Bobocei de sep-oct 2008 (230)
Raspunsuri - Pagina 19
anca81 spune:
'neata,
anyone?
Nausica, si noua ni s-a intamplat la fel cu capacul de la cana Avent, eram chiar exasperata deja pentru ca nu puteam lua cana cu noi afara fara capac si ii scosesem din dulap canita cu pai. Si uite asa dupa 4-5 zile de cautari peste tot a venit intr-o zi Carla la mine foarte senina cu cana intr-o mana si capacul in cealalta
.
Dyanira, la mine a functionat ACC600 pentru tusea seaca. Multa sanatate.
Babytza, spune-mi te rog si mie ce laptisor de matca ii dai, simplu de la plafar? Avem nevoie si noi de ... pofta de mancare.
Angelynna 
Carla nu mai mananca mancare facuta de mine, singurul lucru care ii place sunt cartofii piure cu unt, lapte de-al ei si ... ou. Peste - nu, orice combinatie de legume cu carne - nu, supa de pui - nu ... Nestle cartofi cu morcovi si pui - daaaaa. Asa ca si pe mine ma arde buzunarul... Ii dam cam de 3 ori pe saptamana cartofi cu ou, o data pe saptamana ma chinui cu somon si restul borcanel, ce sa fac? Si ea nu mananca borcanele de 1 an, doar pe cele de 6 luni 
Mai fetelor eu am uitat sa-i mai dau Carlei Vigantol, i-am facut o cura de 10 zile de Osteocare, pe care am terminat-o pe 30 luna trecuta si de atunci am uitat cu totul de Vigantol ... Are ceva?
Anca &
Carla (13.08.2008)
alexa si mami spune:
neata! Avem zapadaaa
Yupiii! Am sunat-o deja pe mama sa ne pregateasca sania:) Am avut o noapte cu nshpe treziri, vaicareli...tot tacamul, dar cand ne-am trezit si m-am uitat pe geam m-am inviorat instantaneu. Sunt mai rau ca un copil![]()
nikolici spune:
Ningeeeeeeeeeeee....mama ce bucurie, eram si eu la nea costica, mai mult adormita si cand vad ca ninge, am sarit in sus de bucurie. Karina sta si se uita pe geam...de mult nu am mai avut bucuria ca ninge.Zapada pt. mine in trecut insemna posibile accidente cu masina, sau faptul ca nu-mi puteam scoate masina din garaj ca nu avea cine sa dea la lopata :) sa ia zapada din fatza usilor...acum e rezolvata treaba nu mai am garaj si nici nu mai trebuie sa ma duc la munca cu masina.He he he sunt si eu copil ca alinutza.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
Nausica spune:
Ange, trecerea am facut-o treptat, nici n-am ajuns sa-i dau complet Junior, ii pun 5/2 combinat cu Nan2.
Aseara i-am dat Nan2 inainte de culcare si a dormit neintoarsa. Sa vedem daca se confirma si-n zilele urmatoare.
nikolici spune:
Sa va spun ceva...ieri ne am dus in Carrefour si eu si soatza ne-am lasat hainele in masina, cu gandul ca e cald ca de obicei in magazin.Ei bine NUUUU, am murit de frig instantaneu, ne-am luat hainele din masina si am facut cumparturile in hainele inchise pana in gat...Karinei i-am pus si fularul...groaznic de frig.Am intrebat la casa ce se intampla , de ce este atat de frig si se pare ca nu vor sa dea drumul la caldura, este criza, toate fetele de la case erau cu geci groase si ofticate si ele de situatie.Au facut cica multi plangere si degeaba.
Eu una nu ma mai duc in Carrefour pana nu vine primavara
.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
andy_galro spune:
neatza! eu am inceput lucrul de ieri
....este super ok....doar ca nu mai am timp sa va citesc si de scris doar in pauza![]()
Andreias este bine, sanatos astat cu bunicii ieri si azi l-am dus iar, a inceput sa manance bine si de maine va merge la cresa cate 2 ore pe zi pentru acomodare timp de 2 saptamani si apoi mai vedem.
va
pe toate si va doresc o zi minunata si o saptamana excelenta !!!

PS:la noi ninge
babytza spune:
Neata mamici 
Dau si eu o cafea mare si calda 

si niste pepsi , poate apare si Luminita 

Si noi am avut o noapte cam agitata , cu o trezire in fund la 1 noaptea cu urleteeeee
Ies maselutele in forta ...
Ce frumos ninge 

Ce o sa mai inghet eu pana la spital 
Babytza si puii
Valentina
David
_irina_ spune:
Buna dimineataaaaa 

!!!
Si la noi e zapada si inca mai ninge! E super, mai ales ca pe aici zapada e cam scumpa la vedere. Din pacate noi tot cu muci ne laudam, azi as scoate-o un pic din casa, macar cateva minute sa vada si ea ce frumos e... si eu ca sa ii cumpar aparat de aerosoli ![]()
Nocom spune:
Neata
Moooma, la noi s-a pus zapada pe strada si abia astept sa ies cu piticii la bulgareala!!!
Din pacate amandoi au luat ceva virus la stomacel, ca deieri Matei se tot plange de durere de burtica si are diaree si azi vad ca a luat-o si Daria!!
Ce se dadea pentru diaree? Biotics? ca am vazut ca au la noi la farmacie.. dar nu mai stiu daca pentru asta era.....
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
claudinna spune:
neata!!
si aici ninge si s-a depus frumos
Razvan este foarte incantat!! vrea mereu la geam sa vada zapada
noi ne luptam cu viroza, care a adus febra si o eruptie pe picioare. eruptia nu e asha rea, vad ca s-a cam estompat
dr zicea ca exista viroze care dau si eruptie. nu-l mananca, dar exista
asta este deja a doua zi de febra...dr a zis ca nu are voie sa depaseasca 3 zile...
in rest e ok, adica mananca, bea lichide, ia medicamentele, se joaca, doarme...
de azi luam iar zyrtec si ne-a mai dat calciu, parca 3 zile, plus o crema facuta la farmacie, cu acilovir, pt eruptie
Nocom, biotics este pt refacere florei intestinale si eu i-am dat lui Razvan un plic/zi, in laptele de seara
pt diaree i-am dat smecta la inceput, apoi furazolidon, 1/8h, ca are regim de antibiotic (cand a azut pojar, mi-a facut diaree de la prea multe siropuri)
stiu ca cel mai eficient este piureul de morcov fiert
sanatate multa!!
sanatate pentru toti boboceii bolnaviori!
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)