Bobocei de sep-oct 2008 (230)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata fetelor

Ieri nu mi-a mers pagina de forum...

Am hranit domnisoarele mici, acum se joaca cu puiul prin casa...il fugaresc si el rade in hohote.Iar daca se opresc, le trage de mana sa il fugareasca iar

Mami e mai bine, mai greu insa cu schimbatul pansamentului...e dureros rau Au mutat-o in alt salon , e cu 6 doamne. I-am dus aseara si televizor, sa nu se mai uite la pereti O sa mai merg diseara la ea.

Va anunt cu placere ca puiul mic a inceput sa manance. De fapt, baga ca spartul de ieri Nu se mai opreste din halit Ii dau de 4 zile Laptisor de matca pur. E bun si pentru pofta de mancare si pentru multe altele. Acum nu stiu daca e numai de la el, poate sa fie si pentru ca a inceput sa sparga gingia la masele. Dar mai are gingia umflata si la alea iesite putin si la celelalte doua pe vine.

Pup toti puii bolnaviori sa se faca bine repede

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Neatza, neatza ce frumoasa este viatza!
Copilul meu nu mai haleste nimic pana seara....mda, tre sa cumpar borcanash sa vad ,poate nu i place bucatareasa si gata

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Lasa mami ca eu ma urc pe pereti ca am doi de-astia .

Ada

Mai fi-mea rade cand se uita la tom si jerry, nu pot sa cred ca asa devreme isi da seama de farse si chestii amuzante. Ne-au crescut copiii!

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Daca pana acum escalada doar canapeaua,de azi dimineata,Alexia a cucerit si masa,am gasit-o in varful mesei,sa fac infarct nu alta

Nikolici si noi suntem asa,doar borcanelu' e bun,nu mai incerc sa o impresionez cu talentele mele de bucatareasa

Ramo Andutza..auzi sa rada ea la Tom si Jerry,ff tare

Babytza ma bucur ca e mai bine mami tau si ca papa soricelul

Ange ia inca o sa te trezesti

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

Babytza ma bucur ca mama ta e mai bine, multa sanatate in continuare . soricelul papacios!
Angelynna multumesc tare mult pentru aprecieri... . Mai bea o cafeluta, poate te mai invioreaza...
Lala ai niste fetite tare dulci...
Multa sanatate boboceilor bolnaviori!

Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

nikolici bine ca n-ati fost in masina... Noi folosim tot timpul scaunul de masina, l-am zapacit de atata mutat, il mutam cand in masina mea, cand in cea a sotului... si cu caruciorul facem la fel...
andy_galro bine ai revenit
Noi suntem tot cu 6 dinti... de maselute nici vorba
Si eu incerc sa o invat pe Bianca, cu "poftim" si "multumesc". Daca imi da ceva si nu spun multumesc, sta si se uita fix la mine si asteapta cuvantul magic...

Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Pe limba fie-mi, cand ne ofera ceva (forme din sortatoarele ei in general) ne intreaba cu o voce de-mi vine s-o musc de drag: Lal-lal-lu-lur-lu? Vad ca asta e constructia preponderenta a ultimelor zile, a inlocuit-o pe colo-colo, coto-coto-coto si arla-lal-lal-la . Imi place de mor cum le insira ea imitand tonul conversatiei .

Bebelina mea doarme cu intreruperi in care protesteaza ca nu sunt lnga ea... Acum am pacalit-o ca sa ma arunc sub dus de fapt si uite ce fac

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Anca multa sanatate Carlei . De cand a inceput si Crina cu maselele e mucioasa

Elly, Laura ici multi

Babytza ma bucur sa aud vesti, numai bine in continuare. Felicitari soricelului ca papa

Crina a dormit putin, eu am o ciorba pe foc

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Ziua buna! Brrr! Frig rau aici in coasta rusilor. Am citit tot dar n-am mai apucat sa scriu. Calc iar busit. Asa... Intai sanatate tuturor puiutilor bolnaviori! Rox multa sanatate in continuare mamei tale. Andy-g bine ai revenit! Ma bucur ca esti incantata de noul job. Nikolici ce bine ca nu ati fost si voi in masina. Pup karinuta sa revina la sentimente mai buna cu papa. Ramo, ce haioasa tb sa fie Anduta. Va pup. Referitor la sondajul tau, eu o imbrac pe elena asa: body ms, bluza ml(de preferat pe gat),dres, salopeta raiat dublat bbc, bluza polar, geaca nu f groasa. Ghetute neimblanite, fes si fular ca sa prind bine gulerul in jurul gatului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Mai are cineva linkul dat de joy(sper sa nu ma insel) referitor la acel spatiu de joaca pt apartament? Ca elena mea de 3 zile se urca in lighean, face tropa tropa in el, apoi se aseaza in el, cu picioarele in afara si se balangane pana ii iese limba de un cot. Apoi vine randul oalelor sa ne bagam picioarele in ele. Chiar si olita e utila in acest sens. Ce mai la deal la vale avem energie si nu mai stim cum sa o consumam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Am impodobit bradul! Si inca e intreg Anul acesta am cumparat un brad mai mic pe care l-am urcat pe masuta de cafea. Ma bucur tare ca am gasit locul ideal iar Sofia il "tolereaza". S-a cam enervat ea pe beculete si s-a rastit la ele aseara dar astazi deja s-a obisnuit si aproape le ignora

babytza, ii doresc multa sanatate mamei tale, sa vina repede acasa langa voi Felicitari pentru apetitul revenit! Cred ca e o mare usurare...

Laura, sa o inscrii pe Alexia in clubul maimuticilor. Si Sofia se urca pe scaune si apoi pe masa. Mai nou, isi impinge un scaun langa perete, se urca pe el si aprinde lumina Aaa... si se mai urca in scaunul ei de masa ca sa aiba mai bine acces la biblioteca.

Sanatate multa boboceilor raciti sau care au eurptii dentare

Victoria, mami de Anna Sofia

www.youtube.com/watch?v=cdhNy93YqHw" target="_blank">Alinare cu un zambet
www.concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=128&ord=&pg=7" target="_blank">Sunt in CONCURS, votati-ma

mA fAc MaRe
Ziua cand lumea a devenit mai frumoasa

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput