Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *26*
Raspunsuri - Pagina 17
Iulika29 spune:
Raluca ma bucur tare mult ca stefanel e mai bine si sper sp va dea drumul maine acaså si så nu mai fiti nevoiti niciodata så va mai intoarceti la spital
Eu am terminat cu bucataritu azi si am intrat la program de hlizeala( de parca nu ar fi toata ziua asta)
..a primit cadou de la naså un fel de spatiu de joaca( nu stiu cum se spune exact pe romaneste) si acum se cearta cu desenele de pe margini
..
Dana daca eu gaseam aici pufuleti si eugenii si pufarini cred ca asta ar fi fost mancarea mea pe o lungå perioada..sunt innebunita dupå ele..acum nu stiu ce så zic , noroc ca nu se gasesc aici sau slava domnului ca nu le gasesc..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå
Sårbåtori Fericite
happy_uka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dana15 deci nu numai mandra mea este mofturoasa la statul pe burtica?!! hmmm.. o sa perseveram si noi pentru ca stiu ca aceasta manevra este folositoare pt dezvoltarea muschlor cefei si spatelui, care ulerior o vor ajuta sa stea in fundic.. Uka nu sta nici la masajul spatelui ..care apropo, noi il facem destul de rapid..adica, barbatul o intoarece intr-o dunga si eu masez spaticul si piciorusele;daca voi aveti tehnici speciale pentru masaj (articole, video-uri), sharuiti si cu mine ; vad ca Andrusca este bolnavioara..sanatate multa mami! si tie si fetitei dragi! ![]() Raluca ce draguta ai fost cu eugeniile si pufuletii! eu am facut o adevarata pasiune pentru "felurile " acestea de mancare...cand alcatuim lista de cumparaturi pt Auchan, in varful listei stau pufuletii Bugy si eugeniile Croco![]() m-am apucat si eu sa-i fac program Anei..de, ca maimuta si eu de 2 zile..reusesc sa o alaptez la 2 ore 45 -3 ore..noaptea o alaptez pe la 22:30 si o tine pana la 4:30 , chiar 5 ; trag speranta ca poate cu programul asta se educa si sanii mei..da de oi scapa de absorbantele asteaMamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009 Thank God it's Christmas!![]() www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Nu avem nici noi vreo tehnica anume, am facut dupa ureche: inainte de baitza, cu 10-15 min, o dezbrac, pun ulei in palme ( eu folosesc mustela) si ferc palmele ca sa-l incalzesc, incep cu fruntea, tamplele, obrajii, pieptu, manutele si degetelele ,apoi piciorusele, fiecare mm cu miscari circulare in sensul acelor de ceasornic. O intorc apoi pe burtica si aici insist cel mai mult: zona cervicala, linia coloanei, bucutze, genunchi, glezne si degetele. Nu apesi tare, normal, dar nici prea usor. Iar dupa baie dau cu lapte de corp asa in fuga pt ca plange deja in momentul ala.
Am si eu 2 intrebari: la cate luni schimbam landoul cu scaunul sport?
Si daca voi uscati pielea funduletului dupa ce stergeti cu servetelul umed.
A terminat de papi va las, seara frumoasa!
Uka, cea mai fericita mamica de
Carina - 14.09.09 Printesa noastra Carina & Colaje de DOVLECEI dulci !!
Cea mai haioasa craciunita

Sarbatori fericite!!!

kawaichan spune:
era eclerele si tartele de dovleac,mi-e cam foame.
no fetele,am reusit sa strang ceva poze cu braduti,va las si voua poate va ajuta sa va mai inspirati.daca aveti si voi altele pls share here
si ca tot ma pierdui in noianul de poze de prin calc,Melania uite ce mai fotografiam anii trecuti cu aceeasi camera,uitasem de ele.
gata,ma bag la somn
Mihaela,mami de Joshua
09.09.'09
moni_iulia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dana15 am vazut ca ati mai discutat despre pusul pe burtica...noua nu ne place neam! deloc, deloc! am invata-o numai pe spate si acum camnd vrea sa-i schimb pozitia se agita, plange..de ex daca o pun pe burtica, ana nu intoarce caputul intr-o parte..daca ar face-o probabil s-ar linisti..ei, ea si-l ridica si se tot loveste cu el de pernuta...stiu ca este important statul pe burtica si sper sa reusim si noi! deocamdata am inceput sa o pun zilnic, cam de 3 ori..de fiecare data numar paana la 10..mai mult nu vrea sa stea Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009 Thank God it's Christmas!![]() www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Buna seara!
La multe lunite celor trei sarbatoriti!
Nici al meu nu sta pe burtica(de fapt sta dar, cauta papa si negasind se enerveaza
.Se ridica usor si se uita la mine,il mai pun astfel incat sa ma poata atinge pe fata cu manutele... si e foarte incantat.Cam asa stam dupa fiecare masa ca ne ajuta si la garait pozitia(oricum, suntem baieti mari si am inceput sa garaim si la orizontala
Iulia
iubitoare de Tudorita Mihaita(18.10.2009)Romania
Poze
Dana15 spune:
Uka multumesc ca mi-ai impartasit din experienta voastra in ale masajului
; eu nu am procedat pana acum asa (adica, cu masaj inainte de baita) de teama sa nu inceapa sa planga si astfel sa ratam balaceala..dar sunt tentata sa incerc si eu ;
eu nu o usuc dupa ce-i sterg funduletul cu servetele umede....dar nici nu-i pun scutecul imediat;
stiu ca landoul il putem folosi pana la 6 luni..parca..noi, in momentul acesta, il preferam pt ca o protejeaza mai bine de frig;
Liliacule ce mi-a placut faza cu "bradul pitziponc"![]()
Mihaela tare faini bradutii! fiecare special in felul lui! mi-au placut tare mult ultimele doua poze, cu muntele inconjurat de ceata;
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God it's Christmas!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Dana15 spune:
Suede cum sunteti? v-ati intors acasuca?
ralukule 
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God it's Christmas!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
diamar78 spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei 13 cu noroc, Stefania, David si Irinel!
Luto, a mai ramas un mic si pentru mine?
Eu sunt vesela nevoie mare ca am fost in real si am luat jucarii frumoase la cei mici. Din partea noastra un centru de activitate fara saltea cu muzica, lumini si alte sunete iar din partea mamei o omida de plus tot asa cu muzica si diverse sunte pe care o pot pune la pat si carut.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
andraiulia spune:
Va multumim tare mult ca va ganditi la noi...nu ma simt prea bine. Bebitza e oki, ea si-a cam revenit, zic eu. Dar ea nu isi schimbase comportamentul. Copilasii reactionaeaza altfel. Acum tocmai beau o vita C. E neplacuta ameteala asta, ca in rest nu e groasa.![]()
Ce braduti frumusei am vazut. Multumim de idee!!
Ma bucur tare ca Stefanutz se simte mai bine...oof.Puiul mic.
Asteptandu-l pe Mos Craciun...
Sophie Amelie(17.09.09)
, our sweet baby, we luv' u!
Povestea gogoshicii
carinablanca spune:
Ma bucur ca Stefanut se simte mai bine! Dana multumim. 
Kawaichan foarte frumosi sunt bradutii. M-as inspira, dar la cate ornomante avem si am mai luat nu mai fac modificari.
Uka, noi mai folosim landoul pana accepta mandra sa stea culcata (sper cat mai mult si daca se poate pana pe la 6 luni ca aunci iesim din iarna si nu va mai fi asa rece).
parca mai era ceva...........
de scumpete de
Maria (31.08.2009)
POZE 

carinablanca spune:
A, si nici noi nu uscam pielea funduletului. O lasam libera vreao 5 min si ne jucam asa, facem bicicleta si api scutec. daca e graba atunci o sterg cu servetel uscat.
de scumpete de
Maria (31.08.2009)
POZE 

..care apropo, noi il facem destul de rapid..adica, barbatul o intoarece intr-o dunga si eu masez spaticul si piciorusele;