Puiuti de Randunici 2008!(343)*Sanatate-Muff!!*
Raspunsuri - Pagina 4

aliceionescu spune:
Mimo, am scris cam in acelasi timp. Da, de Craciun suntem singure (una cu cealalta, de fapt, nu singure), inca nu plecam, nu s-au potrivit toate socotelile, din pacate. Probabil ca vom face acest pas in primavara, speram.
Mihu,
Am plecat afara.

tuchita spune:
sunt cu ceapa in mana, ma duc spre bucatarie( unde altundeva imi pot petrece ziua de duminica!)......
mimo, cauta MUSIC CLUB!
personal n-am prestat, dar jinduiesc de mult.
Muzica live, buna rau, mai rock si oldies asa....
Ma duc sa bag festele la cuptor si poate mai revin....

mihutza11 spune:
Un pix - 1 leu. Un tricou - 10 lei. O excursie - 1.000 de lei. Bucuria de a vedea un PSD-ist ofticat: nepretuita!
Care e tara cu cei mai multi negri? România: 49,6% sunt negri de suparare!
I: Ce-a primit Mircea Geoana de la Mos Nicolae?
R: Jocul “Mircea Geoana Presedinte”, varianta demo
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

mimonix spune:
Music Club aud a doua oara ! Inca o data si e adjudecat
Hitmicpix Mihu, ma bucur ca "te-ai dat cu lumea" din nou
Tuchi musai poze/film cu lebada ratacita Sunt in extaz doar imaginandu-mi-o!
DESPRE CARTI
Ma duc ieri cu Teo sa cumparam un cadoo pentru un coleg care-si serba ziua. Inspectam noi Bamboo, cumpara ea niste bete parfumate (manie curata cu betele astea la tanara generatie ) si pe urma bananaim. Ce sa luam, ce sa luam? Ca deh, daca era fata luam repede o zanganica ceva sau alte accesorii...dar baiat??? hmmm...zic "o carte!" se stramba de ziceai ca am otravit-o, mai cautam noi pe acolo, nu gasim nimic...in final zice" bine, o carte si gata" asta e! Scuipa in san de trei ori sa nu se ia si intra in librarie
Eu incep sa studiez titlurile si sa-mi screm mintea sa-mi dau seama ce carte i s-ar potrivi unui baiat de varsta lor mai bine. Ea nerabdatoare batea din pinteni
" hai domle, ia o carte o data" Ofof..zic"stai ma, sa ma uit..eu stiu ce i-ar placea? poate-mi vine vreo idee" Ea nimic
Pana la urma zice " hai sa-l intrebam p-ala(vanzatorul) ce carte are pt un baiat de saispe ani "
Ma termina copilul asta, are fobie de carti ! Si cu asta ma lupt de cand era mica degeaba
O arde orice carte , niste prostii toate
Acestea fiind zise , va rog ca atunci cand mai schimbati p[arerei pe aceasta tema sa scrieti si p-acilisa niste titluri ca sa ma inspir si eu ! Ca poate cu Dudu voi avea alt succes la capitolul asta! Deocamdata are preferinte, e un lucru bun, nu le respinge pe toate!
Si tot mi-aduc aminte de una alta:
Ieri , a gasit Dudelle punga cu dulciuri de la Mosu' ! Le adunasem eu pe toate si le pusesem la bucatarie sa-mi fie la indemana A luat-o si a fugit cu ea la geam in sufragerie unde le-a varsat pe toate
Pai? Nu acolo le lasase draga mosu'?
Si daca-i spun ca nu-i cuminte si nu vine Mosu' , ia cartea cu Mosu' si sa vedeti ce-l cearta
Si ultima Ieri ii dadea apa sa bea crainicului de la Antena ! Bai cum curgea apa pe ecran , mi s-a facut rau
Simona,mamica de Teo (16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

zozela spune:
'neata!!
Fata,deshtepte sunteti!!Si nu e la caterinca-e pe bune!! Sunteti minunate!!
Bai-la noi ninge de ieri dimineta de la 5..dar nu s-a asezat niciunde.S-a transformat in baltoace..Ei-macar a nis! Buna si asta!
Pipi,caca,kkmaca-are dreptate copilu'
Mihai e cu Dan in camera la ei si ce credeti ca fac?!-Numara!! Uniu,doo,tei,patu,cinci-zice Dan,iar Mihai-paatuuu
Shashe,shape,ot,noo..doo,noua,seshe
Ma uimeste cateodata! Sa-l auziti cum repeta culorile..lesiin
Sarutmana,Mimo!! Da mai,Mosul e in suflet,nici n-are cum sa nu fie darnicJana era croitoreasa iubita de Jan-frizerul..Aaahaa..Jana nu e moarta,Ja-na se transformaaa
Maaaaamaaa cat e de tare Duddel boy!!
Cu dulciurile sunt de acord!!
Fata ce superficeala fusei Ma duc sa-mi caut inteligentza..
Vine Craciunul!
Ela,

Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@

zozela spune:
Sanatate-Muuufff!!Vine Craciunul!
Ela,

Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@

mihutza11 spune:
hai ca sunt in forma:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146122
si daca mai pun la socoteala si Sebi, Dudell si Mihaitza you made my night
.. o sa visez frumos la noapte!
u all!!
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Kya spune:
Baaaai,sa-mi dea cineva un sut sa duc copilul asta in parc, ca deocamdata rad cu lacrimi cu voi!
Gata, inca putina cafea si ma urnesc... Azi vreau sa fac un tort cu mandarine. Daca-mi iese, ma laud cu el. Daca nu, tac chitic
Raluca mamica de Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!

nicol_conte spune:
Neata!
Ce-o face Mufarinul? Cum o fi fost azi -noapte?
Noi ne prgatim sa o ducem pe Alexia la Mall la "Ho, ho, ho", speram sa-i placa, nu a mai fost pana acum la cinema.
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

luny spune:
suntem bine, febra deloc peste noapte dae nu zic hop...
o fi controversata frectia cu spirt, dar Mufa nu numai ca nu s-a imbatat,a durat 2 min tot masajul ca intra ff rpd in piele, dar a fost solutia salvatoare, si chiar cu cred ca folosit moderat, nu turnata sticla cu spirt pe copil, nu face rau! iar la asemenea febra, fiecare-si calculeaza raportul beneficiu-dauna...
nico asa e, nu S ne-a dat sa luam BV ci pediatra lui..nu a zis nici pro nici contra, s-a ref strict la cazul nostru.
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!