Bobocei de sep-oct 2008 (230)
Raspunsuri - Pagina 5
300 spune:
Neata,
Moni te pupicesc, sper c-ai dormit bine.
Babytza, sanatte multa mamei tale.
Ma rog in continuare pentru bebelul operat ieri, insanatosire grabnica, zilele trecut numai la el mi-a stat gandul.
Kllemi, eu n-am periuta de dinti, nici nu stiu de care sa-i cumpar, prin hypermarketuri nu am vazut ceva special de bebei si cred ca va trebui sa merg la o farmacie. Si anda e interesata de ce fac eu cu periuta, mai ales ca m-am spalat pe dinti cu ea in brate uneori. AVeti vreo poza cu ceva appropriate?
July pana la urma iei incaltarile? Poate daca le-ai vedea / pipai ti-ai putea face o parere.
Anda s-a trezit pe la 11, eu am citit. Ii da o masea si-i e foarte greu sa adoarma, a plans de cateva ori in somn iar eu m-am trezit de multe ori, am impresia ca nu am prins niciun ciclu de somn complet desi nu-i adevarat, cel putin intre 2 si 6 am dormit legat (parca).
Mai sunt si un car de nervi pe sotul meu care are asa un ton acuzator pe orice-mi spune (vad ca si el zice de mine la fel
); ma rog, el a dormit ne-ntors sau oricum nu s-a miscat neam, numai eu am stat cu bebelina in noaptea asta, asa ca sa mai termine ca el macar a dormit sau -a odhnit relativ in lniste, n-a tinut-o ca mine dintr-un cosmar intr-altul. Citesc 1984 si am ajuns la partea unde l-au prins pe Winston si il reeduca, ca s azic asa
. Daca vrea cineva s-o (re)citeasca www.scribd.com/doc/7958624/George-Orwell-1984o-mie-noua-sute-optzeci-si-patru-in-ROMANA" target="_blank">uite-o aici.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
300 spune:
Alaltaieri am prestat niste icre. Cumva grisul pe care l-am fiert a facut pojghita si nu mai voia sa se marunteasca, asa ca l-am bagat la blenderul cu cutite si am reincorporat toata dracia in icrele mele.
Alta data il treceam prin strecuratoare, de cand am blenderul asta intai ilnvart grisul fiert si racit prin el, de data asta m-am grabit. Dar cum nu se mai termina odata si mie-mi era somn am luat tot ce-aveam in castron: icre frecate cu putin ulei, grisul pus maldar deasupra, am mai pus un 150-200g de ulei si o ceapa taiata sfeturi, am stros si juma de lamaie si am bagat la blender. Si a mers foarte bine. Au iesit betooon!
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
bitza2008 spune:
Salutare!!!
A nins si la noi putin,dar s-a oprit!
Spalat pe dinti eu is fanatica...in fiecare seara si dimineata!![]()
Babytza 

si 

pt tine si mama ta!Sa-i de Dumnezeu multa sanatate!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
bitza2008 spune:
Poate multe dintre voi ati citit....postez pt cine n-a citit,INCA.
“Owners of capital will stimulate working class to buy more and more of expensive goods, houses and technology, pushing them to take more and more expensive credits, until their debt becomes unbearable. The unpaid debt will lead to bankruptcy of banks which will have to be nationalized and State will have to take the road which will eventually lead to communism.” [Karl Marx, 1867]
Scarry,huh, de cand se anticipa criza.
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
anamona spune:
cu programul noi nu suntem stricti:
doarme cand i se face somn: de obicei vreo 2 ore dimineata si o oar pe la pranz, in weekend doarme peste noapte mai mult asa ca sare somnul de dimineata si are doar o repriza de 2 ore la pranz.
de mancat, in functie de cand se trezeste, ii dau cam din 3 in ore sa pape cate ceva.
despre cum o imbrac afara: body cu maneca scurta, bluza cu maneca lunga puloveras subtire, dres lung + pantalon raiat sau blugi, ghetute sau cizmulite, geaca(ca un pulover mai gros captusit cu material de polar), caciula cu urechi + gluga de la pulover ca sa nu ii intre frigul pe la ceafa cand merge
anamona spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luminita2008 fetele mele !va ziceam de prietenea mea proaspat graviduta, merge pe 6s si e racita cobza... eu nu prea m-am confruntat cu asta in timpul sarcinii si nu prea stiu cum s-o ajut... i-am zis de oscillo si stodal + leacul babesc cartofi cruzi pe gat.... dar altceva? homeogene? tantum verde? banuiesc ca nu... propolis C? sau tinctura de propolis? frectii cu spirt? pls, orice sfat e bine venit... sar'na mult! Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!" |
are voie 4 pastile de paracetamol pe zi
daca ii curge nasul poate sa isi puna Pinasol
asta mergea in sarcina, astea mi le-a recomandat doctiorita si acum cand am fost racita pentru ca alaptez.
anamona spune:
Nocom, ce dulce e Daria :)
noi astazi mergem la Party de copii :)
o pandim amandoi pe Thea sa se trezeasca sa ii dam sa pape si sa purcedem la drum :) spre sa nu ramanem inzapeziti :))))![]()
lala77 spune:
Neata, mamici si bobocei!
Ne mai tineti minte?![]()
Ne-am intors din vacanta; a fost super!
Am asa mult de citit din urma!!!!
O sa incerc maine sa recuperez.
Pana atunci pun cateva POZE
Fug repede ca trebuie sa ajungem la un bal caritabil in seara asta si noi nici nu ne-am imbracat inca si trebuie sa si conducem 3 ore.Pupici!
alexa si mami spune:

si la noi e zapada
am fost cu ccc copchiii pe afara, nebunie mare. am venit fleasca la caciuli si geci. ne-am batut cu bulgarasi, am alergat, am facut poze:) Alexa e terminata dupa zapada, da' frat'su a avut o tentativa sa puna mana pe ea, dar s-a razgandit brusc cind i-a simtit temperatura:))). in rest mergea cu capul in sus sa-l ninga pe fata.

!