Bobocei de sep-oct 2008 (230)
Raspunsuri - Pagina 7
Paula-Laura spune:
Doamna Ajuta sa fie totul ok si de acum incolo Babytza!!
multa putere iti doresc!
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
musettepink spune:
Roxana,multa,multa sanatate mamei tale si tie putere sa rezisti alaturi de ea pana se face bine.Te pup mult!

de
Luca
Paula-Laura spune:
un site care m-a marcat
http://www.nuepoveste.ro/
sper sa nu stiti pe nimeni in aceasta situatie, dar daca stiti...poate ajuta
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
baby_boy spune:
Babytza multa sanatate mamei tale, ne gandim la voi
Multumesc tuturor care s-au gandit la noi, Angelynna, Babytza, Claudinna
Suntem bine..am scapat de febra..in gat nu avem nimic..asa ca a fost de la o masea care sparge.
Vineri am facut si un cucui..asa ca am fost tare necajita...asta e.
va doresc o noapte linistita!!
Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
andy.p spune:
Babytza

,d-ne ajuta sa fie bine de acum incolo,multa putere
Cristina ma bucur ca sunteti bine,
am cucuiul sa treaca.
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
Nocom spune:
babytza bine ca ati ajuns la timp!! off, prin cate trebuie sa treceti...
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
AlexaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kllemi voi de cate ori va spala-ti pe dinti??? (ma refer la copii, bineinteles... fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008) |
In principiu dimineata si seara, insa de multe ori nu mai apucam dimineata, insa seara in 99 la suta din cazuri reusim....chiar daca asta inseamna sa mami sa-l spele pe bebe si bebe sa-l spele pe tati...si pe omulet chiar ca si acolo stie Matei ca trebuie.
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
AlexaM spune:
Roxana multa sanatate mamei tale si multa putere tie.
300, pasta de dinti poti folosi Nenedent. Cica e cea mai buna pt copii sub 2 ani, iar periuta...la Matei merge periuta de la Oral B pt copii. E la fel cu ce apt adulti daor ca e mai mica si are ursuleti pe coada
In Carrefour am gasit-o dar cred ca o poti gasi peste tot in magazine mari.
Cine vrea scaun de masina: am vazut Chicco Zenith (care e pe la 500lei) in Selgros cu 380lei. Portocaliu, Asa vroiam eu pt Matei insa am luat albastru ca n-am mai gasit portocaliu.
Si noi am fost prin zapada...tare curios a privit-o. A incercat sa prinda cativa fulgi apoi a vazut o pisi-pisi si nu a mai contat nimic...![]()
_irina_ spune:

la noi nu e derdelus, plouaaaa si din cand in cand parca se mai zareste cate un fulg printre picaturi. Nu imi place deloc vremea asta.
Nocom
multa sanatate micutului si refacere usoara!
Klemmi si fica'mea are acelasi program, daca pot sa ii zic program... acum doarme de pe la 4, cred ca imi fac curaj sa o trezesc ca la noapte facem party.
Cu spalatul pe dinti inca mai exersam, avem numai 6 dinti asa ca nici nu e mare graba. In fiecare dimineata si seara cand ma spal pe dinti o iau pe Deea pe un picior si asa prestez (ea oricum misuna printre picioarele mele asa ca nu e greu). Uneori e curioasa si ii dau periuta ei sa ma imite, alteori ia periuta mea si ma spala ea pe mine pe dinti si eu o spal pe ea dar in cele mai multe cazuri nu e curioasa deloc. Cel mai dragut a fost cand intr-o dimineata am apucat sa ma spal fara sa fie ea martor si cand s-a sculat m-a carat la baie si mi-a dat periuta sa ma spal. ![]()
Roxana
multa sanatate mamei tale
!
AlexaM spune:
Daca poate cineva sa-mi trimita: am nevoie de contul si parola de la site-ul cu carti...oare ma exprin coerent la ora asta?
Daca m-a inteles cineva, pls...dati-mi si mie.
Mersi mult!

AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)