Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *26*
Raspunsuri - Pagina 15
kawaichan spune:
Salutam dovlecimea la ceas de seara
Josh va multumeste pt aprecieri si va trimite un zambet dulce din coltul gurii,doarme deja tun.
Diamar si noi folosim umidificator,ca altfel ar fi jale,i se infunda nasucul rau de tot si i se usuca pielea de pe obrajori de zici ca-i smirghel nu altceva.
Delia ce scumpa esti tu ,cum ai prins un pic de timp ai scris frumos si ordonat la toata lumea![]()

Liliacule sa fiti fericiti impreuna pana la adanci batraneti ! Multumim pt poveste si astept si eu episodul urmator cand mai ai timp![]()
Noi am fost plecati azi la plimbare cu tati si tare bine a fost,desi cam frig,brrrrrrr
M-a apucat si pe mine pofta de impodobit bradutul si ma tot gandesc ce culoare sa-l fac anul asta..eu in fiecare an il fac altfel(am un bradut artificial).Anul trecut a fost pe rosu,anul asta va fi pe...hmmm....caramiziu zice husband,dar eu ma gandesc la un alb cu albastru...
Mihaela,mami de Joshua
09.09.'09
kawaichan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mary_07 Wow,asta da mod de a petrece timpul ![]() .Cred si eu ca la tine n-are cum sa intervina rutina si nici claustrofobia de cei 4 pereti ai casei (cum e la mine )Cand aud de deplasari oriunde/la orice ora cu masina,imi vine sa ma dau si mai tare ![]() ![]() fiindca nu am invatat si nu m-am tinut de scoala de soferi...iar acum mi-e expirat dosarul![]() ![]() Primul Craciun in 4 ![]() _ Mos Craciun vine la Alexandru si Razvan![]() |
Melania aici esti un om mort fara masina,pur si simplu sunt doar sosele si atat...stai,mai sunt si stradute stramte pe unde abia incap cate doua masini
Rareori vezi trotuare ca in Europa,ce n-as da...eu ca sa ma plimb asa cum ma plimbam pe centru cu ai mei cand eram mica trebuie sa conduc pana la niste Outlets in orasul vecin unde e o zona imensa cu magazine dar care arata ca un orasel european in miniatura,cu dale pe jos,cu terase,bancute si fantana arteziana(lucru rar pe la japonezi din pacate). Tare mult mi-ar place si mie s-o mai iau la picior pe langa casa dar chiar daca am avut norocul sa locuim pe o strada care are trotuar
Imagineaza-ti cum aratam in singura zi cand am incercat sa-l scot pe Josh pe acolo,tinand de partea dreapta a carutului ca sa nu rastorn copilul
Nici eu n-am avut carnet cand am venit aici,ca-n tara eram paralela,dar a fost musai sa mi-l iau pt ca stateam inchisa in casa si mai rau,cand am inceput serviciul am facut naveta un an cu bicicleta,mergeam 6km pana in orasul alaturat

Nu mai stiu cat e in tara scoala de soferi dar daca ai posibilitatea mergi,ca merita.Prinzi incredere in tine,devii mai independenta, e altfel.
Cu pozatul,sa stii ca nu ma prea pricep din pacate,habar n-am,le fac si eu cum imi vine inspiratia de moment.Poza cu jucaria e facuta de sotz:)Camera e un Nikon DX40 cu o lentila mai mare(un Nikkor 55-200mm) daca te ajuta cu ceva...si am observat ca fara blitz ies mult mai bine..in rest is cam paralela

Mihaela,mami de Joshua
09.09.'09
kawaichan spune:
Davidelu'
Irinel 
Stefania 
Felicitari fetelor ,au implinit puiutii vostri 3 luni,intrati de acum intr-o noua etapa
Mihaela,mami de Joshua
09.09.'09
kawaichan spune:
Andraiulia multa sanatate,sa treaca raceala repede !
Selen,ca mi-am adus aminte,moi incalzim/racim dupa caz,lapticul la aerul conditionat din masina.Ai grija cu laptele dezghetat,din cate stiu se strica mai repede decat cel muls proaspat.
Bafta la control !
Mihaela,mami de Joshua
09.09.'09
cami_antonia spune:
fetele
am intrat sa va multumesc de ajutorul dat alinei prin donatiile voastre
s-a operat in germania de cancer cranian
si se simte bine azi
mai avem insa de strans vreo 10-16 mii de euro pt clinica din germania
care ne-a primit fara toata suma
pt a nu se inrautati starea alinei
se poate dona online pe
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
sau la sms la 879 pentru 2 euro
pt ea si pt inca alte 7 cazuri asemanatoare
banii se vor imparti de kanal d
multumim
doamne ajuta!
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
Iulika29 spune:
Andra imi pare tare rau ca ai racit..sper så treaca repede repede
...
mami Liliac så stii ca am dat comanda de tuicå din romania..nu se poate craciun fara tuica fiarta..![]()
..bine ca daca alåptam imi treceau mie figurile din cap
..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå
Sårbåtori Fericite
liliac1 spune:
Mihaela, sa stii ca am avut si eu obsesia cu culoarea bradului si intr-un l-am facut cu argintiu si albastru. Mie personal nu mi-a placut deloc-deloc. Eraaaa..nu stiu cum sa zic...rece si impersonal. N-avea nicio "culoare" (o sa caut o poza ca sa exemplific). Acum ce sa zic..faceti cum credeti voi ca e mai fain. Eu l-as face caramiziu-portocaliu 
Eu dupa ce-am experimentat an de an si dupa ce am "investit" intr-o gramada de accesorii... am hotarat ca anul asta il vom face "pitziponc". Trebuie sa mai iau niste instalatii ca mi-a ramas functionala doar aia cu beculete albastre si una cu beculete rosii. O sa iau si eu una de-ai cu nshpe culori.
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
carinablanca spune:
Buna seara fetelor,
La noi ninge

La multe lunite micilor nostri sarbatoriti de azi:

DAVID
IRINEL
STEFANIA

Luto 
Andraiulia insanatosire grabnica. ![]()
hapyuca, multumim ca ne-ai adaugat si pe noi la colaj. Este super. 
Am vazut ca ati vorbit de stat pe butica. Nici la fetita mea nu ii place la nebunie insa sta cateva minute in care ne jucam, mai facem avion unde sta tot pe burta si de asemenea la masaj ii place la nebunie.
Acum isi tine si capsorul singura, cu mici exceptii asa ca nu mai trebuie atata grija in manevrarea ei.
Noi suntem bine. Crestem. Am ajuns la 6 kg de la 2,9 la nastere ceea ce e ok.
Am vazut ca s-a discutat despre plans la mese. Cred ca Ioana avea problema asta dar nu mai in minte la cat am recuperat. Si bebelina mea plangea la cea mai mare parte a meselor si eu ii fac sh, sh, sh (pe ritm de jingle bells
) si o leagan si asa accepta bibiul si mananca. Nu stiu care e rpoblema si sper sa treaca in timp.
De asemenea am vazut ca s-a discutat si despre a da sau nu supliment. Noi am facut-o. Nu stiu daca a fost ea mai buna decizie fiindca exista riscul sa renunte la san (la noi cam asa s-a si intamplat ca nu mai suge mai mult de 100 ml pe zi in conditiile in care ar fi macar dublu, dar n-am cei face cal la pompat nu iese si nu am cum sa ii dau mai mult). Totusi nu trebuie sa cadem nici pe cealalta parte si sa insistam cu san daca exista considerente medicale ca nu e lapte suficient (de exemplu daca a luat prea putin in greutate).
Liliac, frumoasa poveste.
de scumpete de
Maria (31.08.2009)
POZE 

carinablanca spune:
Liliac, sunt de acord, si mie mi se pare rece si impersonal bradutul cu albastru si argintiu. Dar asta e parerea noastra.
Eu prefer auriul si rosu care mi se pare ca incalzesc atmosfera din casa. 
de scumpete de
Maria (31.08.2009)
POZE 

carinablanca spune:
Se vede ca doarme matuca mea. 
Nu cred ca o mai tine mult ca are imediat 3 ore de la masa.
Am adormit-o afara la plimbare pe ninsoare.
SI sa va spun ce a mai facut mandra mea. A inceput de vreo 2 saptamani sa rada in hohote si are o voce asa de minunata si cristalina ca de fiecare data cand o aud imi dau lacrimile.
SI acum ca isi tine capul tot mai bine nu mai vrea si pace la orizontala. Efectiv isi ridica capsorul de pe mine si se trage in sus si incepe sa se smiorcaie pana o pun la verticala.
de scumpete de
Maria (31.08.2009)
POZE