Bobocei de sep-oct 2008 (230)
Raspunsuri - Pagina 16
300 spune:
Kllemi sper sa ii treaca repede, o sa se tot intsmple de-astea, biata copila.
Diana bromhexim, eurespal pastile... sirop de ceapa (fierbi ceapa cu zahar pana sa le leaga ca o dulceata), sirop de muguri de brad, de pin, de patlagina... mai sunt si humex, mucosolvan, etc... depinde si ce tuse ai, seaca sau productiva. Eu as lua eurespal ca merge la ambele si daca fie-mi i0-a facut asa bine la mine de ce n-ar merge? Sanatate!
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
abe spune:
kllemi imi pare rau de cazatura.
sa treaca repede!
300 bebele meu nepapacios mananca cel mai bine pilaf cu pui. ea nu prea mananca din pacate legume (nici fructe), e fan gratar si paste, dar in pilaf mananca orice legume pun.
apropo de mancat voi ce le mai dati seara? ca nu pot sa-i dau tot pilaf, nu? ![]()
babytza spune:
kllemi imi pare rau de cazatura .Pupici sa treaca repede buba 

Dya eu iau Strepsils cu miere si lamaie sau Baraca forte cand tusesc. Mai poti incerca si Stodal sirop , poate ajuta 
Ma bucur ca lucrurile stau mai bine, abia astept sa ne spui ce ai patit 
Babytza si puii
Valentina
David
abe spune:
nausica 
si noi suntem oarecum in aceeasi situatie. acum vreo doua luni a inceput maria sa se trezeasca noaptea desi si ea dormea toata noaptea de la 4 luni. am incercat la inceput sa-i dau apa, ceai sau sa ma joc cu ea numai ca sa nu ii bag o "masa" noaptea. n-am reusit, plangea si dupa apa, si dupa ceai si dupa ce ne jucam asa ca de atunci avem o trezire la ora 1-2 pentru a bea un biberon cu lapte. bea laptele si se culca linistita la loc.
am vazut ca i-ai dat si tu lapte...nu l-a vrut?
si as mai avea o varianta
nu stiu daca tu o adormeai pe maria in patul vostru sau daca e obisnuita sa doarma cu voi,dar maria niciodata nu a reusit sa doarma la noi in pat. de fiecare data cand o luam are chef de joaca si de vorba.
babymom75 spune:
Seara buna!
Dya, din pacate la tuse seaca si la mine doar Codeina functioneaza. Mai poti incerca si Paxeladine sau Humex pt tuse seaca, dar la mine sunt apa de ploaie. Sanatate!
Sper sa apuc sa recuperez ce ati scris in lipsa mea; aseara, cand as fi avut timp, n-a mers forumul.Pupici!
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
babytza spune:
Nausica posibil vreo maseluta ? Din pacate nu am vreun sfat...noi am inceput la fel cu trezirile si inca o mai face....de la 11 luni
Bine, e adevarat ca sta treaz fix 5 minute , papa si se culca la loc...dar totusi...nu se trezea noaptea cand avea o luna si o face acum 
Ma bucur ca a aparut cizma 
Babytza si puii
Valentina
David
lala77 spune:
Kllemi,
sa treaca!
Noi nu mai pasam nimic. Si mananca ce mancam noi, nu-i mai gatim separat. De obicei la amiaza papam ceva carnita la gratar cu sote de legume. Cel mai mult ii plac legumele in wok.
Sunt de departe favoritele. Sau mai facem carnita la cuptor cu legume.
Nu v-am spus: Anna la Frankfurt sapt trecuta, dupa o sapt de foame in Malta ca nu i-a placut mancarea mediteraneana si a tras tare cu lapte cu cereale si aluaturi. I-am luat 2 cremvursti (du dati cu rosii dar altceva mai uman n-avea si ne grabeam). Si i-a pus un nene intr-o gramada de mustar, de care ei nu-i place deloc. Ii era asa foame/pofta incat curata mustarul cu mana si apoi musca din cremwursti.![]()
Saracuta!
Azi am fost s-o iau pe Alice de la gradi cu Anna; si mi-am agatat suzeta Annei de tricoul meu ca ea mergea in 4 labe si suzetaera mai mult pe jos. Si vine o fetita si-mi spune socata :"da' tu inca mai sugi suzeta?"
Am zis ca mor, nu-mi venea sa cred.![]()
Dya, baga niste Stodal. Poate ai noroc.
Fugim la baita. Revenim.
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Fetelor scuze ca dau buzna asa dupa o lunga absenta nu am citit nimic de vreo 2 sapt. Am nevoie urgenta de un sfat de 3 zile ma incearca o tuse seaca chinuitoare mai ales noaptea.Spuneti-mi ce ati incercat cu succes in afara de codeina la mine asta are efect dar nu vreau sa ajung la ea. Va pupam pe toti fara exceptie revin zilele urmatoare si va povestesc si motivul absentei. Acum lucrurile stau mai bine, multumesc celor care si-au facut griji pt noi (un pupic mare mare de tot pt Lumi si Laura ) si pt celelalte fete.Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
intreaba la farmacie daca e bun ACC600 pt tipul tau de tuse.
Dintre naturiste, Prospanul e tare bun, cel putin la mine, si cica ar merge la orice fel de tuse.
Sanatate!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lala77 I-am luat 2 cremvursti (du dati cu rosii dar altceva mai uman n-avea si ne grabeam). Si i-a pus un nene intr-o gramada de mustar, de care ei nu-i place deloc. Ii era asa foame/pofta incat curata mustarul cu mana si apoi musca din cremwursti. |

Pai da, la foame papa orice, oricum, oriunde 
parca o si vad , tacticoasa , stergand mustarul ca sa pape Babytza si puii
Valentina
David
dyanira spune:
Multumesc mult de tot pt raspunsuri.
I-am spus sotului sa imi ia Tussin forte sper sa ii dea fara retea.Humex , stodal, platusin, eurespal am incercat apa de ploaie din pacate.
Babymom ce stii de Tussin?Ca a fost recomandarea dr dar am inteles ca e tot o substanta halucinogen ceva similar codeinei.E adevarat?
Ah si am uitat sa scriu atunci am o tuse seaca chinuitoare rau cum ma asez la orizontala cum ma apuca ziua mai e cum e dar noaptea e crima

Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR