Bobocei de sep-oct 2008 (230)
Raspunsuri - Pagina 4
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut Buna seara ]babytza, cum ii merge mamicii tale cu tratamentul? am soricelul mancacios |
Te pup si eu Moni

Si pup si grasunelul frumuselul 

Mami a avut o reactie uratica rau la medicament...de vreo 3 zile se chinuie saraca
De bine ce am crezut ca a scapat fara reactii, s-a procopsit cu una
Incet incet , aflam care sunt reactiile si la urmatoarele serii avem pregatite medicamentele cu care sa luam din pripa orice porcarie 

Dupa cum vezi, la ora asta inca sunt aici, nu am lesinat Babytza si puii
Valentina
David
JulyMorning spune:
Inca una si ma duc... 
babytza mai spune tu ca faci asa multe si io imi dau demisia... zilele astea abia ma tarai de oboseala, as dormi non-stop. 
elly multam, link-ul gasit de tine e pus de aceeasi persoana ca cel pus de mine
. Mai astept, poate a auzit cineva de ele.
Moni acu' ca ai aflat, te astept la vara in vizita la spital
.
la brotacel frumusel.
Pai sa va zic si io de program, daca tot nu m-am culcat pana la ora asta:
8.30-9.30 trezirea, biberon de lapte cu cereale (nu vrea la lingurita de la ora aia)
11.00 - Iesit in parc fie o ora, fie mai mult, caz in care masa de fructe e in parc
12.30 fructe/iaurt/ etc.
14.00-14.30 - 210 LP, cu care adoarme, ca altfel nu.
17.00-17.30 - trezirea
18.00 - un fel de pranzo-cina la care ne chinuim vreo ora, nu ii place nimic
10.00-10.30 baia si culcarea, cu 210 LP
Maia adoarme oriunde, imbracata sau mai dezbracata, in vecini, in masina, dar in carut nu mai adoarme, cel putin nu la plimbare. Si noi suntem flexibili cu programul, cu conditia ca la ora de pranz sa fiu undeva unde sa o pot culca (in masina, la cineva acasa, etc). Ea singura a cerut programul asta, de pe la 10 luni si ii este bine asa.
Spalat pe dinti... doar ne jucam din cand in cand cu periuta de dinti. Eu nu prea o las in baie pentru ca am un cadru de metal la chiuveta (de design, evident
), cu colturi super ascutite si desi nu sunt o fire prapastioasa deloc, am asa o imagine terifianta in creier, Maia cu un drug de fier in scalp. Am luat-o de cateva ori cu mine sa-i povestesc care e treaba cu spalatul pe dinti si a fost de-a dreptul fascinata. Probabil ca trebuie sa-mi inving imaginea de Freddie Kruger a chiuvetei mele si sa o las mai des...
_
Our future determines our past
bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
10+
JulyMorning spune:
P.S. Cica s-ar putea sa ninga in noaptea asta... v-ati pregatit de iarna?
Oare de la ce varsta rezista piticii la piese de teatru?? Ma gandesc serios sa incep sa ne culturalizam, dar am impresia ca inca n-ar avea rabdarea necesara.
Mama imi povesteste cum pe la 4 ani ai mei am mers impreuna la teatru intr-o zi, era o piesa pentru copii la T. National. Doar ca a intarziat un pic si in graba, a intrat in alta sala. Si de atunci ma lauda cum prinde ocazia: eu, copil de 4 ani, am stat nemiscata la ditai piesa de vreo 2 ore, "Zbor deasupra unui cuib de cuci"..... culmea e ca am imaginea lui Piersic perfect intiparita in minte, imbracata intr-o camasa alba, de sus pana jos, jucand rolul nebunului....
Ma duc sa ma bag in pat, ca m-a apucat limbarnita
Noapte buna, bobocei!
_
Our future determines our past
bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
10+
300 spune:
acum a adormit, a fost agitata si pe final a plans de durere dar am scapat fara nurofen in seara asta.
rasp maine ca scriu tare greu de-aici.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
claudinna spune:
neata!
si
!
la Caracal ningeeeeeeeeeeeee!!! acum juma de ora a inceput
300, ce are Anda?? sper ca ati avut o noapte linistita!
JulyMorning, asta vara, cand s-a deschis teatrul din Caracal, am fost la o piesa pt copii cu fata finilor mei. ea e de cls I, dar era acolo un baietel de un an si un pic si a fost ff cuminte!
eu tot fost piese pt copii si nu m-am incumetat sa ma duc cu Razvan, dar cred ca ma voi duce in curand![]()
parerea mea este ca orice e posibil si tr sa fii pregatita pt orice reactie![]()
eu am avut o trezire la 4.30...ma striga din patut...am zis sa-l las ca adoarme la loc, dar nu..."mama, da-mi!"
hm, ceva nu "mirosea" a bine...ma ridic si deja ma ia de nas...facuse kk...moale, evident, dupa atatea zile de gloante...
a incercats a adoarma pana pe la 6.30, cand a mai prestat unu...apoi ii ardea de alergat prin pat,a sha ca l-am imbracat si l-am lasat sa se joace
in sfarsit a descoperit si el puzzelul ala de lemn cu animale care urla cand ti-e lumea mai draga!
i-am pus niste morcovi la fiert...cand s-o trezi, sa am ce-i da
nu mai am nici ceai de menta in casa...l-am dus si pe ala la Calimanesti
oricum, dupa juma' de ora de joaca cu minunatul puzzle: "mama, nani!"...acum doarme...sper sa nu mai faca kk...
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
babytza spune:
Neata 
Claudina m-ai terminat , Razvanel deja formeaza propozitii scurte 

Multam de cafea
O savurez chiar acum 
Ramo cum ati dormit ? 

Angelyna sper ca ati avut o noapte linistita 

Andy g sa ne povestesti cum a fost in delegatie cu serviciul prin Londra 

Babytza si puii
Valentina
David
claudinna spune:
babytza. cum se simte mama ta?
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudinna babytza. cum se simte mama ta? |
Nu stiu cum e azi, inca doarme

Babytza si puii
Valentina
David
Joy21 spune:
'Neata, fetelor!
Pe-aici 

ningeee

inca timid dar intentia conteaza. ![]()
Victoria, mami de Anna Sofia
www.youtube.com/watch?v=cdhNy93YqHw" target="_blank">Alinare cu un zambet
www.concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=128&ord=&pg=7" target="_blank">
Sunt in CONCURS, votati-ma
mA fAc MaRe 
Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa
David Lloyd George
kllemi spune:
neatza...... HAI LA SANIUUUUUUUUUSH......uuuuuuuyyyyyyyy...![]()
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

]