Bobocei de sep-oct 2008 (230)
Raspunsuri - Pagina 22
kllemi spune:
meeeyyyy.... vroiam sa spun ca nu pot scoate copilul afara ptr ca : nu am combinezon, nici macar o pereche de pantaloni mai grosi 
nu mai zic de cizme, am unele dar care nu ma incanta prea tare ptr. vremea asta.....asa ca...copilutzu meu va sta in casa pina ies la cumparaturi ptr. zapada
.....oooofffff...deehh daca ne-am luat numai din astea de fitze....ca adevarul ca nu am mai vazut zapada in bucuresti luna decembrie de ceva ani.....si am zis ca nu o veni tocmai anu' asta.......si na ca a venit![]()
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
sept-oct2008 spune:
[url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146252]Capitol nou[/url]
Babytza 
piolica spune:
Hello,
Am venit si noi aseara de la botez, moama ce de copii au fost acolo... Elsa s-a distrat la greu, mai nasol a fost noaptea, ne-a plins la greu. Nu vroia cu niciun chip sa doarma acolo, nu cunostea casa... Am luat-o cu noi in pat si dupa ceva ore de plins a adormit (noi, nu..)
Anca, am vazut ca intrebai de cezariana, si pe mine ma rodea rau intrebarea asta. Eu am niste dureri in partea stinga, destul de nasoale, nu-mi gasesc nimic, am fost si operata aiurea, pt un hematom se pare, asa ca acum tind sa cred ca durerea ar fi de la cezariana. In schimb cicatricea mea e super ok, nu e roz deloc, are culoarea pielii, insa se vede ca e o cicatrice acolo. Doctorii de aici chiar mi-au zis ca cicatricea se vindeca 'foarte frumos', nu prea am inteles eu de ce-mi zic asta, insa daca exista si cicatrice mai umflate, roz, banuiesc ca asta au vrut sa-mi zica. Eu zic sa te duci sa vezi un doctor.
Nu stiu daca ati auzit, acum exista o noua 'metoda' de cezariana, daca pot sa-i spun asa, in sensul ca nu mai taie toate tesuturile cu bisturiul ci numai partea externa, iar in interior departeza cu mainile. Se pare ca dupa o astfel de cezariana te refaci intr-o saptamina, plus ca cicatricea e mult mai ok. Eu daca o sa mai am un copil si nu gasesc niciun doctor sa ma ajute sa nasc pe cale naturala, o sa gasesc un doctor care stie cum sa faca aceasta cezariana (ca cica nu toti stiu, e o chestie de citiva ani aici in Franta)
Nu prea am citit din urma, din pacate, sper ca toata lumea sa fie bine. Pupici.
Vio
Piolica si Lizuca (12.09.2008)