Bobocei de sep-oct 2008 (230)
Raspunsuri - Pagina 6
Nocom spune:
Salutare!!!!
Mda, cica ninge....

monica cat ma bucur sa te "vad"!!
Matei este bine, multumesc lui Dumnezeu, era vorba de copilul prietenei mele... 300
Abia astept primavara sa ne vedem in parc!!! 

lala bine ati venit din vacanta!! Bal caritabil zici, ha??? SUPER!!! 
Noi am fost astazi la party, la ziua verisorului si daria din pacate nu a socializat cu nimeni, erau in jur de 25 de copii si o galagie......

matei in schimb a fost in culmea fericirii, si-a gasit si o iubita...
mai nou la fiecare petrecere isi gaseste cate o iubita..![]()
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
300 spune:
Moama Nocom ce don juan
.
Noi n-am reusit sa iesim pe-afara azi, imi reorganizez dulapul si Anda a dormit cam de la 3 fara la 5 si nu vrea sa pape legume. Acum suge si cred c-o expediez cu tac'su, dupa care ne ciorbarim impreuna...
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
claudinna spune:
hehe, toata lumea e la derdelush???![]()
lala, asteptam poze muuulte!!
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
andy.p spune:
Noi nu suntem la derdelush,ne luptam cu cele trei masele care ies si dooor raaaaau
Am fost un pic afara, azi a mancat un pic de omleta,apoi o banana,un pic de supica cu taitei,lapte la culcare,mamaliga n-a vrut,desfac un borcanel sa vad daca ii place.
Claudinna la voi e zapada?
lala super pozele,ce dragutza sunt fetele,aproape ca oa junge micutza la inaltime...bal??Super
Ramo esti harnica??Bine ca a dormit Andiutza,sper sa si pape si e k.
Nocom si noi avem probleme din astea la party-uri
...vazut murdaricea ![]()
Monica ma bucur ca sunteti bine.
Alina ce tare tre sa fie Cipri
,si Andy e mort dupa zapada,nush Alexia cum va reactiona.
Anamona drum bun.
Babytza tin pumnii sa fie bine mama ta

Bitza si noi fara zapada![]()
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
angelynna82 spune:
Hello si de la noi 
Ieri si azi am robotit incontinuu, ba cumparaturi, ba curatenie..ba mancare 
Kllemi s-a inteles si prestat somn ca la carte 
Nu ii mai dau branza topita, o singura data a gustat crevustii, ultima oara a plnas la spalat pe dinti, asa ca o perioada o las in pace...
Elly multam,
azi am gatit amandoua...a mancat ceva legume si carnita
Si ea e jale cu J mare...a avut o perioada cand numai sandvisuri cu cascaval, unt si rosie manca 
la scoala
Am vazut un pui mic Bianca, scumpa foc
, mai imi place si cosul de jucarii..fi-mea le-a dat gata pe ale ei
Abe 
Clau
las ca trece si cura 
Babymom bine ca acum e bine Dragos
, distractie placuta 
Lumi
si multumim pt aprecieri, off cred ca iti sta inima in loc , la noi nu merge un sngur somn... doarme o tura la pranz si una dupa amiaza
. Multa sanatate prietenei tale, mai bine ar intreba un dr 
Laura multumim mult pt aprecieri
Nocom ne
pt baietel, speram sa fie bine
. Moa ce am vazut
o fetita tare gustoasa
, tre sa imi fac curaj s-o las si pe Crina sa manance singura
...oricum face dezastru pe unde mananca acum...
Cristina sper ca sunteti bine 
Eva bine ai revenit, [pu]ici scumpului Noah
CD sa te tii cand va aveni avalansa de dinti si masele 
Babytza felicitari pentru maseluta
, ne
pt mama ta sa fie totul bine
Monica
ici multi multi, ma bucur ca mai intri pe la noi
. Ce mai face minunea mica?
300 cred ca e pe vine un dintisor sau maseluta,
, icre...delicios 
Joy tare emotionant filmuletul
, salvat adresa sa o pot vota pe Anna
Bitza
Lala bine ati revenit, doamne ce frumuseti ai tu acolo 
Alina si aici a fulguit ceva..insa nu e zapada
Noi suntem bine...numai ca am avut multa treaba prin casa iar aseara mi se inchideau ochii de somn...Crina doarme cu maie
, mai nou deschide usa de la dormitor si a strigat-o pe maie...i-a zis mamaie 
Avem si noi program daca pot spune asa...
trezirea pe la 9 sau poate si mai devreme, urmat de lapte...peste 1h micul dejun...joaca sau afara... pe la 11.30 – 12.00 somn cam 2h...apoi mancare....joaca.....iarasi o partida de somn pe la 16.00-17.00 ...mancare si iar joaca, seara la 21.00 – 21.30 baie, lapte si nani
mai vroiam sa mai zic ceva dar sunt cam adormita acum 
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
300 spune:
Nu, Laura, n-a mancat si s-a si suparat pe mine acum inainte de a pelca pe-afara ca nu a venit laptele destul de repede, a urlat, i-am dat apa ca poate voia de sete si cand a venit (laptele) n-a mai vrut. Cand se intoarce ii dau niste ciorbita, i-a papat tati borcanelul ala, oricum facea urat rau cand il vedea. Si alta dat i-a placut asa de tare ca a mancat un borcan mare plin esi avea bucati. Astept pastilele aea ca pe nu mai stiu ce.
lala, distractie placuta la bal.
E -1 grad, am trecut la sosete peste dres si pantaloni grosi+ pulover cu guler in loc de bluza de corp ca a plecat cu carutul.
Ramona,
b de la bebe, blog...
300 spune:
Hrana prelucrata? Sunt atatea lucruri pe care le-ar putea manca un copil si mult mai sanatoase, gustoase... de ce sa incerc tocmai chestiile la care tocmai am renuntat si eu (sper ca de tot)? Stiu ca e deja un folclor ca bebe d eun an mananca branza topita, cascaval si cremwursti dar e la fel si cu "un copil de un an e prea mare sa fie alaptat"
Ramona,
b de la bebe, blog...
babytza spune:
La 12 am chemat salvarea....la 12.30 au plecat cu ea la Municipal
Am culcat copilul si cum a venit sotul am plecat la ea. Au bagat-o de urgenta in operatie . A fost o reusita, acum e bine la terapie intensiva. Am venit acum pana acasa sa ma schimb si ma intorc pana la ea, ca o duc la salon la 20.00.
Putea sa faca septicemie daca mai stateam acasa si ma luam dupa ea ca mergem luni la spital ... A avut o infectie ( flegmon se numeste ) intr-o zona tare nasoala ...saraca de ea dupa ce a iesit din operatie mi-a zis cu zambetul pe buze : am scapat mami !!!! 
Va pup si poate mai intru mai tarziu 
Babytza si puii
Valentina
David
angelynna82 spune:
Babytza uofff prin cate ati trecut, ma bucur ca e mama ta bine dupa operatie 

de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
300 spune:
Vai Babytza ce incercare! ma gandesc la voi!
Ramona,
b de la bebe, blog...