Bobocei de sep-oct 2008 (230)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

neata!
si !

la 6 avea 37.1, deci dupa 4 ore de la panadol n-a mai crescut
vorba Paulei, macar acum stim cum sa abordam problema, stim cam ce ne asteapta!

mamidestefan, voi ati scapat de boala?

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

da ..noi am scapat relativ usor de roseola..a facut o forma foarte usoara..daca e sa ma gindesc ca febra a tinut doar 2 zile ..si nu a sarit de 38.5...cert e ca imediat ce a aparut febra am intrat pe homeopate..si cred ca astea au ajutat mult
apoi au urmat mucii..si complicatia cu varsaturile...dar acum suntem inspre bine..adica..mucii s-au dus apoape de tot..iar de tusit ..tuseste sporadic..

voi? sper ca sunteti bine...ca nu ai mai scris de ceva ore....

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

in alta ordine de idei..azi am dat un examen...iar miine il dau pe al doilea ..si scap...
asa ca tineti-mi pumnii...

aaaa..sa nu ma intrebati ce am facut..rezultatele le aflu abia in februarie

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Alina nurofen e bun pt maselute, si sa iasa repede

Paula-Laura sunt absolut deliciosi cand incep sa se joace

Asta seara sor-mea o facea pe Crina fotomodel..ii punea tot felul de chestii pe cap...gel batic mic...fular...la ea sta fara nicio problema la mine nu, cert e ca tare mult i-a placut fetei mele

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Lidia bafta la examen

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Lidia, bafta!

Ange cred recunoaste in sora ta pertenerul d ejoaca si sta cu placere. La mami nu mai e distractiv

gata, ma bag la nani, maine e o noua zi de munca De abia astept concediu -din 24 pana pe 9 ianuarie

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

nausica, hahaha ce tare e ania cu cizmulita!
trezitul noaptea poate fi de la canini, am auzit ca sunt tare pacatosi, ies ce ies apoi se retrag....in agitatia de peste zi uita de ei, si poate de aia nu observi tu nimic

angelynna, ne faci in ciuda cu cele 2 polonice?

lidia, faci ACCA?

Mergi la inceput

giulianna, unde ai disparut?

nu ne-ai mai zis ce ai facut dupa ce l-ai dus pe Edi la preselectia pentru reclama....

Mergi la inceput

si inca ceva:

m-am uitat si eu dupa roata olarului si nu am gasit decat una recomandata peste 8 ani si pe buna dreptate daca te uiti la continut...
mai exista vreo alta varianta? ca asta de am vazut-o eu cred ca e buna doar pentru noi astia batrani voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

klemmi imi pare rau de ce am auzit( citit) ...offf sa treaca repede buba.

nausica WE TOLD YOU SO! :) Imi imaginez reactia voastra cand ati vazut-o.
Mie mi s-a intamplat cu telecomanda, o data pana nu a scos-o ea de unde a pitit-o nu a fost chip sa o gasim.

dya eu am avut niste episoade tare urate cu tusea in trecut, ma inecam in ea, noaptea mai ales era teroare, numai codeina ma linistea oarecum, nu tu antibiotic, nu tu analgezice sau sadouri, sau mai stiu eu ce leacuri.Sanatate multa iti doresc!

paula fii sigura ca am incercat reteta de la ham hipp, nici nu a vrut sa deschida gura.Eu cred ca ea adulmeca in momentul cand deschid borcanul, ca o pisicutza veritabila ce este si vede ea daca deschide gura ori ba.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

buna seara, eu am avut un we nasol, dureri de cap groaznice, mare lucru n-am ce ce lua, nici nu puteam sta in picioare, azi dimineata n-am putut sa am grija de copil pur si simplu, noroc ca era mama acasa si am fugit la ea, unde m-a prabusit pe canapea imbracata d-afara si acolo am stat cateva ore, nici n-am auzit copilul care batea cu cratitzi si oale in gresie

roata olarului am vazut in carrefour baneasa, din pacate nu avea pret afisat si n-am mai intrebat ca era mare nebunie nene

imi pare rau pentru bolnaviori, sper sa treaca repede, fara complicatii si sa devina toti niste papaciosi
cu mancarica nu avem probleme (atata timp cat nu incerc sa-i dau fructe si nu mai incerc, am renuntat) astazi a papat chiar si pamant, deci suntem in clubul papaciosilor
se ascundea la mama dupa fotoliu cu lingura si cratita si eu credeam ca vrea sa ne jucam de-a bau si i-am facut bau, apoi m-am uitat la tv ca mi s-a parut ca n-are chef, il vedeam cum statea pe jos, lipit de calorifer, dar nu vedeam cew mestereste si am presupus ca mesteca cu lingura in cratitza, cand a iesit d-acolo tot lingea lingura si era negru la gura

10s
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

Mergi la inceput