Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (24)
Raspunsuri - Pagina 9
rosanne spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NicoletaB Fetele care sunteti medici, am nevoie de ajutorul vostru: Fat unic, dispus orizontal. Lungime craniocaudala 5.33 cm (asta e cutia craniana?)=lungimea din crestet pana la fundulet Morfologia neurocraniului corespunzatoare varstei.=aspectul craniului Trofoblast omogen dispus anterior perete uterin ingrosat subplacentar (ce e asta?)=tine de placenta Os nazal prezent (aici trebuia sa-mi dea si dimensiunea?)=important e sa fie os nazal...se da si masuratoare, dar nu e important Velocimetrie in ductus venosus nu poate fie evaluata. ACF 158 BPM (inima?)= activitatea cordului fetal 158 batai/minut Canal cervical inchis. Membre superioare si inferioare trisegmentare simetrice. MAF prezente (adica?)=miscari active fetale Traslucenta nucala se evalueaza transvaginal 1.76mm =asta e pliul nucal, cea mai importanta masuratoare la varsta asta Asta e tot. Mai trebuia sa masoare ceva? Caci sunt tare nelinistita, mai ales daca o sa continui sa fac eco si nimeni nu vede tot ce ar trebui. Maine ma duc sa dau sange pt bitest. |
Roxy 19+ cu Natalia
www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu
www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru
aleesicoo spune:
buna seara burtici!
fetelor pe mine astazi nu m-a satisfacut deloc ecografia nu mi a zis nici cati cm are bebe nici ce greutate....mi a zis doar ca circumferinta craniana are 29 mm.....are 15 sapt si 3 zile......dr.mi a zis k e ok bebe....dar ma enerveaza ca a fost cam tacuta....e prima data cand imi fc dr.asta ecografie......concluzia este k mi a zis k bebe e bine...ma ajuta si pe mine cineva cu aceasta masuratoare? sa ma linistesc?...ma gandesc ca deh gandim mult si prost sa nu aiba capul mare
asa creste bebicu
14+
mamanati spune:
Andradap, e spectaculos la munte. Sanatate multa. La mine raceala adurat ceva, dar nu am luat nimic decat muuuult ceai.
Crissy, n-am apucat sa-ti zic bun venit la odisee, sarcina usoara.
Andradap, Laurita, frumosi baietii, tare frumosi!
Arturicii, secretoaso! asteptam sa te vedem si pe tine in poze.
Sabina, wow, mai incapi in hainele tale la 20+ cu 2 bebei?!
Da, chiar sunt fericita ca avem un apartament in Ct, de fapt e in Eforie Nord. (Mai avem si o garsoniera pe care o dam vara in chirie) De 2 veri stam aproape 4 luni acolo. Cami raceste foarte rar(tfu, tfu). De mine mai greu se lipeste aerul de mare, anul trecut raceam foarte des. Anul asta insa, in Chisinau o sa ne cante cucul toata vara cu bebe mic.
Cristina, mie nu mi se pare riscant acest vaccin ci periculos. Am lucrat acum 2 ani la Ambasada Americana, si in sarcinile precedente medicul de acolo mi-a interzis sa fac vaccin antigripal nu numai in sarcina, dar nici 3 luni pana a concepe!!! Eu cred ca a inebunit lumea! Se face propaganda, si baga lumea in sperieti, fa reclama la populatia obisnuita, dar sa le testeze pe gravide imi pare prea de tot! Nimeni nu stie ce reactii adverse are si care vor fi consecintele lui.
Gabi, felicitari pentru alegerea numelui, frumos e Giulia.
Dana81, felicitari pentru Clara!
Mira, cu placere... chiar azi mi-am facut si eu salata dulce: am ras un morcov, suc de lamaie si miere, dupa gust, le mesteci mine si lasa suc, adaugi stafide/caise uscate, eu am pus seminte de bostan si de susan. Poti pune cred si mar ras si orice alte fructe uscate.
Vivela, felicitari pentru carut albastru.
Nico, nu te ingrijora, totul va fi bine, iti spunea daca nu era ceva in regula.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 14+
mamanati spune:
citat din mesajul lui aleesicoo buna seara burtici! fetelor pe mine astazi nu m-a satisfacut deloc ecografia nu mi a zis nici cati cm are bebe nici ce greutate....mi a zis doar ca circumferinta craniana are 29 mm.....are 15 sapt si 3 zile......dr.mi a zis k e ok bebe....dar ma enerveaza ca a fost cam tacuta....e prima data cand imi fc dr.asta ecografie......concluzia este k mi a zis k bebe e bine...ma ajuta si pe mine cineva cu aceasta masuratoare? sa ma linistesc?...ma gandesc ca deh gandim mult si prost sa nu aiba capul mare asa creste bebicu 14+ |
Aleesicoo, doar ti-a spus medicul ca e bine. Poate trebuie sa fim si noi mai insistente si sa intrebam tot ce ne intereseaza... Da, stiu, intrebarile apar dupa ce inchizi usa cabinetului in urma ta!
aleesicoo spune:
mamanati mi a zis ca e bine dar iti dai seama k imi fac fel si fel de ganduri .....e primul copil...nu sunt familiarizata cu aceste lucruri
plus de asta nu am mai vazut ca alte fete au scris de aceasta marime a circum
asa creste bebicu
15+
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui aleesicoo am uitat sa va zic .....suntem baietel asa creste bebicu 15+ |
Felicitari pt baietel!
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma
aleesicoo spune:
multumesc din suflet ayla
eu sper sa nu isi skimbe sexul
tu ce mai faci?esti mai bine?
asa creste bebicu
15+
mamanati spune:
Alessicoo, te inteleg foarte bine. La prima sarcina credeam ca inebunesc cand la fiecare eco imi spunea ca ramane in urma cu parametrii ba cu 5 zile, apoi cu 1 sapt, iar la eco 3 - cu 2saptamani! Dar fetita a fost perfect sanatoasa, doar ca era mai mica. In sarcina cu Cami nici nu ma emotionam cand ii puneau aceiasi diagnoza: s-a nascut si ea la 42 sapt., dar arata ca un bebe de 7 luni. Acum nu reusesc dupa ea, ce zvarluga e!
Asa ca capul sus, o sa fie bine, daca nu ti-a zis medicul nimic ingrijorator.
Ayla21 spune:
Da, sunt bine. Sunt foarte preocupata cu copiii, Luana creste, poti vedea poze la semnatura la "My baby, my joy, my heart, my gift from God". Si www.trilulilu.ro/Ayla21m" target="_blank">aici clipuri cu ea. Deja merge putin tinuta de manuta, face singura cate un pas, vorbeste cateva cuvinte, si e foarte rasfatata.
Am depasit intr-un fel momentul, ma mai apuca nostalgia, mai ales in zilele de sfarsit de luna, dar incerc sa ma concentrez pe ce e real langa mine.
Va mai urmaresc din umbra, mai votez subiectul sa stiti ca am fost aici.
As fi fost in saptamana 20.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma