Bobocei de sep-oct 2008 (230)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Gagics, am o intrebare asa mai off topic dar care ma roade in ultimul timp . Pentru mamicile care au nascut prin cezariana, cum arata cicatricea voastra? Mie imi e inca umflata, mai ales spre mijloc, de un roz inchis si e tare ... respectiv dureroasa . O fi de rau?

Babytza, ms

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

eu l-am scos pe Cipri in combinezon, cizme imblanite, caciula, fular si gluga sa-l apere de ninsoare. Problema e la manute ca nu vrea manusi si ii cam ingheata:( Dupa o ora de stat in ninsoare, plimbare cu saniuta era ud combinezonul, dar doar la exterior, cand l-am dezbracat era cald in interior.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Babytza dar cat de mari sunt cizmele alea? Se recomanda o marime in plus din cauza de sosete, dar daca este cu 2 marimi mai mare niste susete groase ar rezolva problema... nu?

Overall am decat cu picior si n-as mai cumpara altul, am geaca de fas si deocamdata nu am folosit-o. Sunt -2 grade acum.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Anca nu ar strica sa te duci la dr, cel putin te eliberezi de un stres

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

anca a mea in unele locuri s-a estompat, dar are si portiuni mai inchise la culoare si nici nu mai e tare si nici nu ma doare, daca n-as vedea-o, as zice ca nici n-am facut operatie... de fapt cam la 1 saptamana de la nastere nici nu m-a mai durut, deja faceam curatenie si totul ca si inainte... singura chestie e ca portiunea aceea e cam amortita... nu stiu daca m-am facut inteleasa...
angelynna grea intrebare... Eu n-am pregatit niciodata de Craciun retete traditionale, gen sarmale, carnati, cozonac... mi-a facut intotdeauna mama. Poate anul asta ma dau si eu pe brazda si ma apuc serios de treaba. Daca imi vin alte idei, te anunt

Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

am absentat pentru ca nu mai vad bine tastatura de oboseala. am deja 2 saptamani in care hunii se trezesc aproape din ora in ora noaptea, ii chinuie maselutele, se foiesc, mai pleca pe la disco, pe rand, cate 1.5h fiecare, si tot asa. la Edi a spart prima maseluta, un colt jumate, are gingia umflata rau inca intr-un loc. asteptam cu rabdare si muult . nu pot sa dorm la pranz, fie nu dorm ei ca lumea, fie suna vreun telefon pe care am uitat sa-l pun pe Silent... de 4 zile ma chinui sa dorm si nu reusesc...
sunt si putin necajita, Sarbatorile lui 2009 sunt un motiv de bucurie si tristete deopotriva pentru mine, va fi primul Craciun fara mama. avand in vedere si parastasul care urmeaza sambata, imi e cam greu.

claudinna, babytza, multumesc mult ca v-ati gandit la noi!

anamona, CD, multumesc pentru raspunsuri!

dya, te astept cu drag, cu vesti bune! sanatate!

din urma:
kllemi, ii spal pe hunii in fiecare seara pe dinti, si uneori, si dimineata, cand ma mobilizez. uneori se spala singuri.

babytza, multa sanatate mamei tale si refacere rapida!!!
felicitari pentru maselute, ma bucur ca incepe sa iesa pustiul din greva foamei.

claudinna!multa sanatate lui Razvan!

nocom, ai doi copilasi superbi care interactioneaza minunat, cred ca esti tare mandra de ei!
sanatate multa va doresc!

andy_g, bine ai revenit!

nikole, am citit de intamplarea voastra de la munte, bine ca sunteti sanatosi si ca tati e ok!

laura, cataratoarea mica!

ramona, spuneai mai acum cateva pagini de periute de dinti. gasesti de la Oral B si de la Primii Pasi in supermarketuri. noi le avem pe cele din urma, de la periuta degetar pana la periuta cu peri normali, dar micuta. un set care contine vreo 4 periute, cu tot cu cea tip degetar, a costat in jur de 12 lei. sunt f multumita de ele.
la pasta de dinti nenedent primesti si o periuta tip degetar.
noi acum ne spalam cu periuta cu peri, cu pasta de dinti mentionata mai sus.

eu nu cred ca ies azi cu hunii. nu stiu cum e la voi, dar la mine e vaj. nu mi-e de frig, nu mi-e de ninsoare, cat imi e de vant. mai vedem cum e pe seara.

va pup, intru cand mai pot. multa sanatate copilutilor bolnaviori!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

anca, si la mine taietura e mai umflata, mai rosie si mai tare, in centru. pe margini s-a cicatrizat complet si are culoarea pielii. eu cred ca e normal, se vindeca mai intai la margine, nu toata deodata. daca ai dureri insa, mergi la un doctor.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

Aseara am impodobit si noi bradul, iar Bianca l-a ignorat total... in afara faptului ca a scos toate globuletele din cutii si le-a insirat prin casa si s-a agatat intruna de mine in timp ce puneam toate chestiile alea in brad...

Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Gagics, am o intrebare asa mai off topic dar care ma roade in ultimul timp . Pentru mamicile care au nascut prin cezariana, cum arata cicatricea voastra? Mie imi e inca umflata, mai ales spre mijloc, de un roz inchis si e tare ... respectiv dureroasa . O fi de rau?

Asa e si a mea. De fapt , pot spune ca a mea e groaznic de urata, groasa, rosie , tare si hidoasa ...ma repet..dar o urasc . Si ma si deranjeaza/doare uneori. Am inteles ca se poate elimina, printr-o interventie chirurgicala. Sau o face mai estetica la urmatorul bebel extras

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

heeeei, am fost si noi afara s-au distrat copiii de n-au mai putut. se aruncau in zapada si se tavaleau pe jos... Amandoi au costume intregi de sky si bocanci de zapada, caciuli si manusi de fas. deci, suntem pregatiti!!! Bie, au m-am distrat dand zapada din curte ca sa pot scoate masina.... era sa fac si un accident... dar am scapat...

Multumesc pt raspunsurile legate de biotics. Am luat!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput