Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (24)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

ayla, am vazut pozele si sunt super frumoase...e o dulcicasa va dea DD numai bucurii si sanatate si anul care vine sa fie de o mie de ori mai bun decat acesta
mamanati sa dea dzeu sa fie bine...pana la urma si ecografele astea sunt niste aparate nu pot da valori exacte....DD stie cel mai bine

asa creste bebicu
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui andradap

Neata,

Azi am ramas acasa pt ca am reusit sa NU ma imbrac corespunzator la munte si am racit.

Intru mai tarziu sa citesc din urma si sa mai scriu. Acum, am vrut sa impartasesc cu voi cateva momente inzapezite pt. cele care iubesc zapada. Am pus cateva poze aici:

http://family.webshots.com/photo/2334294610105592908SjfvDX

Fug sa-mi fac un ceai si sa ma mai intind in pat ca NU mai am deloc puteri. Iar tusea ma termina. Sper sa nu o dau in pneumonie.

V-am pupat, revin mai tazriu.

Mami de ANTONIO (12.05.2007) si 17+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">ANDREAS

Dumnezeu a vrut ca el sa existe

Vaaai, imi pare rau ca ai racit Andrada! Sper sa nu fie grava rau... si pe mine ma chinuie o forma de rinoree, despre care sper sa se termine asa si sa nu apara complicatii sinusale sau... aceasta sa reprezinte numai un semn incipient de raceala, ca si eu am iesit cam dezbracatzica afara...
Pozele sunt superbe iar minunea de baiat: si mai si!:)

Aveti grija, de miine vine viscolul si ninsoarea, sa nu racim! Organismul nostru este foarte vulnerabil acum... deci trebuie sa avem grija sporita si la imbracat si la miscare in aer rece...la tot! Sa evitam mai bine, decit sa ne gasim late in pat...

Moni81 si NicoletaB - LA MULTI AAAANI~!!!! sa ne traiti si sa fiti sanatoase, sa aduceti pe lume bebelusi frumosi si fericiti!

Sabina, legat de HoHoHo - copie nereusita a Home Alone - Lost in New York, si eu am gustat aceeasi dezamagire, numai ca am fost cu mai putin spirit civic decit tine, si "am facut rost" de pe la prieteni, descarcat nush de unde... Oricum, nu-si merita banii deloc! Si cind ma gindesc la faptul ca eu sufeream ca la Iasi nu ruleaza!!!

Reallaura, sa nu fie de deochi, dar ne apare la orizont o burtica superba!!!

Referitor la sorici... nu stiu sa dau sugestii: eu am primit o bucata, de pofta, dar nu m-a inspirat deloc, zace in frigider si acum... numai mirosul ma imbia, in rest faptul ca e gras si ca trebuia sa rad de pe el, pe ambele fete tot ce se poate... m-a facut sa ma potolesc.

Mommy_to_be, multumesc pe Duphalac, de-acum ce apare pe forum
de interes ma apuc sa notez pentru ca e greu sa cauti din urma tot. Il iei des, sistematic, pentru un tranzit bun? sau numai "la nevoie"?
In legatura cu hainele, da, vei gasi! Eu am fost la Sv special sa imi iau caciula de iarna, de provenienta Ucraina. Arat ca si Katiusha... dar ma suport asa, numai sa nu racesc!:)

Andrada
, merci de sugestie insa in legatura cu supozitoarele... "partea aceea" e destul de "virgina" in mintea mea... si mi-ar fi greu ..."sa le.. introduc:P. Desi dak o fi atit de stringenta problema... cred ca trec peste prejudecati:P!
Din ce inteleg... nu ati mai reusit sa ajungeti la cabana Capra? Nu mai era deszapezit drumul??? Pina la Bilea stiu ca se ajunge de regula, e jurisdictia jud. Sb... de partea cealalta Argesul mai putin se ocupa... sau gresesc?

Sabina, te lauzi cu burtica mare: sa o vedem si noi:)!!!Eu nu am ce arata: sunt ... cam prea slaninoasa pentru a ma mindri! O sa ma mindresc atunci cind conturul burticii va fi clar... acum e cam totuna:)! Interesant cu vitaminele, una la 3 zile... macar dak e sa nu ne priasca intru totul... nu ne dau peste cap, luind zilnic. Cred ca o sa aplic si eu la mai putine decit zilnic... sunt asa de mari si urite! CUm le iei, inainte, dupa masa? dimineata sau seara?

Vivela, felicitari! Din ce in ce mai multe stiti ce ascundeti in burtica... la noi nu a vrut sa stea cracanici... sa ne arate ce are intre piciorutze... prea bine.

Alesicoo, dupa cartea mea dimensiunile sunt ok, linistiti-va fetelor! daca era ceva nepotrivit, medicul avea sa va atentioneze, nu? Pentru siguranta puteti repeta altundeva... insa e bine sa fiti relaxate in primul rind1 Felicitari pentru baietzica!:)

Ayla, multumim pentru vizita! Sa treci mai des, ne e dor de tine!!!

Va pupic, o seara linistita si ne vedem miine!!!

Mary 16+

evolutia lui bebe

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

2 ore jumate!
Atat mi-a luat sa termin cele 2 Lego primite ieri de copii.
Uf, is plina de agitatie, ma doare spatele de imi vine sa plang (m-a durut toata ziua) si nu am rabdare nici sa citesc ce ati scris si imi cer scuze.
Insa dupa atata cazna cu Lego, m-am enervat, am luat lipici din acela super forte mega tare si LE-AM LIPIT !!!! Na, uite asa am rezolvat si am si eu macar satisfactia ca le vad intregi!
Nu va povestesc cate tone de Lego au si cum stau toate in gramadoi in cutie. Le-am explicat sa isi foloseasca imaginatia pe bucatile deja existente ca eu de azi inainte lipesc tot ce prind Lego nou intrat in casa.

Probabil ca nu ma intelegeti insa mamicilor de baietei o sa aflati cum sta treaba.....

Revin cand am mai multa rabdare......

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Revin dupa niste cascaval afumat de la Muzeul Taranului; m-am si odihnit un pic, se joaca si cei mici frumos (nu ii tine mult pan' la prima cearta insa).

Acum citesc si eu din urma si:

Cris, hahahaa, chiar nu m-am gandit ca ma asortez cu un chow-chow., super tare. Nu e ironie, sa nu ma intelegi cumva gresit, chiar ma amuz.
Apropos de mov, viitoarea nora a sotului este si ea in perioada de mov! Si e cu 10 ani mai mica decat mine. Insa e tare eleganta si cocheta. Actrita, ce mai (nici asta nu-i gluma ca chiar asta e de profesie).

Nicoleta, eu nu inteleg de ce te-ai ingrijorat atat de tare. Masuratorile sunt ok iar daca dr e bun isi da seama daca ceva nu e ok.
Placenta Praevia am si eu, e placenta jos inserata, are timp sa se ridice pana in sapt 30. E mai nasol daca nu se intampla asta ca trebe mare grija.
Eu zic sa te linistesti, e ok bebe.
Gandeste-te, daca vrei, ca aici eu fac doar 2 echo in toata sarcina. Una a fost sapt trecuta si una mai este in sapt 30. Si cu asta basta.

Sabina, tare cu bakuganii celei mici. Culmea ar fi ca si gemenutele sa aiba aceleasi preferinte.
Asta prevad si eu la Sabina mea ca o sa prefere jucariile baietilor si o sa fie o mica fetita baietoasa, o sa se catere in copaci/pe stalpi, etc si o sa se bata in parte cu baietii
Despre elicopter ce sa mai zic. M-am super amuzat!

Corina, pai si tu cu necaz de la echo?? Dar ce s-a intamplat azi?
Iti zic si tie de la mine. Eu am asteptat o ora in sala de asteptare ptr echo, imbracata in haine de spital (ca asta e procedura), desi aveam progamare. Deci Smile! O sa fiti ok!

A, nu pot sa cred! Si tu, Aleesicoo?? Pai concluzia ca e bebe bine ar trebui sa te faca fericita! felicitari pentru baietel!
Si am si ptr tine una, nici mie nu mi-a zis nici lungimea totala a Sabinei si nici cate grame are.
Dar am fost super fericita ca toate masuratorile aratau exact 19 sapt.

Acu serios, ce conteaza atat de mult greutatea?
Pana la urma sunt si copilasi nascuti la 2400g (cum e Yann al meu) si la 3000 (cum e Philip) si la 4000g (cum sunt alti multi).
Acum, la 6 ani baietii mei nu au atins pragul de 20kg. Ei si ce? Sunt slabuti insa f sanatosi, destepti, activi si frumosi .

Nati, sosesc si pozele cu mine, sambata/duminica.
Ha! Bine ca stiu unde rezerv cand venim la mare . Asta peste mai multi ani de-aici inainte.

Monica

Vivela, felicitari pentru baietel!!!

Hai ca am ajuns cu cititul la zi, si la timp sa predau comanda laptopului baietilor care o sa vada un pic de desene apoi ma uit io la un film si nani.

Am luat azi niste clementine excelenteeeeeeeeee. Fara samburi, dulci, super bune! Se asorteaza de minune cu un film bun.

Sa aveti o zi tare frumoasa, fara necazuri si suparari!

