Puiuti de Randunici 2008!(343)*Sanatate-Muff!!*
Raspunsuri - Pagina 5
zozela spune:
Naughty ma bucur eenoorm ca-i bine Muff!!

Doamne-ajuta sa fie bine,bine,bine!!
Somn usor,Mih!!
Ralu,tre' sa iasa!!
Hai,sut afara!!
Eu i-am gonit pe-ai mei afara,am bagat varza cu afumatura la cuptor,problema e-ca e mare!Nu ma...problema e mare..
ah..Ati inteles voi-NU MAI AM TUICAAA!!! Ajutooor!!
Liannaaa,Aliiice si care mai are in plus!!!
Alta problema-nu stiu daca de la ce-mi baga aia pe vene,dar sunt iritata toata pe fata
..Sau o fi de la combinatia cockteil medicamentos-vin rosu?!
Bai,v-am zis eu ca e ceva ciudat la mijloc..Gravida nu-s,ca m-am testat
M-a asistat Mihai;sa-l fi vazut cum s-a pus in 4 labe sa vada ce fac pe-acolo
Doamne cat de tampita sunt!Nu va mai spui-gata!!![]()
Vine Craciunul!
Ela,
sufletelului blond!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@
tuchita spune:
Zozelici, hai ca-ti dau eu una!
nu dupa ceafa, ci o tuica fiarta!
Ce preferi de Ardeal sau de Moldova?
zozela spune:
Nu..nu dupa ceafa,sarutmana!!
Hai-multam de tuiculita!!
Nu conteaza soiul,cred ca si de-i de pufoaica,nu ma prind
Gestul conteaza mult,pofta e mare..
![]()
Edit:intrebare casnica:Tu ce faci cu ceapa ta?! Io nush ce sa mai gatesc
In viata mea n-am gatit,cat am gatit in 14-15 luni astea
Vine Craciunul!
Ela,
sufletelului blond!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@
tuchita spune:
orez cu legume, feste la cuptor cu legume, ciorba de perisoare....
Eu am vechime...de 4 ani jumate gatesc de imi ies okii din cap!
si n-am vin rosu, dar cred ca ma duc sa-mi cumpar!
tuchita spune:
lacul lebedelor
o sa mai dureze ani lumina pana o sa aflu cum pot transfera filmele din camera video( care are caseta ca suport magnetic) in computer!
zozela spune:
Aaahh..cat e de faina,balerina mica!!
mama pe ea!! Doamne,ce fatzuca avea anul trecut si ce alura de don'soara are acum
Ce repede cresc!!
Bai-pai hai sa facem schimb pe schimb,tu dai tuica,eu vinul rosu![]()
Buna ideea cu orezul,nu am mai facut demult,orez

Vine Craciunul!
Ela,
@
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tuchita lacul lebedelor o sa mai dureze ani lumina pana o sa aflu cum pot transfera filmele din camera video( care are caseta ca suport magnetic) in computer! Catalina, mami de si ![]() |
Bai mi-e rau, ce frumoase lebede

Nici n-am stiut ca Ilincoasa merge la balet 
E superba 
Captura de pe camera poti face cu windows movie maker pe care ar trebui sa-l ai deja pe calculator sau daca nu , il gasesti pe net si downloadezi varianta potrivita cu tipul de windows pe care il ai tu instalat pe calculator. Selectezi camera in program (camera pe care o legi cu usb la calculator in prealabil) si gata minunea
(sper sa nu fie valabil doar pt camera cu memorie
) Asta am invatat eu saptamana trecuta cand ma tot chinuiam sa scot bucatele din filmele mai vechi cu serbarile Teodorei dar ale mele erau deja pe DVDuri intr-un format necunoscut
si uite asa.... Dar tare mi-as dori sa incerci varianta asta, ca sa vad eu spectacol mumos 
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
luny spune:
am uitat sa va spun ceva f impotrtant: pediatra de aseara de la salvare, a spus ca plamanii sunt perfect curati acum, nu se aude nimic ciudat..ca si Stanciu, si a a spus ca acum are afectat nasul si gautl, acolo e virusache..ca zicea mimo, deci nu e la plamani localizat..dar si eu sunt sigura ca a avut sensibilitate de la prima pneumonie, si ceata aiaa a fost suficienta ptr a doua..
ca e luat din spital, nu incape indoiala, S e primul care sustine asta, si zice ca e bine ca nu a fost mai rau, caci se putea..
cat am ras cu teo, dudel si mimo
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
zoze (iti bat obrazul) pai cine era matoala de tuica fiarta acu zile bune, aud??
normal ca am si dau si la altu'
![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!

si