Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *26*
Raspunsuri - Pagina 16
kawaichan spune:
Liliacu' nu,nu cu argintiu,cu alb[:P] Am vazut in seara asta intr-o vitrina si mi-a ramas inima la el
cred totusi ca pe caramiziu il facem,ca e mai rich si mai "de casa":) Vreau poza cand ai timp pls
Carina good to see you prin zona:)
Mihaela,mami de Joshua
09.09.'09
kawaichan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carinablanca Se vede ca doarme matuca mea. ![]() Nu cred ca o mai tine mult ca are imediat 3 ore de la masa. Am adormit-o afara la plimbare pe ninsoare. SI sa va spun ce a mai facut mandra mea. A inceput de vreo 2 saptamani sa rada in hohote si are o voce asa de minunata si cristalina ca de fiecare data cand o aud imi dau lacrimile. SI acum ca isi tine capul tot mai bine nu mai vrea si pace la orizontala. Efectiv isi ridica capsorul de pe mine si se trage in sus si incepe sa se smiorcaie pana o pun la verticala. de scumpete de Maria (31.08.2009)POZE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hehe,felicitari pt rasul in hohote,e un adevarat deliciu
Am inceput si noi cam de vreo sapt si ceva
Josh isi tine capul de pe la sf lui nov dar la orizontala n-a mai vrut de pe la 3-4 sapt din cauza de reflux banuiesc...l-am tinut tot timpul la verticala de atunci,nu suporta altfel.
Mihaela,mami de Joshua
09.09.'09
carinablanca spune:
Kawaichan, good to see you too.
Nu am reusit sa intru cat de des as fi vrut si am ramas asa de in urma.......
de scumpete de
Maria (31.08.2009)
POZE 

carinablanca spune:
Fetelor, noi de cateva nopti avem o problema mai ciudata. bebelina mea nu mai mananca noapte de pe la 1 luna jumate sau 2, insa acuma de cateva nopti se tot trezeste, se foieste, isi baga manutele pe gat de ii vine sa vomite si atunci se trezeste de tot si stai sa o adormi. SI noaptea trecuta asta a facut intr-una. Nu stiu ce sa fac cu ea.
Ati mai patit careva asa? SI daca da ce e de facut?
de scumpete de
Maria (31.08.2009)
POZE 

kawaichan spune:
| citat din mesajul lui carinablanca Kawaichan, good to see you too. ![]() Nu am reusit sa intru cat de des as fi vrut si am ramas asa de in urma....... de scumpete de Maria (31.08.2009)POZE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ei na,nu suntem la scoala

Deci io m-am apucat sa printez poze pt ai mei ca sa trimit acasa si in loc sa fac asta m-am apucat sa strang poze de pe net cu braduti

Nush' ce am in seara asta,limbarita cred:) Seara de duminica tipica in familie(una in care nu s-a reinventat roata inca
)-el la televizor,eu la calculator,copilul(din fericire) doarmeMihaela,mami de Joshua
09.09.'09
carinablanca spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kawaichan
Ei na,nu suntem la scoala ![]() Deci io m-am apucat sa printez poze pt ai mei ca sa trimit acasa si in loc sa fac asta m-am apucat sa strang poze de pe net cu braduti ![]() Nush' ce am in seara asta,limbarita cred:) Seara de duminica tipica in familie(una in care nu s-a reinventat roata inca )-el la televizor,eu la calculator,copilul(din fericire) doarmeMihaela,mami de Joshua 09.09.'09 |
Mai avem nevoie si noi sa na destindem putin.
Si la mine dorm, (amandoi copii
Sot s-a dus sa legen fata ca dadea semne de trezire si a dromit cu ea.
Eu acum citesc vrute si nevrute pe diferite site-uri si am ajuns la zi pe dc.
Uf ce bine e sa nu faci nimic.
de scumpete de
Maria (31.08.2009)POZE

kawaichan spune:
| citat din mesajul lui carinablanca Uf ce bine e sa nu faci nimic. de scumpete de Maria (31.08.2009)POZE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Adevar graiesti
Mihaela,mami de Joshua
09.09.'09
Dana15 spune:
am vorbit cu Raluca..draguta de ea!
lui stefanel inca ii mai curge secretie din urechiusa, dar par a se indrepta spre mai bine! cand am inceput sa vorbim, puiul era un picut suparat..era in sling, pus la nani..a adormit imediat si noi am povestit vreo 20 min;
m-a intrebat cum mai este Sophie a Andruscai, pentru ca stia de la Aida (mami esti extraordinara
) ca facuse febra..
va pupa si va imbratisaza cu drag!![]()
merg si eu sa vad ce ati mai facut
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God it's Christmas!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Dana15 spune:
deci nu numai mandra mea este mofturoasa la statul pe burtica?!! hmmm..
o sa perseveram si noi pentru ca stiu ca aceasta manevra este folositoare pt dezvoltarea muschlor cefei si spatelui, care ulerior o vor ajuta sa stea in fundic..
Uka nu sta nici la masajul spatelui
..care apropo, noi il facem destul de rapid..adica, barbatul o intoarece intr-o dunga si eu masez spaticul si piciorusele;
daca voi aveti tehnici speciale pentru masaj (articole, video-uri), sharuiti si cu mine
;
vad ca Andrusca este bolnavioara..sanatate multa mami! si tie si fetitei dragi!
Raluca ce draguta ai fost cu eugeniile si pufuletii!
eu am facut o adevarata pasiune pentru "felurile " acestea de mancare...cand alcatuim lista de cumparaturi pt Auchan, in varful listei stau pufuletii Bugy si eugeniile Croco
m-am apucat si eu sa-i fac program Anei..de, ca maimuta si eu![]()
de 2 zile..reusesc sa o alaptez la 2 ore 45 -3 ore..noaptea o alaptez pe la 22:30 si o tine pana la 4:30 , chiar 5
; trag speranta ca poate cu programul asta se educa si sanii mei..da de oi scapa de absorbantele astea![]()
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God it's Christmas!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
kawaichan spune:
Ce bine ca e mai bine Stefanel ! Tinem pumnii sa nu mai fie nevoie de nici o interventie la urechiusa
Sunteti de coma cu eugeniile si pufuletii aia:))) Io am dat-o pe paine prajita cu miere de la o vreme ca inainte eram cu eclerele tartele de dovleac(ce sec suna:)
Mihaela,mami de Joshua
09.09.'09