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Eu la ora asta bantui netul ca nu pot dormi, asa mi-a stricat ziua de azi...
Multumesc pt raspunsuri fetelor, m-am mai linistit.
Eco a fost 4 D, deci mai performant ce sa mai astept...., poate la urmatorul copil.
Vedeam doctorita cat de deznajduita era ca nu reusea ce ar fi trebuit sa faca si va dati seama ca-n capul meu erau tot felul de scenarii.
La transvaginala, unde se vede mai bine, am vazut creierul, orbita ochiilor, coloana, inima care batea, iar mana stanga o ducea tot timpul la gura/ochi.
Mai ma deranjeaza ca interpretarea mea de eco incepe cu un scris mare: INTERPRETARE NESATISFACATOARE

Catelu' meu sta afara in curte, de aceea mi-am luat si un flocos ca asta sa reziste afara. Asa drag imi e, ca acum doarme pe terasa sub brad.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Buna dimineatza!!!Ce de ati mai scris dupa ce m-am culcat eu....credeam ca am gresit odiseea cand am vazut cate pagini s-au adaugat
Dar ce se intampla mai fetele?..saptamana trecuta era inghesuiala de carucioare,si acum sunteti toate dezamagite de eco?
Nicoleta,asa am fost si eu la eco de 13 sapt...nu intelegeam nimic de pe foaia care mi-a dat-o doctorul,Ac,TN,OFD,ASD..ce sa intelegi?oricum..stiu k la varsta asta a sarcinii e isterie cu traslucenta nucala...sa fie pana in 3 mm..la tn e 1,76-deci e bn.Daca erau probleme,sunt sigura ca te tragea de maneca doctora. A scris INTERPRETARE NESATISFACATOARE pentru ca nu s-a vazut prea bine,nu ca ar fi o problema.
Sabina,m-am tavalit de ras cu pisica ta zburatoare...parca mi-o si imaginam..."wonder cat"
Vivela felicitari pentru caruciorul albastru.Sa fie sanatos si papacios..si sa-i semene fratiorului mai mare la ochisori
Alesicoo felicitari pentru baietzel.Cred ca e foarte mandru taticul.

Ma trezesc eu,ma uit pe geam...si: ce vad ochii mei?
ZAPADAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Acum e chiar pe bune,s-a asezat un strat subtire,la meteo au spus ca va continua sa ninga,deci sunt toate sansele sa avem un Craciun ca in povesti..cu troiene de zapada,stelutze de gheatza pe geam,copaci cu crengile atarnand de greutatea zapezii.....

poze
Seby 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neata!
De dimineata cand m-am trezit pe la un 5, cainele meu dormea de rupea. La un moment dat latra niste caini si se trezeste, cand se dezmeticeste el vede zapada. Ziceati ca e cazut din luna, iar apoi cu capul/limba in zapada se plimba peste tot excat ca si catelu din reclama de la Chappi.
Acum e in forma, alearga de nebun prin curte si mananca zapada pe rupte.

Sa va traiasca si pisicile, cui are, dar mie imi e frica de ele.

In studentie ne ducem cu gasca intr-un bar. Intuneric, lugu, lugu si ne asezam la masa. In jurul mesei erau o canapea neagra din piele si niste scaune. Ma trantesc eu pe canapea si dau de ceva moale de ma ingalbenesc imediat. Era o pisica neagra, o apuc de ceafa si cu ea in mana tipam ca e o pisica si cum scap de ea.
Raspuns simplu al colegilor: "Da-i drumul"

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!

Ninge!!!!...

Dana, felicitari pentur !!!

Crissy, eu am vb cu dr mea si mi-a recomandat sa jnu fac vaccinul. Trebuie avut grija ; evitata pe cat posibil aglomeratia.

Nicoleta, lungimecraniocaudala= lungimea fatului, AFC= activitate ceardiaca , os nazal ar fi putut sa iti dea si dimensiunea ( nu e obligatoriu)dar e ok sa iti zica si ca e prezent, MAf= miscari fetale, iar translucenta nucala e ok , trebuie sa fie sub 3 mm...

Vivela, felicitari pentru !!!Se inmultesc baieteii..

Ale, felicitari pentru !!! Deci, instinctul tau a fost forte !! Cu eco ce sa zic,ar fi trebuit sa iti dea o lungime, o greutate, sa vada inimioara, miscari fetale prezente, dar daca dr a zis ca e ok, atunci asa e.

Wow!!! ce de-a fete au fost azi la eco!!!

Ayla, ...ma bucur ca mai scrii si aici...E o ffrumoasa Luana si a crecut atat de mult!! te mai asteptam

Soricii, bleah...pe mine nu m-au tentat niciodata , mi se pare ca au un gust ciudat...Dar, ati reusit sa imi faceti pofta de bomboane jeleu, asa ca cine are acum provizii de bombonele???!!!

