Puiuti de Randunici 2008!(343)*Sanatate-Muff!!*
Raspunsuri - Pagina 11
lyvy spune:
Stela, si noi, si nu imi explic de unde, ca nu am expus-o,,,habar n-am , oi fi adus eu ceva de la servici, eu inca nu am nimic...offff
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
tuchita spune:
Cuscra, pup norutza, sa treaca febra!
Ce-aveti fratilor cu jalea asta?
Mimo, am ras de nu mai pot!
E dulce rau Dudelul, cu fotoliul lui cu tot!
Si Elmo e mortal!
Stela, nu te poci ajuta!
Stiu doar ca sunt copii care plang cand aud cum necheaza calul de plus!
mstela spune:
Of,Lyvy,cine stie mai cand a putut lua virusul,sunt atatia tusitori pe strada!! Sanatate.
Cata
.nu cred ca s-ar speria Tea fiindca necheaza calul,ba cred ca ar amuza-o.
Mi-e frik doar sa nu cada de pe el.As merge pe cel micutz pt copii pana la 3 ani,dar mi-e sa nu fie prea mic.Am vazut fulguletul scump
.
mami de TEA (1.04.08)
mstela spune:
Lyvy,diclogesic sau algocalmin 1 pic/kg corp nu ai incercat?Am auzit fetele aici ca merg bine.
mami de TEA (1.04.08)
Olgutzika spune:
Stela, Sophie are asta http://www.ikea.ro/ro/Produse/107/4123/Jucarii/EKORRE.htm
si filmuletul aici http://www.onetruemedia.com/shared?p=9f5e6ba29c8a3c4990c72b&skin_id=601
Ii place, il calareste toata ziua.
Mimo, 
Cine era tati? Darth Vader? Pe bune
, am vederea proasta
. Tare rau Elmo, da detalii, pliz pliz pliz.
Acum chiar ca ma car 
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism
lianam spune:
buna...noaptea spre dimineata si de pe la noi
... am vazut filmulete, si poze frumoaseeee
... cu ilincuta-lebaduta - nu stiam ca e balerina
; si am vazut ca acum are concurenta la perle
... apoi am vazut-o pe thea dansatoarea sportiva
, pe alexia pe caluti si cu mosul
, pe vladutel frumusel
la trambulina
si dixtrandu-se cu elmo...
sunt laconica, dar nu am nici timp si nici dispozitie sa scriu....ei, hai, bucurati-va doar pe moment de asta
, imi revin eu ![]()
am vazut ca a aparut si clau 
stelut sa stii ca teodorei i-am luat calut din ala de care zici ca e pentru copii peste 3 ani, inca de la 9 luni, adica de Craciunul trecut, si de atunci e tot sus pe el, i-a terminat bateria (care nu se mai inlocuieste, cel putin la asta de il are ea); ii place la nebunie
... se urca mereu pe el, se leagana de uneori mi-e frica sa nu se dea peste cap si leganandu-se asa tare inainteaza cu el prin camera... rade de se prapadeste
...asa ca probabil depinde de la copil la copil ...am vazut ca e cam scumpicel pe site unde l-ai aratat; noi l-am luat din auchan; erau si asa mai scumpi, dar si mai ieftini si nu cred ca e mare diferenta..
am vazut ca tot apar puiuti bolnaviori...sanatate le doresc la toti si o saptamana mai buna pentru toata lumea ![]()
"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."
Nicoleta spune:
Sanatate puilor bolnavi!
Incepe o noua saptamana, care ne duce mai aproape de Mosul 

!!
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
Nicoleta spune:
Azi implinim 13 ani de la prima intalnire ma! 

Nici nu stiu daca sa dau de baut sau sa ma retrag intr-un colt de butoi si sa bocesc... asa trece timpul...
Va dau totusi putina bericica, merge cu floricelele mancate aseara, si ceva galagie... 

si a lui Matei 
Nicoleta spune:

Uitasem de bere...
Mimo, de unde ai luat bici ca vrem si noi de Mos...
si a lui Matei