Puiuti de Randunici 2008!(343)*Sanatate-Muff!!*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Lyvy,si voi??Off...Sanatate multa.
Sanatate tuturor.

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Stela, si noi, si nu imi explic de unde, ca nu am expus-o,,,habar n-am , oi fi adus eu ceva de la servici, eu inca nu am nimic...offff

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Cuscra, pup norutza, sa treaca febra!
Ce-aveti fratilor cu jalea asta?

Mimo, am ras de nu mai pot!
E dulce rau Dudelul, cu fotoliul lui cu tot!
Si Elmo e mortal!

Stela, nu te poci ajuta!
Stiu doar ca sunt copii care plang cand aud cum necheaza calul de plus!

Mergi la inceput

Of,Lyvy,cine stie mai cand a putut lua virusul,sunt atatia tusitori pe strada!! Sanatate.
Cata.nu cred ca s-ar speria Tea fiindca necheaza calul,ba cred ca ar amuza-o.Mi-e frik doar sa nu cada de pe el.As merge pe cel micutz pt copii pana la 3 ani,dar mi-e sa nu fie prea mic.Am vazut fulguletul scump.

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Lyvy,diclogesic sau algocalmin 1 pic/kg corp nu ai incercat?Am auzit fetele aici ca merg bine.

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Stela, Sophie are asta http://www.ikea.ro/ro/Produse/107/4123/Jucarii/EKORRE.htm

si filmuletul aici http://www.onetruemedia.com/shared?p=9f5e6ba29c8a3c4990c72b&skin_id=601

Ii place, il calareste toata ziua.

Mimo, Cine era tati? Darth Vader? Pe bune , am vederea proasta . Tare rau Elmo, da detalii, pliz pliz pliz.

Acum chiar ca ma car

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Magazin de modelism

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

buna...noaptea spre dimineata si de pe la noi ... am vazut filmulete, si poze frumoaseeee ... cu ilincuta-lebaduta - nu stiam ca e balerina ; si am vazut ca acum are concurenta la perle ... apoi am vazut-o pe thea dansatoarea sportiva , pe alexia pe caluti si cu mosul , pe vladutel frumusel la trambulina si dixtrandu-se cu elmo...
sunt laconica, dar nu am nici timp si nici dispozitie sa scriu....ei, hai, bucurati-va doar pe moment de asta , imi revin eu
am vazut ca a aparut si clau
stelut sa stii ca teodorei i-am luat calut din ala de care zici ca e pentru copii peste 3 ani, inca de la 9 luni, adica de Craciunul trecut, si de atunci e tot sus pe el, i-a terminat bateria (care nu se mai inlocuieste, cel putin la asta de il are ea); ii place la nebunie ... se urca mereu pe el, se leagana de uneori mi-e frica sa nu se dea peste cap si leganandu-se asa tare inainteaza cu el prin camera... rade de se prapadeste ...asa ca probabil depinde de la copil la copil ...am vazut ca e cam scumpicel pe site unde l-ai aratat; noi l-am luat din auchan; erau si asa mai scumpi, dar si mai ieftini si nu cred ca e mare diferenta..
am vazut ca tot apar puiuti bolnaviori...sanatate le doresc la toti si o saptamana mai buna pentru toata lumea

"Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atat de mult la usa inchisa incat nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Sanatate puilor bolnavi!

Incepe o noua saptamana, care ne duce mai aproape de Mosul !!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Azi implinim 13 ani de la prima intalnire ma! Nici nu stiu daca sa dau de baut sau sa ma retrag intr-un colt de butoi si sa bocesc... asa trece timpul...

Va dau totusi putina bericica, merge cu floricelele mancate aseara, si ceva galagie...

Mergi la inceput

Uitasem de bere...

Mimo, de unde ai luat bici ca vrem si noi de Mos...

Mergi la inceput