Legat de hainele de iarna, inca ma incap, inclusiv un palton cambrat, dar pantalonii nu ma mai incap, asa ca mi-am scos pe cei de graviduta de la sarcina trecuta, plus niste egari pe care ii port cu pulovere lungi ( ca tot se poarta acum) si nu ma deranjeaza..

Arturicii, eu te intelg cu Lego; fratele meu era pasionat de asa ceva, insa numai pentru cateva saptamani..au sfarsit o gramada de piese in gunoi...

O zi buna tuturor si cu vesti bune!

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Nicoleta foarte amuzanta povestea cu pisica
Vroiam sa te intreb daca cainele tau latra.Ti-am zis ca avem si noi o promisiune,dar mie nu imi place sa intre oricine in curte ca si cum am avea pisica..nu zic sa fie rau,sa muste;dar macar gen sonerie,sa anunte cand intra cineva in curte

poze
Seby 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Neata fetelor,

fii-mea e disperata sa iasa la zapada sa facem om de zapada. Ce sa ii explici copilului ca e mai multa flascaiala decat zapada in sine. Ne roaga sa plecam la Poiana, tine ea minte de anul trecut o zapada frumoasa.

Fetelor din BV e zapada sus in Poiana? Poate conving sotul, sa facem un drum in weekend. Desi am interzis de la medic, dar tot ma ard picioarele sa plec.

Mary eu iau pastilele cand imi vine. Nu am un ritual anume.

Mamanati incap in toate hainele mele, mai putin in pantaloni (mai am niste blugi cu talie joasa, dar ma enerveaza). Mi-am luat 2 perechi de pantaloni de gravidoasa, in rest toate imi vin. Sunt f happy deocamdata. Sa vedem ultimul trimestru. Nici mie nu imi vine sa cred ca nu m-am ingrasat in exces, spre deosebire de sarcina cu Alexandra cand am pus 25 de kg pe mine. Dar mai este timp. In ultimul trimestru se depune cel mai mult.

Arturicii de ce lipesti lego? Si noi avem o cutie mare mare si Alexandra construieste cum ii vine, mai construim impreuna, mai mult cu ta-su, ca eu nu prea sunt fan, dar iubeste f mult cutia respectiva, cand o apuca o plimba prin toata casa si o desarta in sufragerie. E foarte pasionata de lego si in general de tot ceea ce tine de tehnic. Eu o alint "tehniciana mea". Prietena mea i-a luat cadou de Craciun ceasul lui Ben 10 cred, m-a sunat aseara sa imi zica, a vb si cu Ale si a intrebat-o ce vrea Mosul si ea a zis Bakugan si Ben 10. Oricum eu cand ma cert cu fii-mea, cand iese fight, raspunsul ei este "Bakugan lupta" si pe mine ma apuca toate alea. Drept urmare am cam restrictionat accesul la desenele animate.
Fii-mea s-a nascut cu 3kg fix, am plecat cu 2.800 din spital si acum are aproape 20 de kg, dar nu mi se pare grasa. Are un corp frumos conturat si e f inalta ptr varsta ei, ii cumpar hainutze numai de 5,6 ani.
Si eu ma stresez sa nu se nasca fetele cu o greutate sub 3 kg, am si eu un fix, desi gemene fiind mai mult ca sigur una din ele va avea sub 3 kg.
Ale felicitari pentru baietzel.
Cristina mata mea desi are 10 ani se comporta tot ca un pui ametit. A primit fii-mea un winnie zburator, pe care il agati si il lasi sa zboare. Sa vezi ce happy era pisica si ce mai vanatoare facea prin casa. E foarte funny.
Nicoleta te inteleg. Si eu aveam aceeasi oroare ca si tine legata de pisici. Intr-o noapte pe cand eram la mama acasa am visat ca m-am dus la ghena cu cosul si m-a atacat urat o pisica neagra. A doua zi ies cu cosul si pe ghena era o ditai pisica neagra. Am intrat instant in casa, nu am mai asteptat sa vad ce se intampla. Dar Natania noastra e blanda si nu e isterica, e foarte atasata de noi, inainte sa o am pe Alexandra dormea numai pe pieptul sotul meu si daca veneam sa pun si eu capul ma impingea. Mereu am zis ca e amanta lui din alta reincarnare.

M-am intins cat o placinta! Apropo de placinta. Mi-am luat din Kaufland una de o faci la cuptor cu fructe de padure, ne-am batut ieri pe ea. E foarte buna .

Sabina 20+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Mergi la inceput