Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *26*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Iar am dat buzna fara sa salut! Am niste maniere de santier, zau!

So, bun gasit!

La multe lunite inainte, David, Irinel&Stefania! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii!

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Raluca ce mai face minunea? cum merge cu programul?

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God it's Christmas!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

am vazut ca ati mai discutat despre pusul pe burtica...noua nu ne place neam! deloc, deloc! am invata-o numai pe spate si acum camnd vrea sa-i schimb pozitia se agita, plange..de ex daca o pun pe burtica, ana nu intoarce caputul intr-o parte..daca ar face-o probabil s-ar linisti..ei, ea si-l ridica si se tot loveste cu el de pernuta...stiu ca este important statul pe burtica si sper sa reusim si noi! deocamdata am inceput sa o pun zilnic, cam de 3 ori..de fiecare data numar paana la 10..mai mult nu vrea sa stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Dana, merge ok, cred ca e mai usor pt ea decat pt mine. Sunt incapabila sa am un program ordonat, nu-s in stare acumla 30 de ani sa respect mesele de exemplu..ma rog, presupunand ca as avea ce manca, dar macar ciocolata, eugeniile si pufuletii sa le mananc organizat

Aseara am bulversat-o iar saracuta ca i-am decalat baita si a facut un mic spectacol, dar in rest e ok.

Nici Natalia nu sta pe burtica, am tot incercat s-o pun dar mai mult de 30 sec nu vrea.

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Hello, fetelor!!

Yo nu ma simt prea bine...am reusit sa iau raceala de la Sophie. Super. Eu, care ma laud mereu ca racesc extrem de greu si n-am mai racit de cativa ani, de la bebe am reusit sa iau. Si e cam neplacut, ca ma doare capul, ochii...bleah.

Asteptandu-l pe Mos Craciun...
Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u!

Povestea gogoshicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

am vazut ca ati mai discutat despre pusul pe burtica...noua nu ne place neam! deloc, deloc! am invata-o numai pe spate si acum camnd vrea sa-i schimb pozitia se agita, plange..de ex daca o pun pe burtica, ana nu intoarce caputul intr-o parte..daca ar face-o probabil s-ar linisti..ei, ea si-l ridica si se tot loveste cu el de pernuta...stiu ca este important statul pe burtica si sper sa reusim si noi! deocamdata am inceput sa o pun zilnic, cam de 3 ori..de fiecare data numar paana la 10..mai mult nu vrea sa stea

Nici la masaj nu sta? Cand o pun pe burta la masaj, Carina scoate cate un oftat usor si se vede ca ii place; mi-a zis pediatra ca este foarte important sa- i masam muschii gatului cu ea intinsa pe burtica. Si noi continuam sa dormim TOATA NOAPTEA pe burtica , pacalita de mami care ma pune in patut deja adormita

Uka, cea mai fericita mamica deCarina - 14.09.09
Printesa noastra Carina & Colaje de DOVLECEI dulci !!
Cea mai haioasa craciunita

Sarbatori fericite!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Ralucapaun lasa draga ca si noi venim de multe ori de pe santier cateodata dau sa scriu ceva si fiind efervescenta si cu o ureche trimisa pe coclauri...scriu repede 2-3 cuvinte, si dup-aia "zbor". De multe ori nici nu m-am uitat sa vad daca a ajuns mesajul unde trebuie si luand la recitit imi dau seama ca nici macar n-am postat...am inchis ferestrele ca fraiera. Este scuzabil
Cat despre program...eheheeee, o sa fie timp pentru toate. Usurel, mamis. Nu ti-a iesit?? ia-o maine de la capat.
Ce meniu interesant ai si tu
Recunosc ca daca ar fi sa gatesc eu am fi cu totii subnutriti.

Danuta Nici noi nu agream statul pe burta. Il mai tin cateodata ca sa-i fac masaj la burdihan sa scoata gazele, dar el sta in genunghi si rasfrant peste picioarele mele. Ii var o mana pe la umar, isi sprijina cap'shorul pe antebratul meu si cu palma ajung pana la burtica. Dar asta e tot. Daca il pun pe pat isi baga nasul dedesubt si da din popon intr-un mare fel si se-apuca de scancit. Asa ca stai calma, ai nostri s-au ales

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andraiulia

Hello, fetelor!!

Yo nu ma simt prea bine...am reusit sa iau raceala de la Sophie. Super. Eu, care ma laud mereu ca racesc extrem de greu si n-am mai racit de cativa ani, de la bebe am reusit sa iau. Si e cam neplacut, ca ma doare capul, ochii...bleah.

Povestea gogoshicii

Uof, ce rau imi pare.
Poti sa iei paracetamol, oscilococcinum si muuulta vitamina C. Numai ca uite, p-aci se vehiculeaza de-astea cu vin si cu tuichiane, cu mici, carnati si bere!
Multa sanatate iti doresc si sa va faceti amandoua bine cat mai curand.

D'ale Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Multumim ca te-ai gandit la noi. Da, pai paracetamol am inteles ca am voie. Mai,carnati n-am, dar niste sorici yummy tocmai am primit. Poate trece asa.Pacat ca nu-i pot da si ei....

Povestea gogoshicii

Mergi la inceput

Andruto mamis, Luto e la aparat, invarte jarul si Mada e la crama.
Dar e bun si-un sorici in toata nebunia asta...

D'ale Andrei

Mergi la inceput