Bobocei de sep-oct 2008 (230)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Offf Roxi cate probleme! Multa sanatate la mami tau si tie multa putere sa-i fii alaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Va pup , sunteti minunate , ca de obicei

Mama e foarte bine momentan, era in salon, cu calmante, nu avea deloc dureri. A venit si doctorul , ne-a explicat foarte frumos si pe intelesul nostru ce era acolo si ce anume a facut el. Salonul este (din fericire) foarte curat si e cald si liniste, mai nasol ca e singura...Poate de maine sau de luni mai vine cineva (nu ca mi-as dori sa fie cineva bolnav...dar cum asta e inevitabil ... sigur vor aduce si la ea in salon pe cineva )
Maine are voie sa manance, o sa ii duc ceva pe la pranz. Va mai tin la curent

Avem doua maselute !!!!! Stiati ?????

Cristina sa nu mai faca febra puiul mic

Laura off , mama lor de masele Sa va iasa repede

Lala

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Noapte buna!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinush spune:

Babytza, multa sanatate mamei tale! Si voua multa putere... Felicitari pt maselute...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinush spune:

As vrea sa va dau sa ascultati inregistrarea unei emisiuni radio...Invitat este un roman, acum director la o companie farmaceutica in Elvetia parca...Spune multe lucruri interesante...Problema e ca nu mai am link-ul de unde am descarcat-o, iar parola de la contul vostru nu am, n-am indraznit niciodata sa cer...Cred ca ii trimit fisierul Cristinei (baby_boy), e singura pe care o am in lista de mess...Sper sa nu uit, ca de cateva zile tot incerc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

babytza, sanatate multa mamei tale!

noi ne-am intors de la party, Thea a fost o scumpete, ar fi vrut sa relationeze mai mult dar din pacate nu prea a avut cu cine, asa cum ziceam copii de 1 an - 2 ani se joaca mai mult cu parintii lor.
si a mai fost o chestie: Cum folosea o jucarie de acolo, cum fetita gazda aparea si vroia ea si numai ea jucaria aia. E asta o caracteristica a varstei de 2 ani? Oare se poate preveni, chiar nu as vrea sa ajunga si Thea asa.

iar cat despre mamici, mi-a fost dat sa aud cu urechile mele povestea cu baietelul de 2 ani jumate care era indragostit de maica-sa si asta numai din cauza ca nu a fost intarcat
am ras de m-am spart, probabil mamica care mi-a povestit e si mai oripilata acum :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

babytza, sanatate multa mamei tale!
...noi ne-am intors de la party, Thea a fost o scumpete, ar fi vrut sa relationeze mai mult dar din pacate nu prea a avut cu cine, asa cum ziceam copii de 1 an - 2 ani se joaca mai mult cu parintii lor.
si a mai fost o chestie: Cum folosea o jucarie de acolo, cum fetita gazda aparea si vroia ea si numai ea jucaria aia. E asta o caracteristica a varstei de 2 ani? Oare se poate preveni, chiar nu as vrea sa ajunga si Thea asa.

Multumesc

David face exact la fel Mai ales daca e jucaria lui si o cunoaste , se duce repede si o ia

Va pup si eu si va urez o noapte buna si linistita

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

babytza imi pare rau ca mami al tau sa simtit rau si ca are reactii urate la medicamente....dar sti cum e tot raul spre bine...se chinuie putin acum, dar dupa aia.....sigur o sa ii fie mult mai bine -ici tie sa fi tare si mamei tale

Dati-mi si mie care vre-ti parola de la contul comun....fie-va mile de un biet sarman...

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

David face exact la fel Mai ales daca e jucaria lui si o cunoaste , se duce repede si o ia

uff, deci e caracteristic varstei...din experienta ta, cand inceteaza cu chestiile astea?

LE: kllemi, ti-am trimis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

anamona sar'na

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput