Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *26*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui santorini

Davidelu cel cu ochi albastri. Lucia promta ca de obicei, iammy ce as manca un carnacior oltenesc!

Irinel cel pletoselmamica cea curajoasa!

Stefaniasi multa sanatate pentru mamica ta! Ce o mai face iuliapapusa. Sper sa fie bine si sa se bucure de cele trei lunite ale bebelinei!

Uka pentru colaj! Ce vreme avem in Cta! Sper sa se incalzeasca si sa nu mai fie polei
Liliac super tare esti la povestit.
de Andrei-Alexandru
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN

Neata!!
E polei???
Nuuu urasc poleiul, sunt catastrofa la volan
Stefaniei, multe lunite fericite inainte!!!

Uka, cea mai fericita mamica deCarina - 14.09.09
Printesa noastra Carina & Colaje de DOVLECEI dulci !!
Cea mai haioasa craciunita

Sarbatori fericite!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Neatza mamici si puiuti!

Ana si cu mami pupa sarbatoritii acestei zile minunate! (deja?!! 3 luni?!!..cand au trecut?!)

dedicatie pentru www.trilulilu.ro/Gabriel1926/5f1b7213d8e7f3" target="_blank"> david,irinel si stefania

si inca www.trilulilu.ro/Madruga/be63d794d03995?playlist=225284" target="_blank">una

sa sune muzica! sa sfaraie gratarele!

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God it's Christmas!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Gata,acu imi arata cum trebuie pagina
HAPPY_UKA am vazut si eu pozele cu Carina de la sedinta foto,sunt super iar tu esti un fotograf adevarat,multumim si de colaje,cred ca fiecare mamica e MANDRA sa-si vada puiu acolo
Asadar LUTO ne face cinste cu gratar eu va ofer un vin,o cola sau ce doreste sufletelul d-voastra
Apropo feteor,baiatul meu se scarpina la ochi si nu l-am vazut doar odata dar azi il vedeam cum isi misca el manuta la ochi asa cum fac copii cand le e somn,numai ca lui nu ii e somn,acu da din picioare si se cearta cu pumnu.Nu stiu ai vostri cum fac dar asta cand ii e foame urla de parca il omori,pana ma duc la bucatarie sa fac lapticul ma stie tot blocul,uneori ma scoate din sarite...stiu ca normal ar fi sa-il fac din timp dar el nu are ore fixe,mananca si la 2,3 4 ore si nu-mi ia mult sa il fac ca am dozator de apa si pun direct potrivita de baut dar el e sub orice critica,urlaaaaaa ca dilau si dupa ce se satura imi arunca cat un zambet din ala de-mi vine sa-l mananc...ma intreb oare ce-o sa fac mai tarziu daca acu face asa?! in rest sta si cate o ora o ora si jumatate si se uita la pereti,se joaca acolo in lumea lui,cel mai fericit e cand vede luminitele de la lustra
Va las ca vrea sa-i agit jucaria

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna dimineata!!

vad ca e rost de petrecere..iuhuuuu..eu ma aranjez

La multi ani si multe lunite, Irinel , Davidutu si Stefania!!

Madalina abia acum am vazut ultimele poze a lui iRinel cu bradutul..doamne ce frumos iti e flåcåul si nu mai stiu cine a spus ca arata a bebelache de 7-8 luni..så stii ca asa se vede..are privirea atat de frumoaså..Si cu urlatul så stii ca si al meu face asa sia cum al 4 luni..desi si-a mai rarit mese si nu mai papa asa mult..dar le cam stiu orele de maså dar uneori mai uita baba.Bradutul e tare frumos..Te imbratise cu drag ca asa mi-a venit mie.

Claudia am vazut si eu pozele din Cuba ..Mami esti tare frumoaså si vb Luciei..niste picioare faineee ce ai tu ..De abia astept poze de la botez..så aveti o zi frumoaså.

Dana m-am bagat si eu la dedicatiile sårbatoritilor..foarte frumoase.. si tu esti o scumpå

Moni_iulia am vazut si pozutele dcu tudorel..e un scumpel si jumatate.. ce body aare el acolo..Tata cred ca e taare mandru..

Santorini asa ce ls-as scoate si eu pe BRucu cu nasul in zåpada.. dar nu mai e pic de zåpada..s-a dus pe apa såmbetei.

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Sårbåtori Fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

iulika mie-mi place ca nu mergi nicaieri nearanjata, bravos mami, te pupam si eu si fiul
danutza initial am zis sa nu mai deschid melodiile pt ca am sa ma destainui tie, mie nu prea-mi plac cele cantate cu voce lalaita si miaunita....Sunt gusturile mele....Dar am zis sa o fac sa vad ce melodii avem dedicate si era sa cad pe spate la cea cu Tudor Ghe ...cu iepurasul care se uita in plafon si roade din creion...care era un morcovel.... SENZATIONALA. Multumim si te imbratisam amandoi.
Astazi m-ai convins si pe mine sa-mi fac cont acolo si un playlist. Asa ca mai astept cate o dedicatie zilnica ca tare-mi place

Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Ioi, cate am de recuperat, oare cand? Pana atunci primiti cu pupicul? Pentru mamici si bebei, cate un pupic dulce dulce, cu promisiunea ca recuperez tot. Chiara Ada, vita mia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

iulik, lucia ma bucur ca v-au placut cantecelele; lucia, vezi ca tudor ghe are multe cantecele dragute pentru copilasi..si unele sunt cantate alaturi de un cor de copii;

uite ca am vazut o femeie implinita, cu niste ochi minunati..pupam pe mami de chiara frumoasa!

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God it's Christmas!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Cand e rost de mici si carnati oltnesti la jar, inobilati de-o cana de vin...hop si io!!

La Multe lunite David Cuceritorul!
La Multe lunite Irinel!!
La Multe lunite Stefania!

Fetelor, sa va traiasca bebelacii, sa fie cumintei, sa aiba parte de noroc si sa va bucure fiecare clipa cu zambetele lor buclucase
Un de la noi!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

luto o daa cam asa e cu aranjatu..chiar si cand iesim la o plimbare daca Bruce imi permite arunc un rimel si un pic de rosu in obråjori.( asa mi-a placut dintotdeauna)..

Eu am rearanjat bradul pt ca i-am schimbat locul..l-am pus undeva jos.m-am såturat de el sus pe maså

Si acum ma duc så fac o paine de caså si niste ''chionftele'' cum zice sotu..si..astept så ninga pt ca s-a anuntat haos in seara asta..vom vedea..

Vad ca nu e prea multa miscare pe aici..sper så nu am mult de recuperat cand termin..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Sårbåtori Fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Andre, te asteptam cu povesti! Mami, ce dulce e Chiara!

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput