Bobocei de sep-oct 2008 (230)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Fetelor vin si eu cu 2 intrebari

Cum scoateti bebeii afara pe zapada asta? ii scoateti? si cum?
Cred ca deja nu mai merge in carut.

Ati gasit saniuta cu spatar? Eu ma gandesc ca asta e singura solutie sa-l scot pe saniuta.

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Neata

Nocom biotics e bun, reface flora. Mai poti da smecta, humana electrlyt daca ti se pare ca e pericol de deshidratare si regim... bietii pui!

Anda s-a culcat pe la 1 jumate, trezit la 12 plangand (a mai scancit ea in somn)... nu vad afta cand face gura mare deci pp ca e vreo masea, sper ca nu rosu-n gat! Eu trezit la 9, cititt si adormit la loc, trezit mereu cand mi-era lumea mai draga pentru o gura de tziti sau pentru ca andei nu-i place sa stau cu spatele la ea + gura de titi deci a impresia ca n-am dormit deloc. Sper ca mai am cafea ca ieri a facut sotul o mega stacana ca sa aiba si el ce bea cand vine de la munca, azi e goala si cafeaua era pe sfarsite.

Bebe isi iubeste scutecul plin, nu l-ar da pentru nimic in lume. A plecat in curu gol prin casa, a dat de gresie a inceput a faca pisu, s-a oprit, apoi a plecat in sufragerie unde a facut restul Cat stergeam eu ea s-a intors si a alunecat, am dus-o in pat sa-si planga amarul si sa termin de sters, iar pana adineauri a stat frumos invelita in rprosop la tzitzi. Am e la picioarele mele si a mai facut pishu o data. Auuuuuuuuuuuuuuuuu!

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Nocom da, biotics era.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

baby_boy, eu i-am luat sania asta: http: //www. strollers. ro/Saniute/Sanie-Copii-Alpen-Albastra_codeALP-996801.aspx
a venit in 48 de ore

scoti spatiile

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Anca nu cred sa aiba ceva. Incepi si da-i din nou acum. Si eu mai fac pauze si Anda arata foarte bine.

Nicole ce saraci aia din carrefour!

Cris noi iesim acum, fara papa mancata, cafea bauta etc sa ne jucam cu zapada si o sa ies cu ea pe jos. In imprejurimi nu mai scot carutul, cel mult o pun in sling pana ajung in vreun parculet. Sotul a iesit cu carutul in weekend si l-a adus in casa ca bebelina voia sa-l impunga nu sa stea in el . Sanie uite ca n-am luat deocamdata dar sa stii ca eu pe geam mai vad cate un carut deci se poate .

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Ramo noi nu mai avem carut de iarna..l-am dat...avem doar unul de vara..si nu prea mai merge sa-l plimb in el...aici ninge ca in povesti..
Radu e deja afara cu tataie..dar plimbat in brate..pe jos s-ar uda tot..si mi-e frica sa-l tin mult...o solutie ar fii saniuta

Multu de link Claudinna

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

neatza.. noi ne-am trezit mai rau decta purceii...la 11 dupa o noapte destul de agitata, a vrut sa doarma numai la noi in pat si deja am inceput si eu si ta-su sa ne vaitam de shale, de gat s.a.m.d, ca nu doarme si ea ca un om normal, doarme dea curmezishu, si va da-ti seama care a apucat sa isi ia picioarele ,a fost nororcos

Noi chiar aseara vb. de un combinezon sa luam ptr. cand va ninge, ce sa vezi ca ne-a luat ninsoarea, fara....nu cred ca o scot afara azi....sa vedem un pic mai pe seara

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Hello,

Paula-Laura inclin sa cred ca asa este

Anamona departe de mine gandul acesta...doar am exemplificat anumite etape ale Crinei cu mancarea

CD off, sper sa te simti mai bine

Anca si eu am uitat sa ii dau vigantol zilele astea sper sa nu se intample nimic

Nausica atunci lasa sa mai treaca o perioada si apoi sa reincerci sau schimba marca

Nikolici naspa faza cu frigul...brrrr

Andy_galro te am si sa se acomodeze Andrei la cresa cat mai repede

Nocom multa sanatate, ii poti da Biotics, Smecta, Enterolactis sau ceai de menta sau mucilagiu

Irina multa sanatate si voua, sa scapati repede de muci

Babytza uite niste pt tine, nasol cu maselele

Clau multa sanatate

Cristina nu am luat inca sanie , am sa o scot in cosmonaut imbracate pe sub el cu salopeta cu maneci lungi si picioare, body cu maneca scurta, caciula groasa, fular si manusi, nu azi insa...aici viscoleste si bate vantul rau

Kllemi si tacsu ia multe picioare in gura

300 dulce rau Anda

Intrebare: ce meniu pregatiti pentru Craciun? sunt in pana de idei si in afara de cele obisnuite nu am idee ce sa fac

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Angelynna dureroasa intrebare, eu tocmai i-am promis sotului meu ca nu mai gatesc nimic pentru ca nici nu vrea s aguste din ce fac pe-aici, doar-doar o fi bun. Si era bun dar el a mancat cartofi fierti cu sus de usturoi iar a doua zi a pelcat las erviciu fara mancare la el.

Cristina daca ii dai geaca groasa si pantaloni martlasati + cizme n-are cum se ude, eu asa am iesit acum, bebe s-a bagat unde era zapada neatinsa si e ok peste tot desi pantalonii sunt de velur nu de fash. Pacat ca ningea cam tare iar eu incepusem sa cam inghet ca iar aveam spatele gol - cand ma aplecam dupa bebelina. Cand anda s-a plictisit de mers si a cerut in brate am intrat in casa si mai iesim dupa ce mancam o tura.

Kllemi poti face la fel :) nu tine cupilu in casa.

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Anca am plecat sa ma uit pe cutiuta ce scrie mai exact..si cutiuta m-am facut E Laptisor de matca pur (crud) Ii dau cate o lingurita stearsa pe zi (dimineata) Are cutia lingurita speciala. Exact o masura ii dai. Bafta !!!!!!!!!!

cristina eu am salopeta de ski , un combinezon gros . e misto ca nu trece apa prin el. Cu ala o sa il scot . Buba e ca nu am cizme (de fapt am unele dar inca ii sunt putin mari ) Ma duc maine si ii iau. Ca musai vreau la zapada

Claudina, Nocom ,Irina sanatate puiulor

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput