Bobocei de sep-oct 2008 (230)
Raspunsuri - Pagina 15
andy.p spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui fce
Carmen, mami de Erica (27.10.2008) cicescu ![]() |

ff grav.Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
300 spune:
Nikole, inteleg cum e cu fasoanele, in ultimul drum spre Valcea Anda n-a mai vrut neam in scoica - si asta pe Dealul negru, unde sunt mamele serpentinelor, cred ca doar Transfagarasanul sa le depaseasca pe-alea... Scaunul de masina inca nu l-am probat, nici nu stiu cum se prinde
ca mi-e frica sa citesc manualul.
Legat de borvcanele, am observat si eu ca Anda prefera mancrea fada. Mai nou nu extrem de fina dar pe cat posibil fara mama condimentelor. Deci cred ca daca amesteci morcovi cu orez si pui plus putin cartof gasesti combinatia ideala. Ma rog, pasta ham cred ca e mai greu de reprodus.
. Gasisem si eu ceva semanator de la Hamamek in Carrefour si l-a devorat madame.
Anda papa bine ciorba - mai ales acrita cu bors. Nu mai am de casa asa ca am cumparat si din magazin si a iesit destul de ok. Ciorba o fac din pui cu albituri, ceapa, morcov maruntite la blenderul cu cutite si 3-4 rosii date tot in blender pana se fac pasta subtire, plus bucati de cartof si cand am dovlecel. La sfarsit pun patrunjel, paste (fidea cat mai multa) si borsul, evident. Genul asta de ciorba l-a mancat ce lmai bine pana acum. Cand i-am dat carne am tocat-o cu cutitul, de la fidea a inceput sa accepte si alte bucati: mai intai diluate bine in ciorba, apoi mai grupate, ca sa zic asa.
Daca mai aveti succes cu vreun fel de mancare (ma refer la bebeii nemancaciosi, no offense
sa scrieti si pe-aici!
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
angelynna82 spune:
Iepurila
, a mea scoate toate jucariile, sosetele chiar si hainele noastre ![]()
Joy mi-o si imaginez pe Sofia
cum face pe langa brad
Nikolici speram sa revina K la ganduri mai bune cu mancarea, eu zic sa ii dai ce vrea...pana la urma va manca. Are si Crina perioade cand nu mananca mai deloc si ii dau iaurt sau fructe...acum de ex. a mancat un castronel cu 2 polonice de ciorbica (numai acra vrea) cu iaurt si paine 
Ramo eu uneori in loc de fidea fac zdrente, poti incerca si asa 
Eu nu ii mai pase nimic, mananca asa cum le pregatesc in mancare bineinteles fierte bine
.
Noi inca nu ne inscriem in clubul maimuticilor
, dar mult nu mai are
, mai degraba o fac dj
, toata ziua ar sta cu castile pe cap 
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
nikolici spune:
angyyy 2 polonice???????????????

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
300 spune:
Si a mea mananca jumatate de castron de ciorba, mai mult sau mai putin in functie de chef. Dar nu stiu sa aproximez in polonice, ca eu folosesc unul mic
. Azi n-am ciorba si deja cereale nu a vrut le mananc eu acum, treb sa incalzesc un borcanel. Presimt ca abia la 7 ies cu ea pe-afara, pana atunci ma rog de ea sa pape. Azi numai a supt.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
dyanira spune:
Fetelor scuze ca dau buzna asa dupa o lunga absenta nu am citit nimic de vreo 2 sapt.
Am nevoie urgenta de un sfat de 3 zile ma incearca o tuse seaca chinuitoare mai ales noaptea.Spuneti-mi ce ati incercat cu succes in afara de codeina la mine asta are efect dar nu vreau sa ajung la ea.
Va pupam pe toti fara exceptie revin zilele urmatoare si va povestesc si motivul absentei.
Acum lucrurile stau mai bine, multumesc celor care si-au facut griji pt noi (un pupic mare mare de tot pt Lumi si Laura
)
si pt celelalte fete.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
babytza spune:
Si David are un anume fel preferat: pui cu orez, ceapa si rosii. La borcan are alt gust decat daca ii fac eu Azi din ala a mancat. poate sa manance si o luna la fel, important e ca mananca ![]()
Azi papat iarasi bine , se pare ca nu a fost o intamplare ieri
. Maine il incerc cu altceva.
Niko imi pare rau ca nu papa K
Poate revine la ganduri mai bune
Bine ca nu erati cu ea in masina ![]()
Mai nou , David e disperat dupa tati. E peste tot dupa el. Il striga non stop : ba ba, dada, tata...
Nu il scapa din ochi. Daca incerc sa il tin cu mine sa mearga tati undeva ma impinge si tipa la mine sa il las dupa tati
Daca iese totsui din camera fara el, plange la usa de ti se rupe sufletul pana revine
Ieri am urcat eu cu el din curte si tati parca masina...vai ce a mai plans si intindea manutele la usa dupa ta-su
Jale nene, ce mai. Azi il cauta sub plapuma ....stia el ca acolo e locul lui de somn ..doar ca tati era deja la baie ![]()
Asa ca am bagat o noua solutie sa nu il mai caute prin casa : sa ii spuna atunci cand pleaca din casa PA si sa il pupe, sa ii faca cu mana.
Iar pe mine ma clar de tot : MAMA 

Joy ma bucur ca Sofia e ok cu bradul
(sau ca bradul e ok cu Sofia
) Soricelul nu prea se mai uita la el...mai smulge globurile alea doua pe care a pus ochii din prima, le ciocneste, le pupa si gata ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
kllemi spune:
buna fetele
babytza am bucur tar,ca DAVID a inceput sa manance mai bine 
andy mult succes la noul loc de munca, e super fain mai ales ca si iti place ceea ce faci
sa fie intr-un ceas bun 
ange si noi mancam doua polonice si jum. de ciorba
, dar nu pot sa ma laud ca si alt fel de mancare il mananca la fel
....la noi ciorba e de baza
niko ce bine cu nu era-ti in masina, doamne ajuta ca totul sa terminat cu bine
Noi aseara am fost pina la o prietena de-a mea care are o fetitza de 6.5 luni, ne-am jucat, ne-am vb. si la un moment dat AMALIA ne-a facut o surpriza
....mai avea putin si-si spargea arcada, tipa are sub un biroas mic, calculatorul si o boxa, intre ele spatiu, al meu copil tavalita pe jos a vrut sa se ridice si sa se sprijine de unul dintre cele doua corpuri, numai ca a nimerit in spatiul dintre ele
si a venit cu tampla, mai mult spre arcada chiar de coltul boxei, bineinteles urlete si plins de nu mai putea sa respire, eu am zis, gata trece si cand sa pun mana mi sa umplut de sange (o taietura destul de adanca, practic a plesnit pielea) 
...ce sa zic ca mi sau inmuiat picioarele, ma si vedeam la spital cu copci si mai stiu eu ce dumneu
....am tamponat bine cu apa pina sa oprit, am pus un leucoplast, am ajuns acasa am dezinfectat cu rivanol si am dat cu bephanten....ca altceva nu stiam ce sa fac....acum este un picutz mai bine......ooooofffff 
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
Nausica spune:
Hei. Hop si noi.
Nu stiu daca va amintiti, dar v-am povestit saptamina trecuta ca Ania si-a ascuns o cizma. Am cautat-o in toata casa de-am innebunit, si eu si sotul si soacra. Fiecare indoindu-se de "capacitatile" celuilalt si cautind si mai temeinic. Nimic. Drept pentru care, vinerea trecuta, am fost la magazinul magic din Berceni (merci, Nicole) si i-am luat cizme, ca deh, ramasese fata desculta.
Ei bine, azi a aparut cizma. Exact cum auziti, a APARUT. Ania se juca cu niste ghetute si i le-am luat si le-am pus in cosul cu incaltaminte, apoi mi-am vazut de treaba in bucatarie, cam 1 minut. Cind ma uit din nou spre ea, le vad pe amindoua pe masuta. Habar n-am de unde-a scos-o, brusc erau amindoua. Am murit de ris, va dati seama.
Punctul doi pe ordinea de zi: avem o problema. De vreo saptamina, Ania a inceput sa se trezeasca noaptea. Haha, probabil va amuzati, dar la noi asta nu se mai intimpla de vreun an. Cred ca, in ultima saptamina, au fost vreo 4 nopti in care s-a trezit plingind, i-am dat si suzeta, si lapte, dar n-a fost chip s-o linistesc pina o luam la noi in pat. Unde statea si se uita la noi sau, dupa caz, vorbea vrute si nevrute si se foia in pat. Treaba asta a durat intre 1-3 ore. Ultima oara azi noapte.
Eu cred ca are legatura cu schimbatul formulei - am trecut de la Nan2 la Junior. Altceva nu vad ce-ar putea fi. Aveti vreo idee? HELP, cedez nervos.