Puiuti de Randunici 2008!(343)*Sanatate-Muff!!*
Raspunsuri - Pagina 6

mimonix spune:
Luny, traiasca spirtul in care ne-am nascut/traiasca spirtul ca tare ne-a durut ...foaie verde si-o lalea /ca asa e-n tara mea Eu cu frectii d-astea m-am facut mare si cu otet aromat
dar se pare ca ceva ceva aburi ai betiei mi s-au urcat definitiv la creieras
dupa cum se vede deseori
Simona,mamica de Teo (16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

luny spune:
ptiuuu, ce scumpa-i Ilincoasa balerina
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!

Olgutzika spune:
Hihi, ce dlagusa e Ili . Io-te ce gasii io
http://picasaweb.google.com/catalina.bega/NoiDoi#5188734997653989282 Si cu cat foc
!
Sof mi-a dat sa beau niste apa de la ea, si mi-a zis ca "a beat mami apa"
Luny, ce bineeeee ! Pupa Pufarinul ca a luptat el micul cu febra rea
Olga mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism

tuchita spune:
Olgule, Alba ca Zapada la tv!
muncesc la filme, s-ar putea sa si reusesc!
cat despre focul de odinioara...mai bine tac!

aliceionescu spune:
Am fost afara, am cumparat cizmulite copilului, cam ce imi doream, aproximativ. Acum sunt mai linistita...Nu am nimic de mancare pt Thea, trebuie sa fur idei de la voi.
Cata, toarna si la mine un pahar de ce-o fi, nu mai conteaza. Aripi sa-mi dea.:)))
Ce scumpa e Ilinca!!!
Zoze, nu am niciun fel de beutura in casa, tu de ce crezi ca cersesc pe forum? Nici de-un vin fiert macar...
Spor la treaba, desi stiu ca esti superficeala si doar te dai mare!
. Ce fain numara Mihai! Si noi numaram de zor, am surprins-o intr-o seara ca a numarat corect, corect, pana la "tase"=sase.
Olgutz, sunt sigura ca o sa-i placa lui Soph cartea aia!
Mimo, stiu ca tu intrebai de carti pt Dudelle, dar eu as fi cumparat baiatului respectiv "De veghe in lanul de secara". Pariez cam 80% ca ar fi avut succes. (Doar 80% pt ca nu-l cunosc cat de cat...). Imi pare rau de Teo ca nu e atrasa de lectura, din pacate, foarte mult conteaza profesorii pe care i-a avut, de romana si nu numai...Uite, eu aveam intr-un an o clasa de-a VIII-a, rai de tot, slabuti, evident- manelisti impatimiti-. Cand a trebuit sa predau "SI-conditional" (nu intru in amanunte, plictisesc!!), mi-a venit ideea sa impusc doi iepuri odata. La acea lectie se potriveste de minune cantecul lui Joe Dassin, www.youtube.com/watch?v=CIHn0TIibR0&feature=related" target="_blank">Et si tu n'existais pas.... Am facut un cd care incepea cu melodia asta si continua cu alte vreo 10, melodii bune, de calitate, le-am copiat textul si l-am imprimat pe foi individuale si...am facut una dintre cele mai reusite lectii de-ale mele!! Am fost si eu, si ei, teribil de incantati si, dc poti crede, ditamai pustii, ma rugau sa mai pun catecul o data si sa cantam impreuna...Pfuuuu, ce dor mi-e de scoala!!!! Apoi, o saptamana am tot facut cd-uri la cerere, pt ei, cu muzica "de-a dumneavoastra"...
Iar am scris mult...eu o sa fiu o baba plictisitoare la batranete, ce ma fac?!?

aliceionescu spune:
Si daca tot am facut o constatare amara, sa nu ma dezic...
Dansul sportiv de fiecare seara si unele figuri...
Ma duc...

tuchita spune:
Alicel, De veghe...e cartea mea preferata!
Inca sunt adolescenta!
mai, ce franceza as fi stiut de te aveam profesoara!

Olgutzika spune:
Simo, Ligia.
Culc ploada si revin.
Olga mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism

Simo27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Olgutzika Simo, Ligia. Culc ploada si revin. Olga ![]() ![]() Magazin de modelism |

Simo