Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (24)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Uraaaa ninge frumos. Mai tarziu duc si eu picea la zapada. Sunt happy

Sabina 20+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elybub spune:

Fetele sa ma treceti si pe mine pe lista o sa incerc sa intru mai des pe forum akum ca sunt in vacanta, eu am DPN 5 mai si inka nu stiu ce este...va anunt pe parcurs.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Buna dimineata inzapezita burtici!!!

Multumesc celor care mi-au raspuns legat de vaccinul antigripal, nici eu nu am de gand sa-l fac, mai bine ma protejez si imi cresc imunitatea decat sa imi pun in pericol!

Eu sunt foarte incantata de tratamentele homeopate pentru raceala si gripa, pe care avem voie sa le luam in sarcina. Cum simt ca imi curge putin nasul sau ma ustura in gat iau fie un flacon de Oscilococcinum, fie o pastiluta de Influcid (se gasesc la orice farmacie), si pana a doua zi sunt ca noua! Plus muuulta vitamina C

Felicitari Dana, Vivela si Alesicoo pentru ca ati aflat culoarea carucioarelor!!!

Nicoleta, chiar nu ai de ce sa te ingrijorezi, si mie la 11 saptamani mi-a dat dr cam aceleasi info, si nu mi-a scris ca ar fi fost nesatisfacatoare ecografia! Dar pe la 12 sapt si 5 zile m-am dus din nou, la un medic mai bun (Radulescu Botica de la Medlife) si mi-a dat vreo 4 pagini cu informatii, masuratori si grafice, am stat pe putin 30 de minute la eco, a intors-o pe toate partile pe bebica si mi-a spus si ca se pare ca e fetitza! Asa ca, decat sa fii nelinistita, mai programeaza-ti o ecografie. Eu cred ca medicul e mai important decat aparatul ecograf, pt ca si la 11 sapt tot pe 4D facusem.

Va pup pe toate, zi frumoasa si spor la bulgareala!

Cristina, fericita 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elybub

Fetele sa ma treceti si pe mine pe lista o sa incerc sa intru mai des pe forum akum ca sunt in vacanta, eu am DPN 5 mai si inka nu stiu ce este...va anunt pe parcurs.

cel mai bine e sa scrii datele bolduit sau cu rosu,k sa fii sigura ca vede cristina_26 sau Alinutzaa

poze
Seby 19+

Mergi la inceput

Ele - Constanta DPN 5 mai 2010

Mergi la inceput

Fetele eu am mers pana acum la Elias la domnul filipescu insa nu prea au aparatura - iata dovada este ca nici acum la aproape 20 de saptamani nu stiu ce am baietel sau fetita, si ard ne curiozitate vsa stiu si eu ce e in burtika mea!
In rest pana la urma am hotarat sa nasc la Constanta langa parinti la o clinika privata Euromaterna si un medic foarte bun de acolo.
In rest cu tratamentele homeopatice am avut si eu de-a face sunt foarte bune am avut migrene datorita bilei, le aveam dinainte dar mi-au trecut in timpul sarcinii cu tratament homeopat.
La urticaria de sarcina insa nu a mers nimik, m-am chinuit asa cu ea pana la 5 luni.
Si eu iau oscilococcinum preventiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Citat:
citat din mesajul lui elybub

cel mai bine e sa scrii datele bolduit sau cu rosu,k sa fii sigura ca vede cristina_26 sau Alinutzaa

poze
Seby 19+

am vazut...

Ely, sa imi dai si data ultimei menstruatii ..

Cris, sa imi dai si tu datele, te rog..am vazut ca nu ai trecute datele..

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Elybub o sa nasti in Constanta dar vad ca esti din Bucuresti.Probabil vei merge la ecograf in Bucuresti pana nasti,nu?Daca zici ca nu au aparatura asa buna,mai bine programeaza-te in alta parte,mai ales ca nu nasti aici,deci nu trebuie sa mergi la avelasi medic.Esti deja la jumatatea drumului si nu stii si tu cu cine faci sarbatorile?

poze
Seby 19+

Mergi la inceput

data ultimei menstruatii - 28 iulie 2009

multumesc

Mergi la inceput

Da asa este eu ma hotarasem la Elias pentru ca imi doream foarte mult sa merg la un doctor bun si l-am ales pe domnul Filipescu insa m-am razgandit cand am vazut ce conditii faine au cei din Constanta la clinica privata - la jumatate de pret fata de Bucuresti, ecografiile le-am tot facut pana acum probabil o sa vin 1 data pe luna la control la Constanta pana intru in prenatal cand o sa vind e tot in Constanta pana la nastere.
La constanta nasterea la privat este 1000 de euro pe cand la Bucuresti la Elias este 30 milioane iar la privat 2000 euro. De asta m-am razgandit , eu nu stiam ca la Constanta au asemenea clinici.

Mergi la inceput