Bobocei de sep-oct 2008 (230)
Raspunsuri - Pagina 3
CD27 spune:
Alina il las si dorm si eu, era bine inainte, se trezea la 9 avea mic dej, se mai juca pe la 12.30 somn dar.....asta e ![]()
samburel nu stiu daca e roz sau bleu, desi cred ca am facut eco cat pt toata sarcina
, rudele n-au aflat, au aflat nasii si....
mai bine nu aflau, nasa s-a suparat ca i-am luat-o inainte![]()
9s+
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

kllemi spune:
voi de cate ori va spala-ti pe dinti??? (ma refer la copii, bineinteles...
) dimineata si seara sau doar dimineatza?? VA MULTUMESC
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
Nocom spune:
Multumesc pentru aprecieri, sunteti niste dragute! 
claudinna iaurt cu cereale. Este masa ei preferata si o las sa baloteze singurica...
kllemi o data, SEARA! Deoacamdata fara pasta, doar cu apa.
Nu stiu de ce, dar sunt rupta de oboseala....
Noapte buna bobocime!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
CD27 spune:
Eu recunosc cu rusine ca nu il spal pe dintzi inca
desi avem vreo 3 periute
10s
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

kllemi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CD27 Eu recunosc cu rusine ca nu il spal pe dintzi inca desi avem vreo 3 periute 10sMami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008) ![]() |
stai linistita, ca nici noi nu ne-am spalat pina acum, dar am zis gata, trebuie sa o facem si pe asta, ea isi lua singura periutza si facea ce vedea la noi.....era haoiasa rau
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
JulyMorning spune:
'Na seara!
A auzit cineva de marca Scandia (Italia) de incaltaminte? Am gasit niste incaltari pentru fii'mea la cineva pe net si le lauda de numa'..... arata si foarte bine... da' io cu Scandia nu m-am cunoscut.
Despre www.okazii.ro/catalog/35802139/CIZME-GHETUTE-COPII-IMPERMEABILE-SKANDIA-ITALIA-21-28.html" target="_blank">asta vorbesc.
_
Our future determines our past
bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
10+
gaia.nevia spune:
un mic detaliu la programul nostru... este adaptat observandu-i pe copii, cum se comporta, cand plange de foame, etc...
Culmea e ca Radu in general pica in bot la 11 dimineata... apoi daca nu il culc la 3-4 nu te mai intelegi seara cu el, si tot asa. A fost o perioada cand am crezut ca vom trece la un singur somn pe zi in fiecare zi, dar nu, nu rezista sa nu doarma pana la masa de pranz.
Trezirea e la 8 pentru ca asa se trezeste Radu (de fapt se mai trezeste odata la 6, dar eu NUUUU), in niciun caz nu l-as trezi din somn daca ar dormi pana mai tarziu.
De fapt, el ma trezeste pe mine, nu invers. Sau Teo, ma rog... care pe care.
Noi ne spalam pe dinti in fiecare... SAMBATA! (Radu; Teo mai des, seara)
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
babytza spune:
kllemi noi nu ne spalam pe dinti inca, doar ne jucam cu periuta in gura.....si mai mult mi-o intinde mie, daca asa vede, asa vrea sa faca ![]()
![]()
ma roaga sa ma las in jos sa ma spele ![]()
![]()
Maine fac si eu chec
Azi am fost pe afara , am fost in vizita, am facut ostropel de pui si curatenie . Apoi seara am iesit sa ii iau mamei noua serie de tratament. Din fericire acum am vorbit la farmacie din timp si erau pregatite cu toate medicamentele. Cred si eu ca si-au dat interesul , era o reteta de 12000 Ron . Si fiindca ne-au gasit asa repede, o sa mergem la fiecare serie la ele. Asa e super ok pentru noi si sunt multumite si ele 
Ankussa ce mai faceti ? Ati disparut ? Mi-e dor de tine 

July eu nu le stiu, poate fetele
burtica si tunsulica 

Babytza si puii
Valentina
David
elly_16 spune:
Babytza multumesc frumos pentru aprecieri... ![]()
Kllemi Bianca se spala pe dinti doar seara deocamdata... se spala singura, morfoleste periuta aia prin gura, nu ma mai lasa s-o spal eu si acum foloseste o periuta ca ale noastre, ca pe ale ei nu le mai vrea
, iar ca pasta de dinti, la inceput am folosit Nenedent, iar acum i-am luat Oral B pt. copii
JulyMorning personal n-am auzit de incaltamintea Skandia, dar uite ce scrie aici http:// www. tocmai. ro/anunt/121230/ imbracaminte-incaltaminte- Brasov-cizme-skandia-copii-adulti.html
Daca mai cauti pe google, gasesti cate ceva.
Mamica de
Bianca Maria
Bianca
monica_dicut spune:
Buna seara 
nu pot sa cred, July, felicitari, habar n-am avut ca ai burtica. Am vazut-o si pe frumoasa Maia
. De ce i-ai taiat buclele 

M-am si speriat ca am crezut ca a patit Matei de Nocom ceva
. Ma bucur ca este bine si nu era vorba despre el. DAr am vazut poze cu Dariuca
. Ce bine seamana cu tine mami, incredibil. Sper din suflet sa ia si parul tau 
babytza, cum ii merge mamicii tale cu tratamentul?
am soricelul mancacios ![]()
Monica
de Minune
Dragos Alexandru
(26.08.2009) 
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei