Bobocei de sep-oct 2008 (230)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

abe, eu i-am mai dat Aniei lapte noaptea, pentru ca ea se culca la 9 si de multe ori ii mai dadeam un lapte cind ne culcam noi, in jur de 1, daca dadea semne de trezire. si nu era nicio problema. iar de adormit, o adorm la noi in pat de la 8 luni, toata chestia dureaza max un sfert de ora, apoi o duc in patul ei si doarme lemn.

babytza, nu cred sa fie de la dinti. are 8 dinti si 4 masele si, slava Domnului, niciodata nu a plins de la dinti. plus ca nu da semne ca ar deranja-o ceva, pur si simplu e treaza ca o ghionoaie, in creierii noptii.

singura explicatie e laptele, o sa fac asa cum mi-a spus Ada, si cum ma gindeam si eu, sa-i dau Nan 2 la culcare. probabil Juniorul e prea energizant, sau poate nu s-a obisnuit inca si ii da gaze, dureri de burta, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

dia, ai incercat sirop de ridiche neagra? stiu ca face minuni. (s-a mai spus pe aici cum se prepara, dar daca n-ai fost pe faza iti spun eu: tai un capac la ridiche, scobesti mare parte din miez si pui acolo in gaura 2-3 lingurite de zahar. lasi peste noapte si se face acolo un sirop. poti reintrebuinta ridichea de 2-3 ori.) eu zic sa incerci, rau sigur nu-ti face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Multa sanatate boboceilor bolnaviori!!

Claudinna cum mai sunteti? Multa sanatate. Razvanel

Babytza ma bucur ca a inceput sa pape David..trebuia sa treaca si perioada in care nu a mancat.

Imi pare rau ca sunt multi bobocei care inca papa pasat sau mai mofturici...dar fiecare boboc e diferit si trebuie sa ne adaptam dupa ei..ce sa facem.
La noi e bun tot ce e gatit in casa..nu am mai cumparat borcanele de la 7 -8 luni. Lui Radu ii plac mult mancarile cu gust..orice ciorba..si mancarica gatita in casa.
Ieri i-am facut pentru prima data pilaf cu ciuperci proaspete..de fapt pt. noi..i-a placut mult.
Noi am trecut deja la doua feluri..de exemplu azi a mancat castronelul cu ciorbita de curcan apoi pilaf cu ciuperci.
Asta seara avem mamaliguta cu branza si smantana si sarmale. E mort dupa sarmale. Si mai nou pestele e yamiii..ar manca in fiecare seara..am facut stoc de peste la conge..si scot cate 2 bucati pentru el.

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Anca , Luminita , Bitza pe unde sunteti ?

Nerantula , ratonel , sabinel ,Roxi, Laureta ,Tzitziri , Nushulica ,Khristin , Alina , Nushulica , Mommy magda , pe unde sunteti fetelor ? Va pregatiti de sarbatori ?

cuscra ce mai faci ? Ce mai face nora mea ?

Nocom cum se mai simte puiul mic , cel operat ?

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Nausica eu ti-am zis ca apare cizma aia cand n-o s-o mai cautati e lege a naturii asta.

Despre trezitul noaptea uite am citit azi un caz interesant cu un copil de doi ani care brusc a inceput sa se trezeasca noaptea si avea chef de vorba si de joaca nevoie mare. Pana la urma s-a dovedit ca avea un disconfort, o gingivita sau afta, nu mai stiu sigur ce. Dr. spusese ca nu are importanta, ce daca are gingia umflata, are toti dintii etc si daduse initial vina pe un rosu in gat.

Pe langa lapte, un alt disconfort in afara de gaze si vreun dinte care s-o deranjeze mai tare (poate eun canin?) nu-mi mai trece prin cap vreo posibila cauza. Faptul ca nu a avut probleme pana acum nu e o regula sa nu o deranjeze un dinte nou.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Nu vreau sa sperii vreo mamica ,dar asa am patit noi cu Alice. Ea dormea toata noaptea de la 3 sapt. Apoi pe la 10 luni a deranjat-o o masea si s-a trezit de vreo cateva ori/ noapte pana i-a iesit. Si de atunci asa o tine mereu. Si face 3 ani luna viitoare.Si nu vrea nimic cand se trezeste: nici olita, nici mancare, nu-i e sete; vrea doar s-o culci la loc. Dar dacas baga vreo doua de-astea pe noapte...a doua zi sunt numai buna de munca.Sa va mai spun ca se scoala si la 5 dimineata!!!???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Fomistul

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

io va citesc din umbra, incerc sa ma tin calma ca pe Cipri il chinuie ingrozitor 2 masele Se perpeleste in tot patul si maraie, plange, se jeleste. Am mai avut si o zi a cucuielor Multa sanatate tuturor bolnaviorilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Buna fetelor!
Cam putin ati scris azi, faceti cumparaturi?

Babytza, bag seama ca David recupereaza acum ce n-a mancat

Nikolici eu ii fac lui Mihnea paste cu pui si rozmarin dupa borcanas, ca si el e inebunit dupa combinatia de paste cu ham. Totul e sa pui f.mult morcov si rosie (60% min parca scria pe borcanas)

Dya, si eu recomand acc. Pe mine cand ma apuca tusea(rar) ma tine cate o luna Cu ACC am avut cele mai bune rezultate

Ada ai primit pm de la mine?

De ieri fi-miu a invata sa se joace de-a v-ati-ascunselea (m-am gandit mult daca asa se scrie )
Eu(sau tati)ne ascundem intr-o camera si il strigam sa ne caute.In camera lumina e stinsa. E asa haios cum intra el temator in camera si ne cauta Si cand ne gaseste da din cap si zice da-da-da si se si aplauda Ti-e mai mare dragul sa te uiti la el

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Nikolici are zile cand papa zile cand nu...azi a fost una buna , las ca va papa si K

Dya pt tuse seaca i-am dat Crinei Stodal, Eurespal si facut miere cu lamaie, lapte cald si dulce cu galbenus si miere...cam atata, nu stiu cat te ajuta...multa sanatate

Babytza si Crina e inebunita dupa tacsu, incontinuu il striga...cand e acasa numai cu el...eu doar cu schimbatul si dat de mancare . E delicios soricelul

Kllemi offf am Amalia, imi pare rau de lovitura..uneori sunt inevitabile

Nausica super tare Ania , trecerea la junior ai facut-o treptat sau imediat?Poti sa o mai lasi o perioada apoi sa reincerci si sa revina totul la normal

Lala si Crina mea dormea toata noaptea...insa de cand cu maselele si mucii se trezeste, itradevar adoarme uneori repede..alteori e jale

Cristina ai un mic gurmand

Fata mea zilele astea o hranea pe maie cu firmituri din carut si de pe jos

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput