Bobocei de sep-oct 2008 (230)
Raspunsuri - Pagina 14
iepurila spune:
Claudia vroiam sa-ti multumesc tare mult pt sfaturile legate de somnul elenei(imi cer scuze ca o fac asa tarziu). Are si elena un ursulet fara de care nu poate adormi (odata l-am scos din masina de spalat ca mi-era imposibil sa o adorm). Ursuloiu asta doarme cu ea mereu si nu de putine ori, daca se trezeste il ia in brate(a se citi in gura), maraie un pic si adoarme la loc. De aceea nici nu sar la primele maraieli in speranta ca o adoarme ursul. Dar poate vorbim -daca se poate- mai multe pe pm/ms. Pup dulce.
nikolici spune:
ramo;elly aveti perfecta dreptate cu scaunul de masina.La noi era un drum scurt pana la un magazin si din comoditate nu-l mai luam...am zis pt. 5 sau 10 min pana jos la magazin nu-i foc, dar na se pare ca sunt surprize uneori si multumim DD, ca nu am fost in masina.
De obicei K sta in scaunul ei, insa saptamana asta de ex in drumul nostru catre munte, a inceput sa faca niste isterii urate de tot, pana nu am luat-o si am mufat-o la tziti nu s-a potolit, dar oricum de cum facea la inceput in scoica, acum e parfum, chiar sta 89% din timpul petrecut in masina....alea 11% sunt super exceptii
, na fii-mea are personalitate nu gluma.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
laura ei bine i-am cumparat borcanash hipp un anumit hipp fel, l-a ras nene..plus biscuiti, plus orez expandat, de unde in weekend a mancat niste struguri, pe care ulterior i-a scos intregi.Mare ti-e gradina Doamne.
Am gustat din borcanash...bearc , e horrible. Dar am de ales ori las copilul flamand ori ii dau ce vrea si dau si faliment?
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
Joy21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iepurila Mai are cineva linkul dat de joy(sper sa nu ma insel) referitor la acel spatiu de joaca pt apartament? Ca elena mea de 3 zile se urca in lighean, face tropa tropa in el, apoi se aseaza in el, cu picioarele in afara si se balangane pana ii iese limba de un cot. Apoi vine randul oalelor sa ne bagam picioarele in ele. Chiar si olita e utila in acest sens. Ce mai la deal la vale avem energie si nu mai stim cum sa o consumam. Cea mai fericita mami - ELENA (21 Octombrie 2008) Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce. |
Nu am dat eu link-ul, dar ma intereseaza si pe mine.
Victoria, mami de Anna Sofia
mA fAc MaRe

Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa
David Lloyd George
fce spune:
iepurila asta era http://www.imaginarium.ro/Bbcosmos_Playbaby_Gym/ecommerce_1/41056
nikol si ce-a preferat karinutza de la hipp? ca poate mai diversificam si noi...cai ii plac doar 2 borcane mari si late
Carmen, mami de Erica (27.10.2008)
cicescu 
nikolici spune:
fce HIPP-HAM.Altceva rar vrea.Se gaseste doar in Mega Image tipul asta.
fce spune:
| citat din mesajul lui nikolici fce HIPP-HAM.Altceva rar vrea.Se gaseste doar in Mega Image tipul asta. Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008) |
intr-adevar nu am auzit de el, eu iau numai din carefour si de la sensiblu...noi n-avem mega image

cicescu
andy.p spune:
Nikolici si eu dau faliment in curand
..Alexia nu mananca decat Curcan in cele doua combinatii cu orez si cu legume,deja ma stiu tipele de la sensi,cand intru vin si-mi cauta prin sertare daca nu gasesc pe raft.
Joy acolo cu ele in Clubul Maimuticilor
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
fce spune:
| citat din mesajul lui andy.p Nikolici si eu dau faliment in curand ..Alexia nu mananca decat Curcan in cele doua combinatii cu orez si cu legume,deja ma stiu tipele de la sensi,cand intru vin si-mi cauta prin sertare daca nu gasesc pe raft.Joy acolo cu ele in Clubul Maimuticilor ![]() Laura , Alexia (14.09.2008) Andrei(07.04.2002)"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii" (Micul Print) |
cicescu
nikolici spune:
fce fff grav
pt portofelele noastre