil vioi cu mot ! Las' ca vine ea primavara aia odata si odata!

Mergi la inceput

Am vazut si focul lui Tuchi , ca ma rodea Lasa fata focu-aprins , mai baga lemne Cojoceala placuta!
Ma retrag la matematica Nu de alta dar maine iar am teza Oare v-am zis ca pe Teo o doare in gat? Deh, berea rece + tutunul de la party = BIOPAROX FIOROS Zic si eu, na! Presupun asa, ca si eu am sufletul de adolescenta

Mergi la inceput

fetelor, auziti rugaminte de la randunoiul meu sportist: joaca Ro-Spania la handbal, sa le tinem pumnii ca e musai sa castige

Mergi la inceput